Tadicu Borise !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Barone, jel si glaso za ovog Borisa?

jel stvarno verujesh da mu je izrasla kichma u ovom izbornom procesu
i da je reshio da se odvikava od vojinog (stranog) tela u svojoj pozadini?

nadam se... al... ni u deda mraza ne verujem vec par decenija ;)

Cool si lik...nastavi i dalje...samo malo poveruj u opshtu politiku pozitivne kretnje Srbije...a ne samo lik Borisa...ni ja nisam 100% for him, ali sam zato 2.500.000% za skidanje Velikog Ludaka i Dvorske Budale iz sadashnje Vlade...pozz

A ti nemaš ništa od toga, a imaš decu i misliš da je blago tvojoj deci pored nesposobnog oca.:shock: E svašta.

Pa devojku imam a zenu nemam kao ni decu ali to je najmanji problem.Kada budem odlucio da imam decu necu ih praviti u "demokratskoj" Srbiji.Stan imam i to vrh,kola takodje a i sa parama stojim sjajno.A na zapad mogu da odem sutra da zivim ako tako odlucim i to bez vize koja mi za razliku od ovog slepca nije potrebna posto mi je keva iz jedne od EU clanica tako da me eto i to u*****lo a cale from Serbia .

Pa devojku imam a zenu nemam kao ni decu ali to je najmanji problem.Kada budem odlucio da imam decu necu ih praviti u "demokratskoj" Srbiji.Stan imam i to vrh,kola takodje a i sa parama stojim sjajno.A na zapad mogu da odem sutra da zivim ako tako odlucim i to bez vize koja mi za razliku od ovog slepca nije potrebna.

Super. Onda ćemo na ovu temu razgovarati kad budemo ravnopravni u smislu dece. Ovako je besmisleno. Drago mi je što imaš sve što si nabrojao i zaista ti želim da imaš decu. Teško da ćeš i tada razmišljati na ovaj način, ali o tom, potom. Sve najbolje.

Super. Onda ćemo na ovu temu razgovarati kad budemo ravnopravni u smislu dece. Ovako je besmisleno. Drago mi je što imaš sve što si nabrojao i zaista ti želim da imaš decu. Teško da ćeš i tada razmišljati na ovaj način, ali o tom, potom. Sve najbolje.

Naravno da cu razmisljati na ovaj nacin.Demokratska stranka je puna lopova pa imao ja decu ili ne.Znaci gomila bagre koja se bori za vlast da bi se okoristila i to im je jedini motiv.

Koliki jad i cemer i kolika kolicina nemoci mora da se poseduje da bi se "hrabro" i iz anonimnosti interneta vredjale licnosti iz politickog javnog zivota?

Lepo je Pinki rekao, samo nema ko da slusa...8-)

Koliki JAD i CHEMER i kolika kolichina NEMOCI mora da se poseduje da bi se "hrabro" i iz anonimnosti POLITICHKOG REALNOG ZHIVOTA VREDJALO 2.500.000 miliona ljudi u SRBIJI !!!???

Koliki JAD i CHEMER i kolika kolichina NEMOCI mora da se poseduje da bi se "hrabro" i iz anonimnosti POLITICHKOG REALNOG ZHIVOTA VREDJALO 2.500.000 miliona ljudi u SRBIJI !!!???

A sto se ti branis kada te ja ne napadam ? Strah? Nemoc? Ubij da ne bi bio ubijen? Shinko, opusti se, nece nista da te boli...

Osim sto tvoja recenica nema smisla obzirom da je i tih 2,5 miliona ljudi (mada je cifra bila oko 2,2 miliona ali dobro, nismo na pijaci 8-) ) anonimno u smislu javnog politickog zivota, znaci li to da 2,1 milion gradjana Srbije (da, na zalost tako je, znam da je to bolna cinjenica ali je cinjenica) ne mogu da budu uvredjeni?

Ukoliko nisi shvatio (a ocigledno nisi) ja govorim o vredjanju svih javnih licnosti iako niko od nas ovde verovatno ne zna nikoga licno i samo pretpostavlja da za neke stvari postoje razlozi a za neke ne.

P.S. kada napises brojem ne moras da dodajes i slovima , ili stavi u zagradu slovima. Ovako ispada bas velika cifra 8-)

A sto se ti branis kada te ja ne napadam ? Strah? Nemoc? Ubij da ne bi bio ubijen? Shinko, opusti se, nece nista da te boli...

Osim sto tvoja recenica nema smisla obzirom da je i tih 2,5 miliona ljudi (mada je cifra bila oko 2,2 miliona ali dobro, nismo na pijaci 8-) ) anonimno u smislu javnog politickog zivota, znaci li to da 2,1 milion gradjana Srbije (da, na zalost tako je, znam da je to bolna cinjenica ali je cinjenica) ne mogu da budu uvredjeni?

Ukoliko nisi shvatio (a ocigledno nisi) ja govorim o vredjanju svih javnih licnosti iako niko od nas ovde verovatno ne zna nikoga licno i samo pretpostavlja da za neke stvari postoje razlozi a za neke ne.

P.S. kada napises brojem ne moras da dodajes i slovima , ili stavi u zagradu slovima. Ovako ispada bas velika cifra 8-)

Ma vidis da je neki klinac ne gubi vreme na njega dzabe

Ma vidis da je neki klinac ne gubi vreme na njega dzabe

Josh jednom hvala na komplimentu ( za godine )...Ponovicu josh jednom...vrshnjaci smo...ali ja nemam EU pasosh...kao ti...i zato hocu beli shengen...i za moju decu...koju josh ti nemash ( mislim na decu )...necu Vanredno stanje...dok ti mozhesh da ga eskivirash sa svojim EU pasoshem...itd. itd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back