Tajna ljubav

Моја тајна љубав живи са мном...
Она је и јавна...
Мада, има неке на које мислим да олакшам себи кад ми је тешко.
Не волим их на тај начин, бар не толико али ми много значе...

Postoji jedan decak...bio je los prema meni, lagao...ponasao se tako da bi trebalo da ga, u najmanju ruku, mrsnem i nikada mu se ne javim...a ja, duze od godinu dana ne prestajem da mislim na njega...bilo je drugih momaka u tom periodu, bilo je i jakih osjecanja...ali, on je ostao i dalje...i sva dok ne odemo stepenik vise, necu ga zaboraviti....

Postoji jedan decak...bio je los prema meni, lagao...ponasao se tako da bi trebalo da ga, u najmanju ruku, mrsnem i nikada mu se ne javim...a ja, duze od godinu dana ne prestajem da mislim na njega...bilo je drugih momaka u tom periodu, bilo je i jakih osjecanja...ali, on je ostao i dalje...i sva dok ne odemo stepenik vise, necu ga zaboraviti....

Da li je ovo dokaz da prema devojkama treba biti grub

Da li imate neku tajnu ljubav? Nekog na koga mislite kad ste tuzni , kad vam je loshe , nekog koga zelite a iz raznih razloga ne mozete da budete sa njim/njom i svesni ste toga ?Ako imate, kako se nosite sa tim ?

Tajnu ljubav?? Pa ako se u to podrazumeva da krijem jednu vezu onda da.. Ne mislim ni na sta kad sam tuzna.. Zelim da budem sa mojim deckom ali ne mogujer je on daleko.. Veruj mi jedva se nosim ne znam ni sama kako vise izdrzavam bez njega!

Da li imate neku tajnu ljubav? Nekog na koga mislite kad ste tuzni , kad vam je loshe , nekog koga zelite a iz raznih razloga ne mozete da budete sa njim/njom i svesni ste toga ?Ako imate, kako se nosite sa tim ?

Imala sam jednog Čokaliju do pre dva meseca a sad nemam više ni jednu tajnu ljubav. Nadam se da ću ovo leto upoznati nekog Eru ili Bokelja pa da i o njima potajno maštam.Zanimljivo mi tako da šaram mislima po "narodima i narodnostima" bivše nam domovine.(samo južnim i istočnim sa prva četiri sprata Balaševićevog "solitera")

Pa, 'ajd da kazem da imam...al' nije to ljubav u stvari....
To je neki tip, mnooogo stariji od mene....ima veze sa mojim poslom, saradjujemo s vremena na vreme.
I tako, kad ga vidim, nesto osetim, ne znam....ima nesto u oku...uh.
Al' ne vidjam ga cesto...u medjuvremenu ne mislim na njega, samo ponekad, tako, kad se pojavi, onda malo nislim o tome sta bi bilo kad bi bilo....

mamne
nego kontam sve zene imaju najmanje 2-3 kombinacije...one malo bolje jedno 5-6
pa sve vazu s kim bi i kako bi...a mi muskarci smo bas tukci
evo sinoc mi se pozalio drug...kaze super neku ribu pokupio, pofatali se i sve to ali nisu se kresnuli...kao prvo vece se vidjeli...pa reko kad ste dosli dotle sto je ne kresnu..kaze on da mu se bas svidjela...a onda zakuka da je trebao odma da izvadi kitu...jer ako ne izvadis odma krenu da kalkulishu i odmjeravaju...vako kad izvadis imas je i trasu:)
glupi muskarci

Back