fatcat
Ističe se
- Poruka
- 2.748
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislish - DSS-ovce

Imas jedno S viska. Nisa zato, mala greska u pisanju.![]()
Mislish - DSS-ovce
Ne pravim greshke u pisanju, a ni u chitanju ( kao ti ).
Mislim da smo u drugoj tebi vec dokazali da nije tako, ali dosta je.
Uzgred, moderator bi mogao malo da se aktivira. Kljuc!
Ako nemash nishta pametnije od ovoga, onda stvarno treba zvati Moderatora...

To ti se u lingvistici zove code switching odnosno podesavanje nacina govora prema sagovorniku (i njegovim intelektualnim mogucnostima). Zato se trudim koliko mogu da s tobom koristim sto krace recenice.![]()
U tumachenju mojih postova si dokazao i pokazao svoj code swiching...posle ovog nemoj vishe nikako, mislim na rechenice...tvoje...

Borise, obrati se sutra studentima i narodu !!! LIVE
Bash takosa sudbinom tvoga Mlohe
ops:
Vidis decko kako si ti poremecen. Koga moga mlohe?? Pa nisam ja retardiran da se lozim na neku bagru politicare kao ti.Sama cinjenica da si zaslepljen tim Tadicem ( a nije bitno ni sto je to Tadic ,moze biti i neki drugi politicar) dovoljno govori o tebi i tvojoj retardaciji.
Retardu matori, ja ne vredjam...a na koga se lozhish, njega i u svojim postovima i zastupash...pravdaj se nekom drugom...
Retardu matori, ja ne vredjam...a na koga se lozhish, njega i u svojim postovima i zastupash...pravdaj se nekom drugom...

Pa ako sam ja sa 30 godina za tebe mator onda koliko ti imas djecace....15,16???
Ja se lozim iskljucivo na moju devojku a ti se lozi na Cedu i Tadica i lepi njihove postere iznad kreveta![]()

....hmmm..propade vatrogascima vikend....![]()
Sumnjiv si ti meni otkud znas da su HOT8)Ma decko je skroz HOT kao i Tadic i Ceda.
Sumnjiv si ti meni otkud znas da su HOT8)
Pa ako sam ja sa 30 godina za tebe mator onda koliko ti imas djecace....15,16???
Ja se lozim iskljucivo na moju devojku a ti se lozi na Cedu i Tadica i lepi njihove postere iznad kreveta![]()