R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
Da, jeste predsednik, ali ga vi stalno pljujete u govorite kako on nista ne valja...Pa posto vam on ne valja jer je maneken, glup i slicno, vi lepo uradite po svom. Pomozite Srbiji tako sto cete otici u epicentar i braniti svetu srpsku zemlju Kosovo - sa koje su skoro svi Kosovari pobegli..Dokazite da ste prave srpske patriote i junaci. Kad vi to uradite i mi cemo recu "U redu je, Radikali su stvarno patriote i veliki borci." Da vidimo koliko ce vas do nedelje biti dole da brani Srbiju, a koliko ce vas kuckati ovd epo forumu toga dana. Samoinicijativno. Ne treba vama predsednik koji je, kako tvrdite gluplji od vas, nista da naredi
Hajde ovako : prvo vi recite "U redu je, Radikali su stvarno patriote i veliki borci." pa ce onda oni da odu na KiM ? Mislim, red je da to cuju i oni koji se nece vratiti (a i sto da se vracaju, taman ce vam Srbija biti nasmejana, sa svim zubima, nacitana, obrazovana...).
Meni je jako zao, ja postujem zakone zemlje u kojoj sam rodjen i u kojoj zivim. Stvar domaceg vaspitanja...a,da, promasila si cilj, nisam radikal....8-)
off
izvini, a je l` istina da gazele imaju krive, tanke i dlakave noge???