Tajni simboli na američkim novčanicama

• Začetnik teme Začetnik teme Nikko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nebitno kako je dosao do tog bogatstva, iskljucimo to sad, gledaj njegove zasluge. danasnji politicari, "biznismeni" i ostali su takodje puni kao brodovi a ti mi reci da li pomazu svom narodu - ne. a vajfert kao sto smo videli, gradio je i crkve i bolnice. nije li moguce pripisati mu bar neku zaslugu??

Ako te neko prevodi zednog preko vode, ako te drzi u lazi i smatra nizim bicem..gojama. Ako ti dok te prevodi zednog preko vode da lizalicu ili saku zobi ne cini ga to onim ko ima zasluge. Masoni su organizacija stara hiljadama godina koja se uvukla u sve pore naseg zivota i sto je najgore, u nase obrazovanje i sistem pogleda na svet. To je zlocin protiv duha svetoga..jedini greh na grehovima. Laz i pakao u kome zivmo , ratovi koji su izazvali i koje izazivaju, milioni unistenih ili promasenih zivota ... ne mogu se nadomestiti sa par bolnica i par pekara.

Ako te neko prevodi zednog preko vode, ako te drzi u lazi i smatra nizim bicem..gojama. Ako ti dok te prevodi zednog preko vode da lizalicu ili saku zobi ne cini ga to onim ko ima zasluge. Masoni su organizacija stara hiljadama godina koja se uvukla u sve pore naseg zivota i sto je najgore, u nase obrazovanje i sistem pogleda na svet. To je zlocin protiv duha svetoga..jedini greh na grehovima. Laz i pakao u kome zivmo , ratovi koji su izazvali i koje izazivaju, milioni unistenih ili promasenih zivota ... ne mogu se nadomestiti sa par bolnica i par pekara.

hoces reci da je vajfert izazvao rat? ja ovde pricam konkretno o njemu.
navedi mi sve lose sto je on ucinio u svojoj zemlji.
konkretno, kratko i jasno, bez filozofije i bez uvijanja.

hoces reci da je vajfert izazvao rat? ja ovde pricam konkretno o njemu.
navedi mi sve lose sto je on ucinio u svojoj zemlji.
konkretno, kratko i jasno, bez filozofije i bez uvijanja.

Milicice, moram da priznam da razmisljas prilicno naivno.

Poenta diskusije nije da je Mika Peric koji je mason automatski demon, zlocinac ili Drako :)

Poenta je da, globalno gledano, ti koji vladaju rade jako lose stvari gledano sa nivoa celog sveta, ili bar regiona i sl.
Tako da to sto ce 17 masona da napravi 6 skola, 5 crkava i 6 domova za decu biva potpuno ponisteno bombardovanjem istog tog grada, kada svi ti objekti + jos hiljade drugih bude unisteno. Jer sef sefa njihovih sefova zapoceo je rat tamo gde su prethodno oni imali zadatak da grade. A kada rat zavrsi, i ko zna koji ciljevi se pri tom ispune, oni ce opet imati zadatak da grade i pomazu.

Dakle, nisu svi masoni losi, i veci deo verovatno misli da radi dobru stvar, a verovatno je i radi. Dovoljno je da taj mason uradi jednu ili dve stvari koje su mu trazene, a koje same za sebe i ne moraju biti tako lose. Npr. izgradice skole, sirotista, dace gladnima i sl, a onda ce svojim uticajem "pogurati" neki zakon ili deo zakona ili nesto slicno, sto mu se sugerise u Lozi i obrazlozi kao jako dobro za zemlju i narod. On to izgura, a onda drugi masoni sa svojim zadacima dalje rade na primeni tog zakona, dok nas dobri mason nastavlja da cini dobra dela. Ne znajuci, utro je put recimo nekoj nevaljalstini.

Tako to funkcionise. Naravno, samo oni koji su visoko vide sta se stvarno radi kada milioni malih masoncica vredno guraju ono sto im je zadato. Oni imaju dosta zadataka, ali samo poneki je bitan za taj visi plan. Ali kada se kockice sklope dobijamo svetske i regionalne ratove, ekonomske krize, revolucije, ozakonjivanje ovoga i onoga i sl.

