Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Fortest hvala na detaljnom odgovoru i naravno brzom.![]()
E sad ako bi bio voljan da mi pomognes oko skracenica sta su BTS i MRTSto se tice ambicija voleo bih za prvi put da budem negde blize centru , kako bih za 3 dana uspeo sto vise da obidjem a da ne gubim vreme na snalazenje ,ako me razumes.
Neki soi koji je povezan metroom npr a da nije 20 minuta u pitanju tj da nije neka periferija. Za Patong beach sam od prilike tako nesto i rezervisao na sredini one velike gradske plaze. Kazi mi okvirno koliko su izleti za druga ostrava (posto sam iz tvog teksta prpcotao za Phi Phi da je 40 evra ako se ne varam). Izvini sad na gomili pitanja
![]()

Svaka cast na putopisu sa Tajlanda!
Treba da putujem na Tajland 24.12., Puket i Bangkok. S obzirom da si se skoro vratio kakvi su ti utisci po pitanju sigurnosti turista?
Da li mogu ocekivati guzve u periodu 24.12 i prve nedelje januara na Puketu i kakva je situacija sa festivalima i nocnim zivotom imajuci u vidu da su u zalosti zbog smrti kralja
... Novija arhitektura tradicionalnog tipa ima previše zlata za moj ukus... Uopšte, njihova sklonost ka šljaštećoj kičerici mi je bila malo zamorna za oči. Zanimljivo je to kod njih i Arapa; ajd, Arape da razumeš, to je neka kompenzacija za monohromnost pustinje, al Tajlanđani nemaju taj problem... a opet vole to "šareno, budali drago"... Nego, jesi li video još koji stari hram?Najlepši su im parkovi, plaže i stari hramovi (poput ovog Hrama Istine, na slici gore)... Novija arhitektura tradicionalnog tipa ima previše zlata za moj ukus... Uopšte, njihova sklonost ka šljaštećoj kičerici mi je bila malo zamorna za oči. Zanimljivo je to kod njih i Arapa; ajd, Arape da razumeš, to je neka kompenzacija za monohromnost pustinje, al Tajlanđani nemaju taj problem... a opet vole to "šareno, budali drago"... Nego, jesi li video još koji stari hram?
A jesu li sve plaže peščane u Pataji?
Nisam,iskreno trebalo bi zaći u džunglu jednom za to...ali nekako plaža i izležavanje na istoj kod mene prevagnu.
. Ono zbog čega je ulica postala čuvena je i dalje tu,kada jednom uđete u klubove. Ulica se sastoji od velikog broja go-go klubova,barova,diskoteka i restorana. Osim onih namenjenih zabavi za odrasle ima i dobrih "čistih" klubova sa živom svirkom("hot tuna" bar bih preporučio jer imaju lokalne thai metal i hard rock bendove koji stvarno dobro rade cover-e najvećih hitova), u kojima ako imate sreće da nađete mesto možete malo odmoriti od konstatnih...pa recimo poziva na blud 
znac, ove +18 sadrzaje pises tek kad deca polegaju , iza 22h![]()
![]()

ali ako rešite da se družite sa hostesama,posebno naručujete piće za njih(obavezno) koje se zove Lady Drink i košta fiksno,u zavisnosti od kluba od 150-200 thb-a u,(neka rum kola ili šta već sipaju ionako je pro forme). U svakom klubu ima i neka vrsta čašćavanja tipa udari zvono da devojkama na bini kupiš piće,ili bacanje nekih loptica koje devojke uzimaju pa valjda dobijaju napojnice na osnovu toga(jer se poprilično grabe kada ih bace) i sl., ovo uglavnom rade pripiti japanci koliko sam video,ne znam koliki im je ceh ali recimo da dobijaju posebnu i veću pažnju i od osoblja i od devojaka kao što se da zamisliti...
Ako ste se lepo proveli u klubu i želite da popijete piće sa hostesom negde drugde morate platiti "barfine" odnosno "štetu" baru što im odvodite zaposlenu
...smešno ili ne ovo je obavezno i nema pregovora...od 700 thb-a do 1000thba u zavisnosti od kluba pa i 1500 thb-a ako želite klub da "lišite" neke za njih VIP hostesa. Da se razumemo ovo je nazavisno od toga koliko ste se vi dogovorili sa hostesom gde i kako ćete nastaviti druženje to je posebna stavka u budžetu...sve u svemu ne krećite u ovakvu avanturu bez para,nije baš jeftino kako legende kazivaju
(ni blizu)
- rock klub,sa odličnim mistično-erotskim performansima. Devojke u crnom donjem vešu sa halterima ispred i zvuci hard rock-a su nepogrešiv znak da ste na dobrom tragu. Ne toliko veliki klub ali kvantitet nadomešćuju uspešno kvalitetom,pre svega fenomenalnom atmosferom i interakcijom sa gostima. Često izvedu nekoga iz publike i npr. vežu ga za binu a onda kreće spektakl sa gomilom maskiranih devojaka u crnim pelerinama, sa svećama u rukama koje se uvijaju oko njega...i dobro...jako zanimljivo i za publiku i za njega nije ovo mesto za detalje ipak...
U pauzama performansa devojke standardno đuskaju na bini,i uvek je puno ljudi pa se stvara dobar vajb...apsolutna preporuka.
@ Fortest
hvala jos jednom na detaljnom odogovuru to je ono sto ce mi znaciti kad budem sleteo na aerodrom i krenuo po Tajlantskoj "dzungli" da se snalazim i trazim.![]()
Kazi mi vezano za te papire pri sletanju sto treba da se popune (cinimi se da sam procitao da je u pitanju imigraciono) , da li moram da ih uzmem negd ili cu ih dobiti na cekiranju pasosa, Kad ih popunim gde treba da ih predam?
Kako se dolazi od Sukhumvit dela do centra,skapirao sam da metro i nadzemni i podzemni idu samo do jednog dela Bangkoka i posle vrv mora tuk tuk ili taxi?
Sto se tice Puketa da li u samom gradu Puketu ima nekih zanimljivosti koje treba obici? Jel se grad podrazumeva onaj deo kod aerodroma ?