Tadicu Borise !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, jeste predsednik, ali ga vi stalno pljujete u govorite kako on nista ne valja...Pa posto vam on ne valja jer je maneken, glup i slicno, vi lepo uradite po svom. Pomozite Srbiji tako sto cete otici u epicentar i braniti svetu srpsku zemlju Kosovo - sa koje su skoro svi Kosovari pobegli..Dokazite da ste prave srpske patriote i junaci. Kad vi to uradite i mi cemo recu "U redu je, Radikali su stvarno patriote i veliki borci." Da vidimo koliko ce vas do nedelje biti dole da brani Srbiju, a koliko ce vas kuckati ovd epo forumu toga dana. Samoinicijativno. Ne treba vama predsednik koji je, kako tvrdite gluplji od vas, nista da naredi

Hajde ovako : prvo vi recite "U redu je, Radikali su stvarno patriote i veliki borci." pa ce onda oni da odu na KiM ? Mislim, red je da to cuju i oni koji se nece vratiti (a i sto da se vracaju, taman ce vam Srbija biti nasmejana, sa svim zubima, nacitana, obrazovana...).
Meni je jako zao, ja postujem zakone zemlje u kojoj sam rodjen i u kojoj zivim. Stvar domaceg vaspitanja...a,da, promasila si cilj, nisam radikal....8-)

off
izvini, a je l` istina da gazele imaju krive, tanke i dlakave noge???

Jeste. Ja bas imam takve noge. Al nemoj nikome da kazes...
Izvini, delom dokazi svoj patriotizam, pa onda pricaj..
Ne secam se da je neko postao narodni heroj, pa onda dokazivao da su oni koji ga odlikovase bili u pravu...Bivalo je obrnuto...Sto je i potpuno logicno...Vi ste tolike patriote da bismo sa vama izgubili citavu teritoriju..I ne bi nas ostalo ni za pod sljivu...

Hajde ovako : prvo vi recite "U redu je, Radikali su stvarno patriote i veliki borci." pa ce onda oni da odu na KiM ? Mislim, red je da to cuju i oni koji se nece vratiti (a i sto da se vracaju, taman ce vam Srbija biti nasmejana, sa svim zubima, nacitana, obrazovana...).
Meni je jako zao, ja postujem zakone zemlje u kojoj sam rodjen i u kojoj zivim. Stvar domaceg vaspitanja...a,da, promasila si cilj, nisam radikal....8-)

off
izvini, a je l` istina da gazele imaju krive, tanke i dlakave noge???

Kakav si ti smrad...vredjash devojku jer ne mozhesh nishta verbalno...pa ja cu te prvi utepati...majmune...

Jeste. Ja bas imam takve noge. Al nemoj nikome da kazes...
Izvini, delom dokazi svoj patriotizam, pa onda pricaj..
Ne secam se da je neko postao narodni heroj, pa onda dokazivao da su oni koji ga odlikovase bili u pravu...Bivalo je obrnuto...Sto je i potpuno logicno...Vi ste tolike patriote da bismo sa vama izgubili citavu teritoriju..I ne bi nas ostalo ni za pod sljivu...

Pobogu, ja pitao za gazele a ti :shock:....ma tvoja tajna je sigurna 8-)
Cek, cek, pa nisam se ja busao u grudi junacke i mlatarao rukama po praznom vazduhu obecavajuci da ce KiM biti u Srbiji?!?! Nisam ja dobio vecinu glasaca u drugom krugu na ime obecavanja jedinstvene Srbije sa KiM u njenom sastavu?!?! Opet pogresna adresa?
To je obecavao ko? Hajde, znam da znas...B...Bo...Bor...pa znate kolegnice, ne mogu vise da vam pomazem, ljutice se ostali u razredu...8-)

Pobogu, ja pitao za gazele a ti :shock:....ma tvoja tajna je sigurna 8-)
Cek, cek, pa nisam se ja busao u grudi junacke i mlatarao rukama po praznom vazduhu obecavajuci da ce KiM biti u Srbiji?!?! Nisam ja dobio vecinu glasaca u drugom krugu na ime obecavanja jedinstvene Srbije sa KiM u njenom sastavu?!?! Opet pogresna adresa?
To je obecavao ko? Hajde, znam da znas...B...Bo...Bor...pa znate kolegnice, ne mogu vise da vam pomazem, ljutice se ostali u razredu...8-)

Cekaj, cekaj...Kako to "JA", tj "TI". Jesi li se ti to kandidovao? Jel mi to ovde imamo predsednickog kandidata? O, Boze...Ne mogu da verujem..

Enteligencija...po vama...po tebi...dokazao si je...pokazao si je ...vredjanjem...nisi ni jaje...nego mamina ljiga...ona mala...mamina ljiga...koju samo ona mozhe da coki...:lol:

Oh, dobar dan gospodine Jovanovicu, nisam vas prepoznao dok niste poceli da...ovaj...onaj...tackice...smajlic...tackice opet...

E, pa vreme je da se rastajemo, nadji ti nekog ko navija za isti klub i sakuplja salvete i markice pa se druzite, ziv bio i veliki porastao 8-)

Koliki jad i cemer i kolika kolicina nemoci mora da se poseduje da bi se "hrabro" i iz anonimnosti interneta vredjale licnosti iz politickog javnog zivota?

Lepo je Pinki rekao, samo nema ko da slusa...8-)
Pa sta treba, svi ovde da napisemo svoje podatke pa tek onda da postujemo. Sramota je to sto premijer jedne zemlje ne izadje javno na televiziju i neda neko saopstenje ako ga ima, a ne kao mis iz rupe, sve vise podseca na Slobu.

Josh jednom hvala na komplimentu ( za godine )...Ponovicu josh jednom...vrshnjaci smo...ali ja nemam EU pasosh...kao ti...i zato hocu beli shengen...i za moju decu...koju josh ti nemash ( mislim na decu )...necu Vanredno stanje...dok ti mozhesh da ga eskivirash sa svojim EU pasoshem...itd. itd.
Pa po tome smo mi Srbi poznati, nek je meni dobro a drugr ko ebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back