Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
amin.Problem je sto odbijanje mnogi ne mogu da odvoje od svoje licnosti tj svog ega i onog sto misle da jesu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
amin.Problem je sto odbijanje mnogi ne mogu da odvoje od svoje licnosti tj svog ega i onog sto misle da jesu.
Kazu da zene kada upoznaju muskarce najvise strahuju da nije neki manijak, bolesnik, dok muskarci strahuju da ih zena ne odbije.
Moje pitanje je, da li je to zaista toliko veliki strah i zasto, cemu toliki strah od odbijanja, i da li je taj strah muskaraca iracionalan i preteran ili ne?

Kazu da zene kada upoznaju muskarce najvise strahuju da nije neki manijak, bolesnik, dok muskarci strahuju da ih zena ne odbije.
Moje pitanje je, da li je to zaista toliko veliki strah i zasto, cemu toliki strah od odbijanja, i da li je taj strah muskaraca iracionalan i preteran ili ne?
Ja se plasim da ce da prihvati.Da me odbije to je najmanji problem.
![]()
Legendo
- - - - - - - - - -.
Nije tu u pitanju strah od samog odbijanja.Pa sta,ne svidjas joj se,zauzeta je,nisi njen tip,nece vezu...ili jos neki od hiljadu razloga zbog kojih mozes biti odbijen.U pitanju je strah od javnog ponizenja i blamiranja.Zene vole tako nekad sebe da uzdignu ili bilduju svoj ego stvarajuci sebi imidz neke fatalne zavodnice pa su veoma cesto u fazonu da nekog javno isprozivaju ili ponize samo zato sto se usudio da startuje njeno visocanstvo.A to bas i ne prija coveku,zar ne?
Mislim,ko uopste to voli?Nije bitno da li si musko ili zensko,nikome nije prijatno ako neko od njega pravi pizdu.

Nije tu u pitanju strah od samog odbijanja.Pa sta,ne svidjas joj se,zauzeta je,nisi njen tip,nece vezu...ili jos neki od hiljadu razloga zbog kojih mozes biti odbijen.U pitanju je strah od javnog ponizenja i blamiranja.Zene vole tako nekad sebe da uzdignu ili bilduju svoj ego stvarajuci sebi imidz neke fatalne zavodnice pa su veoma cesto u fazonu da nekog javno isprozivaju ili ponize samo zato sto se usudio da startuje njeno visocanstvo.A to bas i ne prija coveku,zar ne?
Mislim,ko uopste to voli?Nije bitno da li si musko ili zensko,nikome nije prijatno ako neko od njega pravi pizdu.

na kraju uvek neko pristaneImate vi srece sto ste svastojebi... sto pitas, jedna ce pristati... tako da opusteno..

a sto onda prilazis?Ja se plasim da ce da prihvati.Da me odbije to je najmanji problem.
![]()

nije problem u devojackoj grubosti, vec u zabludi da od njene reakcije zavisi koliko vredis i ko si...strah je toliko veliki da ti se tresu i ruke i noge,a čuka radi na 150 obrtaja u minuti...
...sad dal je racionalan ili iracionalan jbm li ga...
..devojke znaju biti tako grube da čovek ne poveruje...

bilo koja situacija moze da bude prilikaKako da nadjem devojku? Ne izlazim jer nemam para. Prepostavljam da su tu izlasci glavni?
Kako da nadjem devojku, znaci ne kurvu, nego devojku?
Razmisljao sam da se prijavim u one emisije gde pevaju sabani oni, pevace vole?
Cuo sam da se mogu naci one koje se tebi lako muvaju ali drugima ne?
Ako nista drugo, ostaje ono sto neiskoristimo da bi to postigli, droga :-D salim se :-D
Nije droga kofein je.
Da se malo uozbiljimo preko interneta, drustvenih mreza, zatvorenije su jer te nepoznaju, kada te upoznaju, onda se otvore i budu ono sto narod kaze kokoska koja stalo kvocka nesto, ali brate i zmija ima noge a i dug jezik lol
Jedino neku kada kao sto rekoh bez para sam, da je sapletes na ulici i kazes, i ju oprosti sestro, ociju mi njesam te video, osim sto imas lep glas, au, au, pa imas i lepe trepavice sestro.
Dozvoli mi da ti se iskupim sto si pala na mene, odnosno sto sam te gurnuo.
Jesi za jedno pice, moze meni duplu, au, sestro, pa ti i pijes! A kako li jos i pusis?! Lol
Stand up definitivno :-D
zdrav stav!ne strahujem, narvno da ima treme kad pridjes prvi put, al me nije strah da me odbije
i koliko umes da izaberes kome se obracasLegendo
- - - - - - - - - -
Mozda su se opekli (pre)vise puta. Sit gladnom ne veruje. Naravno pitanje je i samopouzdanja i uopste koliko si vest u socijalnim interakcijama.

dobra vest je da se samopouzdanje moze ojacati!osetljivost na odbijanje i strah od odbijanja najcesce nastaju kao posledica ranog iskustva.ako si se tokom odrastanja cesto osecao odbijeno i neprihvaceno, veca je verovatnoca da ćeš kasnije postupke drugih, bliskih ljudi, tumaciti kao odbijanje, cak i kada to nisu.
odbijanje je samo po sebi neprijatno, ume da bude veoma bolno i razočaravajuće.