Dakle, najveci deo clanova masonerije kao ljudi mozda i nisu losi, ali organizacija u celini, buduci da nema sumnje da vladaju svetom, radi jako lose stvari kada se pogleda sa nivoa celog sveta.

Sto bi rekao Njegos: "...tragovi im smrde necovjestvom"

Meni licno smeta sto su tajni, a i malo mi je sumnjivo izvodjenje religijskih rituala u takvom tipu organizacije (svetovnom i materijalno orijentisanom). Ako si dobrocinitelj zasto se skrivas, a ako prepustas clanovima slobodu izbora religije cemu neki dodatni rituali?

BTW, slika Vajferta je koliko vidim bas ta na kojoj je slikan kao mason, ne neka druga fotografija. Drugim recima, u skladu sa oznacavanjem masonerije, neko je time porucio (svima nama a i sire) da je Vajfert zasluzio u ovoj zemlji da dobije priznanje bas kao mason, ne kao dobrocinitelj ili slicno. Nista nije slucajno, pa ni slika koja je uzeta za tu novcanicu. Pri ovome ne mislim da on zasluje ili ne zasluzuje to priznanje, vec isticem cinjenicu da je afirmisan na novcanici bas kao mason.

Think about it.

Tema je o tajnimb simbolima na usa novcanicama a ne koga su masoni bombardovali. Btw Vajferta sam spomenula jer je neko hteo da pronadje masonke simbole na nasim novcanicama. Elem, pitanje sam postavila Ozimanu a ne tebi I vidim da on na njega nema odgovor. A ti, kad vec glumis drvenog advokata pojasni nam kakva je to "masonska slika"? Na jednoj strani imamo portret a na drugoj Vajfert sedi u fotelji. Sta je tu masonsko?

Tema je o tajnimb simbolima na usa novcanicama a ne koga su masoni bombardovali. Btw Vajferta sam spomenula jer je neko hteo da pronadje masonke simbole na nasim novcanicama. Elem, pitanje sam postavila Ozimanu a ne tebi I vidim da on na njega nema odgovor. A ti, kad vec glumis drvenog advokata pojasni nam kakva je to "masonska slika"? Na jednoj strani imamo portret a na drugoj Vajfert sedi u fotelji. Sta je tu masonsko?

U pravu si. Ja sam video sliku Vajferta (ona gde je njegov lik u krupnom planu) koja je na sajtu Loze i gde se vidi masonski simbol, a koja je ista kao na novcanici od 1000 din. A u stvari u oba slucaja je uzeta ista slika na kojoj je Vajfert, ocigledno njegov popularni portret.
Dakle na novcanici se ne vide masonska obelezja vezana sa Djordjem Vajfertom, bar ne ona koja bih ja prepoznao.
Hvala za korekciju. :hvala::ok:

Dok vi raspravljate o necemu sto je ocigledno, voz kojim putujemo uspesno nastavlja svoj put ka provaliji.

Ko ce da bude na srpskoj novcanici od hiljadu dinara, pa nece valjda Nikola Tesla koji nije bio mason vec slobodan covek? I nece, zato sto na njoj mora da bude Rothschildov Hazar Djordje Vajfert.

Iluminati su u Srbiji preko Djordja Vajferta imali kontrolu nad drzavnim resursima. Ovom novcanicom vam salju simbolicnu poruku da je imaju i sada. Oni nista od nas ne kriju, ali ljudi su pretezno uspavani da shvate njihove poruke. Sigurno se pitate, ako ne kriju nista, zasto nam salju tako simbolicno? Zato sto oni znaju vas bolje nego sto vi znate sami sebe. Oni znaju da ako vam posalju poruku na ovako suptilan nacin, da su podsvesno zadovoljili vase potrebe koje onda necete ispoljiti u ovoj realnosti protiv njih.

Dok vi raspravljate o necemu sto je ocigledno, voz kojim putujemo uspesno nastavlja svoj put ka provaliji.

Ko ce da bude na srpskoj novcanici od hiljadu dinara, pa nece valjda Nikola Tesla koji nije bio mason vec slobodan covek? I nece, zato sto na njoj mora da bude Rothschildov Hazar Djordje Vajfert.

