Tadić vs Milošević

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko je učinio više za Srbiju

• Ukupno glasova
    80
  • Anketa je zatvorena .
Ipak je Sloba seceras izborio Republiku Srpsku, makar nesto je uradio, dok barbika nije uspeo apsolutno nista....

Za vreme secerasa jesmo bili siromasna zemlja, ali za vreme barbike smo najsiromasniji u evropi, cak i albanija je ispred nas....

Da, to je zaista interesantno da za vreme Slobe, u ratovima i sankcijama, nismo bili na samom začelju, a sada, kao što reče, i Albanija je ispred nas. Pametnom dovoljno. Po tome se vidi koliki "napredak" smo doživeli pod demokratama raznih fela u ovih 10 godina. Čime to mogu da opravdaju evrotalibani? Nema ratova, nema sankcija, a Albanija izbacila žmigavac, i pretekla nas.

Doći će on u Mitrovicu, ali Sremsku... To će mu biti poslednje doživotno boravište.
Ne bi bilo fer odvajati zadužbinare od njihove zadužbine "Hajat" u Zabeli! ;)

zabela2011.jpg

I Milošević je bio demokratski izabran predsednik, što ga ne abolira od toga da je i postao diktator.
Nego, jel' vaš Josipović sme da na svoju ruku menja odluke Sabora, i to za najvažnija nacionalna pitanja (npr. Piranski zaliv), i da za to ne snosi nikakve posledice, niti sme iko išta da ga pita? Vidiš, Tadić to radi. Dakle, da li je Tadić diktator? Razmisli još jednom!

da to radi ima ih koji bi ga protjerali sa Pantovcaka...neznam kako je kod vas sa ustavnim ovlastima predsjednika, kod nas nema gotovo nikakvih sto neznaci da i kao takav moze donijeti zlo...a ja isto imam utisak da Tadic kod vas odreduje bas sve...neznam dali grijesim, moguce

da to radi ima ih koji bi ga protjerali sa Pantovcaka...neznam kako je kod vas sa ustavnim ovlastima predsjednika, kod nas nema gotovo nikakvih sto neznaci da i kao takav moze donijeti zlo...a ja isto imam utisak da Tadic kod vas odreduje bas sve...neznam dali grijesim, moguce

Ne grešiš... On donosi odluke na svim nivoima, od mesne zajednice do međunarodne politike, isto kao i Milošević što je radio, s tom razlikom da je Milošević imao bar toliko šlifa da prvo provuče kroz Skupštinu svoju volju, pa tek onda da je sprovodi, kako ne bi kršio Ustav, a to ovoga ne interesuje. On ode u inostranstvo, i naprasno preinači odluku Parlamenta, i nikom ništa. Inače, nema nikakva ustavna ovlašćenja. Skoro samo protokolarna.

Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.

Link:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/428367-Vikiliks-otkriva-Slobodan-Milošević-je-mrtav!

S obzirom na to da je umro pre nekoliko godina, a da već deset godina nije na vlasti, kao i da ima mnogo onih koji vreme njegove vladavine smatraju zlatnim godinama za Srbiju, zanimalo me da saznam ko smatra da je Milošević bio bolji državnik od Tadića i zašto.

Usput bih zamolila one kojima su psovke jedini način izražavanja emocija i stavova da ne učestvuju u raspravi na temi.

Zahvaljujem.

Опет нисте сазнали ИСТИНУ,...:roll:

Слободан Милошевић је у хашкој ћелији, у ноћи
између 10. и 11.марта 2006.године

УБИЈЕН!!!!:aha::aha::aha::(

п.с.
Немојте његово име никада поредити са именима неких трећеразредних политичара

Да ли би се Слободан Милошевић икада спустио на овај ниво,(види слику......Ко то даје аутограме уместо
тенисера:zcepanje:)

Poslednja izmena:
Tadić makar nije svojom politikom hiljade ljudi oterao u smrt, milione unesrećio i izgubio deo Srbije...

Jok,ja sam:lol:

Za istoriju vrlo zanimljivo. Ko zna gde bismo bili, i šta bismo radili. :)

Pa nista,hrvati,siptari i muslimani bi usli u Srbiju i pobili bi nas.