ali prvo moras da se dopadnesKod zene moras da izgradis poverenje ako oseti da si ok - moze biti s tobom i raditi sve![]()
Ako oseti da si los i neko ko je mulja - odbice teMada ima kucckica koje se loze na Bad Boys
![]()

bingo!!!Problem je sto odbijanje mnogi ne mogu da odvoje od svoje licnosti tj svog ega i onog sto misle da jesu . Licno dopustam drugim da me ne dozivljavaju sjajnim, divnim i bajnim, iako ja to isto smatram za njih, i nemam s tim problem![]()

milis da je dostojanstvenije kukavicki pobeci?Normalno da nije iracionalan...posle godina i godina smaranja sa zenama, i raznoraznih odbijanja i sranja, nije cudo da muskarci oko 30 i preko 30 sve manje prilaze ribama...to su oni u kojima je ostalo jos malo dostojanstva =)
ne odgovara im ni toAko vas je strah, vi cekajte da neka vama pridje.
izbegavaj direktnu ponudu pred drugimaNije tu u pitanju strah od samog odbijanja.Pa sta,ne svidjas joj se,zauzeta je,nisi njen tip,nece vezu...ili jos neki od hiljadu razloga zbog kojih mozes biti odbijen.U pitanju je strah od javnog ponizenja i blamiranja.Zene vole tako nekad sebe da uzdignu ili bilduju svoj ego stvarajuci sebi imidz neke fatalne zavodnice pa su veoma cesto u fazonu da nekog javno isprozivaju ili ponize samo zato sto se usudio da startuje njeno visocanstvo.A to bas i ne prija coveku,zar ne?
Da se razumijemo, šta će ikome neko takav ? Dvoličan, ne vezano za spol...
to što si nabroja može da ti se desi jedino ako priđeš nekakvoj seljančici pačijih usana, koja ima brdo šminke na sebi, i koja je šugavo odjevena..
pošto vjerovatno takvoj sorti nećeš nikad prići, malo je vjerovatno da će neka pokušati tako da te ponizi..a sve čak i da pokuša, onaj ko ima samopouzdanje neće zavisiti od mišljenja neke nepoznate kretenuše na ulici,i njenog ispada, već će je dostojanstveno iznapušavati i očitati lekciju...
ključ je samopouzdanje i vjera u sebe,ako imaš to u sebi, niko te ne može uvrijediti i napraviti kako kažeš pizzdom..![]()
izbegavaj direktnu ponudu pred drugima
tada je i najveca sansa da te odbije
uvek moze da se desi da neko hoce da te ismeva, cak ne mora da bude ni u ovakvim okolnostima, jednostavno neki ljudi su takviNema to veze gde si je ti ponudio,ona ce svakako teziti da te ismeje javno.
Tako sam ja pre par godina pricao sa jednom devojkom koju sam,onako,povrsno poznavao.I pricala ona kako je mesila neke kolace i ja joj onako skroz kroz zajebanciju kazem "eh,udaj se za mene".I tu se malo nasmejemo i nastavimo neku skroz desetu temu.Da bi ona sutradan pred mojim kolegama pricala kako sam je mrtav ozbiljan pitao da se uda za mene kao u fazonu koliko sam jadan.Pa godinu dana ziv nisam mogao da ostanem od podjebavanja.A nije ni seljancica ni paciji kljun ni sponzorusa ni silikonka nego onako prosecna cura,zgodnjikava,fina,kulturna ali sta ces kad joj je to u krvi.
Imate vi srece sto ste svastojebi... sto pitas, jedna ce pristati... tako da opusteno..
Ako vas je strah, vi cekajte da neka vama pridje.
mislim kome ce takve osobe, mogu da razumem da seko spomene u stilu ma da startovao me al nije bilo nistaMa nisam ja hteo reci ni da mi nesto treba ni da mi ne treba nego,eto,tako stoje stvari.
Nije tacno.U stvari,seljancicama pacijeg kljuna nikada nisam ni prilazio pa ne mogu da tvrdim za njih ali ove koje sebe predstavljaju za fine i smerne i te kako vole sebe da uzdignu kao "ribu" preko ledja nekog momka koji ju je naj normalnije startovao a ona hoce od njega da napravi pacenika koji je progoni.
Nema to veze gde si je ti ponudio,ona ce svakako teziti da te ismeje javno.
Tako sam ja pre par godina pricao sa jednom devojkom koju sam,onako,povrsno poznavao.I pricala ona kako je mesila neke kolace i ja joj onako skroz kroz zajebanciju kazem "eh,udaj se za mene".I tu se malo nasmejemo i nastavimo neku skroz desetu temu.Da bi ona sutradan pred mojim kolegama pricala kako sam je mrtav ozbiljan pitao da se uda za mene kao u fazonu koliko sam jadan.Pa godinu dana ziv nisam mogao da ostanem od podjebavanja.A nije ni seljancica ni paciji kljun ni sponzorusa ni silikonka nego onako prosecna cura,zgodnjikava,fina,kulturna ali sta ces kad joj je to u krvi.

To implicira da je onaj ko taj fenomen smatra cuvenim navikao na pedaliranja, da su mu korpe svakodnevna pojava.