Iluminati su u Srbiji preko Djordja Vajferta imali kontrolu nad drzavnim resursima. Ovom novcanicom vam salju simbolicnu poruku da je imaju i sada. Oni nista od nas ne kriju, ali ljudi su pretezno uspavani da shvate njihove poruke. Sigurno se pitate, ako ne kriju nista, zasto nam salju tako simbolicno? Zato sto oni znaju vas bolje nego sto vi znate sami sebe. Oni znaju da ako vam posalju poruku na ovako suptilan nacin, da su podsvesno zadovoljili vase potrebe koje onda necete ispoljiti u ovoj realnosti protiv njih.

Aj ti pitaj nekog Illuminata dal' ćemo da izginemo 2012.

ne lupetaj.

Sve je chovek tachno rekao.
Ti se obracaj neistomoshljenicima sa malo uvazavanja, kao koleginica,mada neravnopravna, ciji postovi odjekuju prazninom i odsustvom elementarne koncentracije,
kojoj se i pored toga kolege obracaju sa dozom uvazhavanja koju ne zasluzujesh jer si povrshna i zajedljiva.

ili ako tjesh drugachije, pojednostavljeno -------------------- lu pe ta ti ta ta

I josh da ti kazem da mi je zao sto sam planuo i rekao ovo gore jer zaista posle ovo malo vremena na pdf-u i ne smatram da je potrebno ozbiljno se ponashati.
Ipak onakva reakcija na onakav post nije na mestu .
I josh ovo ...da, povlachim rech , lupetajte svi slobodno , ko shta pozheli.
Ko sam ja da branim slobodu ikom da bude ono shto hoce ?

Evo je stvarno smesno. Ako mislis da je vrednost novcanice dokaz necije jacine promasio si planetu....Papirne novcanice koje se mesecno najvise stampaju u SAD-u su od 1$ a ne od najveceg apoena, a mogu da se kladim da je kada smo mi u pitanju to novcanica od 100din...

Gomila neosnovanih "cinjenica" i kontradiktornosti , ne neki visi smisao.

Ali jedno je istina- to da nisi na tako suptilan nacin svesno ili podsvesno zadovoljio moje potrebe ... ;)

Poslednja izmena:
Sve je chovek tachno rekao.
Ti se obracaj neistomoshljenicima sa malo uvazavanja, kao koleginica,mada neravnopravna, ciji postovi odjekuju prazninom i odsustvom elementarne koncentracije,
kojoj se i pored toga kolege obracaju sa dozom uvazhavanja koju ne zasluzujesh jer si povrshna i zajedljiva.

ili ako tjesh drugachije, pojednostavljeno -------------------- lu pe ta ti ta ta

povrsna? zajedljiva? ti to mene kanda poznajes? da si malko citao moje postove video bi da su i vise nego puni razno raznih komentara, citata i td.
pazi, niti smo mi ovde neke "kolege" niti ti treba da se bavis poslom "drvenog advokata" ne ide ti.
za ono sto si mi na kraju napisao bih ti @#$&^$^%# i $^&(*&_%.

Ja se bas ne snalazim sa dolarima.Da vidimo sta je sa eurom,sta znaci plava zastava sa12 zvezda koja se ponosno vijori po evropi?Dali i ovde postoje skriveni znakovi?Nije tema...,ali su ipak pare u pitanju

Zastava Evropske unije
Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Skoči na: navigacija, pretraga
Zastava Evrope1986. godine, Savet Evrope je usvojio zastavu koja je postala amblem te organizacije i Evropske unije.

Pošto Evropska unija nema usvojen grb, zastava služi istovremeno i kao grb i pojavljuje se na svim mestima gde je potrebno simbolom prikazati Evropsku uniju.

Simbolički opis:
Na plavoj pozadini koja simboliše nebo, dvanaest zlatnih zvezdica poređanih kružno, predstavljaju jedinstvo naroda Evrope. Broj zvezdica je statičan, dvanaest je simbol perfekcije i jedinstva.

Heraldički opis:
Na svetlo plavoj podlozi nalazi se kružno poređano 12 zvezdica, čije se tačke ne dodiruju.
.....

Back