Vidi... Godine sam posvetio tome da vidim tog skota Miloševića da pada sa vlasti. Tukao sam se sa njegovim kordonima besnih kerova, dobijao pendrekom preko leđa, gutao suzavac... Za njegove vlasti sam osetio šta su kaljavi rovovi, u nos mi se za vjeke vjekov uvukao miris baruta i krvi, a 99-te sam strahovao od bombi za život svog tek rođenog deteta. Između frontova i kordona sam se smrzavao po pijacama prodavajući robu koju sam švercovao opet se smrzavajući u beskonačnim kolonama na granici.

I pored svega nabrojanog, u ponudi Milošević - Tadić, izabrao bih Miloševića. I pored svih nabrojanih sranya, manje je opasan bio Milošević od Tadića. Mudar čovek shvata koliko je Tadićev mir opasniji od Miloševićevih nemira. Potrebno je samo otvoriti oči. Prestanite da lažete sebe da je sada dobro! Nije dobro, i daleko je od dobrog. Loše je, i preti nam da će biti još gore. Onda smo bar umirali brzo, a danas nas dave lagano kao zmija žabu, a mi glupi i naivni istežemo vratove, misleći da se zmija samo šali. Ne šali se...

Pa nisu to Milosevicevi nemiri.

To su djindjicevi,tadicevi i vukovi nemiri,a oni poginuli Srbi na bilo kom frontu su delo demokrata.

Sranjaa su pocela uvodjenjem demokratije 90-e,pa ponovo bombardovanjem od strane demokrata koji su doveli demokrate.

Bombardovanjem su djindjic odnosno tadic dosli na vlast.

Sto implicira da su Srbi ubijani da bi ovi dosli na vlast,cak su ovi u istom ucestvovali pozivajuci na njega.

Kao sto se danas mladom nacisti sprocitava sta je radio njegov Hitler tako se i demokratama treba sprocitavati sta je radio njihov Klinton,odnosno Tadic.

A demokratama su ubijeni Srbi bili suvo zlato na izborima,pa ove danasnje demokrate su jedva cekale da sto vise nastrada Srba 99' ne bi li nekom nebuloznom teorijom to prikacili Milosevicu.

Poslednja izmena:
питање треба да гласи ко је од њих двојице већа штеточина, ни један ни други нису ничим задужили народ,
можда једино неке националне мањине, ал и то је питање пошто наше мањине имају зубата велика незајажљива прождрљива уста.

Jok,ja sam:lol:

Pa nista,hrvati,siptari i muslimani bi usli u Srbiju i pobili bi nas.

Pa nisu to Milosevicevi nemiri.

To su djindjicevi,tadicevi i vukovi nemiri,a oni poginuli Srbi na bilo kom frontu su delo demokrata.

Sranjaa su pocela uvodjenjem demokratije 90-e,pa ponovo bombardovanjem od strane demokrata koji su doveli demokrate.

Bombardovanjem su djindjic odnosno tadic dosli na vlast.

Sto implicira da su Srbi ubijani da bi ovi dosli na vlast,cak su ovi u istom ucestvovali pozivajuci na njega.

Kao sto se danas mladom nacisti sprocitava sta je radio njegov Hitler tako se i demokratama treba sprocitavati sta je radio njihov Klinton,odnosno Tadic.

A demokratama su ubijeni Srbi bili suvo zlato na izborima,pa ove danasnje demokrate su jedva cekale da sto vise nastrada Srba 99' ne bi li nekom nebuloznom teorijom to prikacili Milosevicu.
Ja ovde za sada ne bih nista dodala.:klap::klap::klap:

Da, to je zaista interesantno da za vreme Slobe, u ratovima i sankcijama, nismo bili na samom začelju, a sada, kao što reče, i Albanija je ispred nas. Pametnom dovoljno. Po tome se vidi koliki "napredak" smo doživeli pod demokratama raznih fela u ovih 10 godina. Čime to mogu da opravdaju evrotalibani? Nema ratova, nema sankcija, a Albanija izbacila žmigavac, i pretekla nas.
To smo na začelju sa 320 evra, a imali bismo 32 evra pod Slobom.

Činjenica da smo nakon poboljšanja od 1000% i dalje na začelju, ti samo govori koje ludilo od siromaštva je postojalo pre 5. oktobra.

Dabogda imao pa nemao...Srbiju stigla kletva...sad sam kao Vjerica, ali tako nekako vidim sve ovo što se u poslednjih 20 godina dešava u Srbiji.

