Tadić vs Milošević

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko je učinio više za Srbiju

• Ukupno glasova
    80
  • Anketa je zatvorena .
Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.

Link:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/428367-Vikiliks-otkriva-Slobodan-Milošević-je-mrtav!

S obzirom na to da je umro pre nekoliko godina, a da već deset godina nije na vlasti, kao i da ima mnogo onih koji vreme njegove vladavine smatraju zlatnim godinama za Srbiju, zanimalo me da saznam ko smatra da je Milošević bio bolji državnik od Tadića i zašto.

Usput bih zamolila one kojima su psovke jedini način izražavanja emocija i stavova da ne učestvuju u raspravi na temi.

Zahvaljujem.

Pa sad ne mogu se baš izvlačiti neke paralele, svako vreme ima svoje negativne i pozitivne strane...ali je generalno naš problem što nama treba 10 godina da ukapiramo neke stvari pa posle svi u kuknjavu....kao i uvek nekome je odgovaralo Slobino vreme, nekome sad Tadićevo ali recimo da većina građana nije živela dobro ni pod jednom vlasti.:aha:

Нити може да се пореди време у коме је владао Милошевић са временом данас. Нити могу се се пореде по памети. По образовању...по храбрости...Милошевоћ је доста одлука ипак донео сам, за разлику од ових данас који морају да питају и колико пута дневно смеју до тоалета.
Све у свему, могао би Тадић Милошевићу да гланца ципеле.

Тадић је смешна фигура, али буквално фигура, која изговара туђе речи и ради ствари јако лоше по Србију, по директиви оних који су га поставили на ту функцију.
Да је председник Милошевић пристао на десети део распродаје државе (због чега смо и били бомбардовани 1999.), био би и дан данас председник Србије, хваљен и подржаван од стране запада.
Иначе председник Милошевић је био државник и господин, за разлику од ове прозападне марионете која је већ други мандат на власти.

Тадић је смешна фигура, .али буквално фигура, која изговара туђе речи и ради ствари јако лоше по Србију, по директиви оних који су га поставили на ту функцију.
Да је председник Милошевић пристао на десети део распродаје државе (због чега смо и били бомбардовани 1999.), био би и дан данас председник Србије, хваљен и подржаван од стране запада.
Иначе председник Милошевић је био државник и господин, за разлику од ове прозападне марионете која је већ други мандат на власти.
nikosovonievropa.jpg

Pravo pitanje je ko je od njih dvojice ucinio lose stvari za Srbiju, jedan je upropastio ratovima/ koji su bili neizbezni, zbog volje drugih da imaju sopstvene drzave i drugih stranih faktora/ a ovaj drugi s*****o vojsku ,razorio privredu kvazi privatizacijama ,napravio najvecu nezaposlenost posle ww2 a radi na tome uveliko da Srbija postane marionetska banana republika.

Тадић је смешна фигура, али буквално фигура, која изговара туђе речи и ради ствари јако лоше по Србију, по директиви оних који су га поставили на ту функцију.
:worth::worth::worth:

milošević je bio diktator (visoko kotira na onoj listi svjetski diktatora) dok je tadić demokratski izabran predsjednik.

I Milošević je bio demokratski izabran predsednik, što ga ne abolira od toga da je i postao diktator.
Nego, jel' vaš Josipović sme da na svoju ruku menja odluke Sabora, i to za najvažnija nacionalna pitanja (npr. Piranski zaliv), i da za to ne snosi nikakve posledice, niti sme iko išta da ga pita? Vidiš, Tadić to radi. Dakle, da li je Tadić diktator? Razmisli još jednom!

Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.

Link:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/428367-Vikiliks-otkriva-Slobodan-Milošević-je-mrtav!

S obzirom na to da je umro pre nekoliko godina, a da već deset godina nije na vlasti, kao i da ima mnogo onih koji vreme njegove vladavine smatraju zlatnim godinama za Srbiju, zanimalo me da saznam ko smatra da je Milošević bio bolji državnik od Tadića i zašto.

Usput bih zamolila one kojima su psovke jedini način izražavanja emocija i stavova da ne učestvuju u raspravi na temi.

Zahvaljujem.

Тадић није државник. Он је нешто попут дахије, а ту се крије основна разлика између њега и Слобе. Слоба је био газда у земљи, Тадић је постављен као управник, док је газда у иностранству.

Такође за лоше време 90их могу дати прилично добра оправдања у виду страних притисака, повампирених усташа и шиптара, за ''демократски'' период таквих оправдања нема. ''Демократе'' су деца запада, а стање је једнако лоше.

Obojica su smradine, ali je Cobi ipak mrtav a Bota je na vlasti i unazadjuje i ponizava Srbiju...

Tako da mi je mister barbika veci trn u oku i veca smetnja i hitno mora da ga maknemo, jedva sam se uzdrzao u patrijarsiji kad sam bio da ne skocim i da ga iznabadam.....

Mozda nekad dodje u Mitrovicu pa ga lincujemo, ali ne verujem, to je jedini grad na svetu u kome nije bezbedan...

Nagradno pitanje za Tihog i ostale Velje male mindzice:

Zasto 16000 ljudi u Areni nije zvizdalo Tadicu?

Zato što su došli radi tenisa, da bodre naše igrače, a ne radi skota. Da se i Milošević pojavio na takvom događaju, niko ga ne bi izviždao, bar ne spontano, sem ako opozicija ne bi organizovala neko zviždanje. A, ono šta misle o njemu je druga stvar, i videće se na izborima. Treba da znaš i da mnogo ljudi koji ne mogu očima da ga vide, ne mogu ni da kupe detetu mleko svaki dan, a kamo li da daju par hiljada za ulaznicu. E, a pošto se na biračka mesta ne plaća ulaznica, ti zaključak donesi sam.

Зашто је био бољи државник Милошевић?па за почетак зато што Тадић уопште није државник...већ обична марионетза која ради за туђе интересе......који је распродао све у држави што је затекао а није градио и што је презадужио земљу ставивши је у дужничко ропство...што је тотално уништио националну свест грађана,(али само СРБА )и што је учинио безброј издајничких потеза ?извињавања* без иједног разлога при том не добивши чак ни слутњу извињења за *свој* народ...што је растурио восјку Србије под фирмом *модернизације*,што је дозволио проглашење *независности* Косова иако је пре доласка на власт причао како је Косово *демократско* питање,зато што је за време његове владавине растурена државна зајеница СЦГ,зато жто је прогурао статут Војводине који је спрема за отцепљење,зато што организује педерске поворке а нема паре за земљотресе и поплаве који су погодили земљу,зато што хапси оне који се супротстављају томе служећи се комунистичким методама,зато што једино што ради је сликање и манекенисање,.............СПИСАК НЕМА КРАЈА..................................................зато што је дно дна и за човека а камоли да се назове *државником*....

Obojica su smradine, ali je Cobi ipak mrtav a Bota je na vlasti i unazadjuje i ponizava Srbiju...

Tako da mi je mister barbika veci trn u oku i veca smetnja i hitno mora da ga maknemo, jedva sam se uzdrzao u patrijarsiji kad sam bio da ne skocim i da ga iznabadam.....

Mozda nekad dodje u Mitrovicu pa ga lincujemo, ali ne verujem, to je jedini grad na svetu u kome nije bezbedan...

Doći će on u Mitrovicu, ali Sremsku... To će mu biti poslednje doživotno boravište.

Back