O Miloševiću ne moram mnogo da pišem, jasno je da je bio neverovatno velika štetočina, čovek koji je nekako uspevao da uništi sve čega se dotakao. Ni "d" od državnika, još manje od čoveka. Jednom rečju...ološ. Ali, Srbi to nisu prepoznali, ponele su ih dobro sročene patriotske parole i poverovali su mu kad je govorio da će sankcije ojačati srpsku privredu, verovali su i kad je obećavao švedski standard i sve Srbe u jednoj državi (ovo poslednje je ispunio, ali ne onako kako smo očekivali, ako je neko uopšte očekivao). Tako da je posle njega ostalo jedno veliko ništa: osiromašen narod, ispražnjena državna kasa, stotine hiljada izbeglica, ko zna koliko poginulih, invalida i svega onoga čega smo svedoci, mada, kako vidim, postoji jedan mali broj čudnih ljudi koji to negiraju, ali dobro, svako ima pravo na sopstvenu percepciju.

Tadić, nesreća jedna, a i mi zajedno s njim i opet jedno veliko ništa: kradja na svim nivoima, korupcija, tajkuni, nezaposlenost, marioneta od premijera koji služi samo da popuni prazno mesto, a i za poneko slikanje kad zatreba, država podeljena na feudalne jedinice (čitaj: ministarstva), gde se niko nikome ne meša u upravljanje, nezaposlenost, ni pomaka u razvoju poljoprivrede...jednom rečju...loše.
Ono u čemu je Tadić u prednosti u odnosu na Miloševića, jeste politika nezameranja sa velikim silama, koje one zloupotrebljavaju, ali...to je što je, nema nam spasa.

Šta će se dešavati ubuduće? Nemam pojma, nadam se samo da će se neko nekad sažaliti nad ovom šačicom ljudi zvanih Srbi, odlučiti da je bilo dosta kažnjavanja i da je krajnje vreme da krenu napred, a kako vidim, biće najbolje da se u Srbiji uvede "prinudna uprava", s obzirom na to da Srbi nisu u stanju da brinu o sopstvenoj državi.

Dabogda imao pa nemao...Srbiju stigla kletva...sad sam kao Vjerica, ali tako nekako vidim sve ovo što se u poslednjih 20 godina dešava u Srbiji.

O Miloševiću ne moram mnogo da pišem, jasno je da je bio neverovatno velika štetočina, čovek koji je nekako uspevao da uništi sve čega se dotakao. Ni "d" od državnika, još manje od čoveka. Jednom rečju...ološ. Ali, Srbi to nisu prepoznali, ponele su ih dobro sročene patriotske parole i poverovali su mu kad je govorio da će sankcije ojačati srpsku privredu, verovali su i kad je obećavao švedski standard i sve Srbe u jednoj državi (ovo poslednje je ispunio, ali ne onako kako smo očekivali, ako je neko uopšte očekivao). Tako da je posle njega ostalo jedno veliko ništa: osiromašen narod, ispražnjena državna kasa, stotine hiljada izbeglica, ko zna koliko poginulih, invalida i svega onoga čega smo svedoci, mada, kako vidim, postoji jedan mali broj čudnih ljudi koji to negiraju, ali dobro, svako ima pravo na sopstvenu percepciju.

Tadić, nesreća jedna, a i mi zajedno s njim i opet jedno veliko ništa: kradja na svim nivoima, korupcija, tajkuni, nezaposlenost, marioneta od premijera koji služi samo da popuni prazno mesto, a i za poneko slikanje kad zatreba, država podeljena na feudalne jedinice (čitaj: ministarstva), gde se niko nikome ne meša u upravljanje, nezaposlenost, ni pomaka u razvoju poljoprivrede...jednom rečju...loše.
Ono u čemu je Tadić u prednosti u odnosu na Miloševića, jeste politika nezameranja sa velikim silama, koje one zloupotrebljavaju, ali...to je što je, nema nam spasa.

Šta će se dešavati ubuduće? Nemam pojma, nadam se samo da će se neko nekad sažaliti nad ovom šačicom ljudi zvanih Srbi, odlučiti da je bilo dosta kažnjavanja i da je krajnje vreme da krenu napred, a kako vidim, biće najbolje da se u Srbiji uvede "prinudna uprava", s obzirom na to da Srbi nisu u stanju da brinu o sopstvenoj državi.

То Тадићево незамерање се зове полтронство и кукавичлук.

Jadna li je majka onome nad kim se sazaljavaju....a tako vam i jeste jer uvek cekate da se neko sazali i udeli vam neku milostinju. Hoce hoce, Rus ce vam se borit' za Kosovo a Nemac ce za vas da radi. :hahaha:
Dobro vi prolazite kako bi trebali. ;)

Back