Tadić vs Milošević

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko je učinio više za Srbiju

• Ukupno glasova
    80
  • Anketa je zatvorena .

Jadna li je majka onome nad kim se sazaljavaju....a tako vam i jeste jer uvek cekate da se neko sazali i udeli vam neku milostinju. Hoce hoce, Rus ce vam se borit' za Kosovo a Nemac ce za vas da radi. :hahaha:
Dobro vi prolazite kako bi trebali. ;)

Hmm..ne mora niko da radi za nas, nije ni do sada, ne mora niko da se bori za nas, kao što nije ni do sada. Ono što sam mislila kad sam to napisala a ti očito nisi razumeo, jeste sledeće: mnogo problema velike sile rešavaju preko Srbije i drugih malih država i mnoge odluke se donose na štetu malih država a u cilju dokazivanja sile velikih, ali ti, kao stanovnik jedne velike države, to ne možeš da osetiš niti da znaš.

Ono što ja zameram Borisu Tadiću nije spoljna politika. Vodi je onako kako mora, a ne kako bi verovatno hteo (videli smo kako smo prošli kad se ludi Milošević pravio baja... popili smo po nosu i još uvek dobijamo). Ja Borisu Tadiću zameram javašluk unutar države, da ne nabrajam sve iz početka, a spoljnu politiku, ponavljam, vodi onako kako mora i tu se na kraju krajeva, ne pita mnogo ni Srbija, ni Hrvatska, ni Bosna. Suviše si ogrezao u toj nekoj iracionalnoj mržnji prema Srbima iz Srbije da bi razumeo, ali jednog dana kad ohladiš glavu, razumećeš o čemu govorim.

:hahaha: :rotf: .... sta ce kukavac, najteze ga zapalo, trudi se, kopa i rukama i nogama, kleci za vas ... svetac ... :hahaha: i onda se pitas sto kazem, NEKA NEKA TAKO VAM I TREBA ;) :super:

Znaš na šta me podsećaju ovi tvoji postovi kad skičiš od sreće zbog nečeg lošeg što se dešava u Srbiji: na crtani film...časna reč, prva asocijacija mi je ludi kojot koji juri pticu trkačicu, pa sav srećan postavi zamku i trlja ruke, a redovno na'ebe. :lol: Nemoj da se ljutiš, samo sam iskrena.

Ma nije mi jasno kako vas narod ne'e tako inteligentne:mrgreen:
U stvari jasno je, rekao si, glup je narod, a vi ste krem de la krem ovog drustva, neshvaceni.....:lol: veciti luzeri koji jedini satisfakciju nalaze u anketi na krstarici:super:
Haha pa demokrate su postavile anketu ali je gosn zet od mrcajevaca rekao da su ankete i referendumi prevazidjeni i da narod u demokratiji bez alternative nema sta da se pita:super:

Hmm..ne mora niko da radi za nas, nije ni do sada, ne mora niko da se bori za nas, kao što nije ni do sada. Ono što sam mislila kad sam to napisala a ti očito nisi razumeo, jeste sledeće: mnogo problema velike sile rešavaju preko Srbije i drugih malih država i mnoge odluke se donose na štetu malih država a u cilju dokazivanja sile velikih, ali ti, kao stanovnik jedne velike države, to ne možeš da osetiš niti da znaš.

Ono što ja zameram Borisu Tadiću nije spoljna politika. Vodi je onako kako mora, a ne kako bi verovatno hteo (videli smo kako smo prošli kad se ludi Milošević pravio baja... popili smo po nosu i još uvek dobijamo). Ja Borisu Tadiću zameram javašluk unutar države, da ne nabrajam sve iz početka, a spoljnu politiku, ponavljam, vodi onako kako mora i tu se na kraju krajeva, ne pita mnogo ni Srbija, ni Hrvatska, ni Bosna. Suviše si ogrezao u toj nekoj iracionalnoj mržnji prema Srbima iz Srbije da bi razumeo, ali jednog dana kad ohladiš glavu, razumećeš o čemu govorim.

To nikako ne ide jedno sa drugim...Boze sacuvaj da je mrznja, ja na "graDZane" jednostavno gledam kao recimo na Bugare i Rumune, znas kako kazu "nit' smrdi nit' mirise", Beograd, Bukurest, Sofija, isti Q. Malo se bolje razumemo sto se jezika tice, inace k'o da se ni u putu nismo sreli, a kamoli da smo isti narod.

Znaš na šta me podsećaju ovi tvoji postovi kad skičiš od sreće zbog nečeg lošeg što se dešava u Srbiji: na crtani film...časna reč, prva asocijacija mi je ludi kojot koji juri pticu trkačicu, pa sav srećan postavi zamku i trlja ruke, a redovno na'ebe. :lol: Nemoj da se ljutiš, samo sam iskrena.

Pa i vi ste se radovali kad je ubijena ona devojcica u Batajnici i kad je raketiran onaj voz u Grdelickoj klisuri,sta sad

Prosečna plata nije 150, nego preko 300 ojro.

Ako mislite da sa Slobom ne bismo bili na začelju Evrope, to znači da bi pod njim plate bile 400 evra. ← A ako to spojimo sa vašom drugom tvrdnjom da su cene skočile 30 puta u prethodnoj deceniji,

vi u stvari kažete da bismo pod Slobom danas imali prosečan standard od €12.000 mesečno.

Iz te cifre je jasno da je vaša čitava priča glupost od A do Š.

To nikako ne ide jedno sa drugim...Boze sacuvaj da je mrznja, ja na "graDZane" jednostavno gledam kao recimo na Bugare i Rumune, znas kako kazu "nit' smrdi nit' mirise", Beograd, Bukurest, Sofija, isti Q. Malo se bolje razumemo sto se jezika tice, inace k'o da se ni u putu nismo sreli, a kamoli da smo isti narod.

Neće biti da je tako, pošto onda ne bi dolazio na Krstu i raspravljao s nama o politici u Srbiji, već bi se nekako snašao na nekom bugarskom forumu pa bi s njima bistrio politiku. Ipak te malo boli i navijaš za svoje, krv nije voda.....:) Ja znam da ti nećeš to priznati ni pod mukama, ali tako je.

Sto bi se ljutio :) ... svako ima svoje misljenje .... ja vas samo podrzavam u vasem izboru ... znas ono "trazili ste - gledajte" .... brzo ce izbori, pa vi OPET ;) :mrgreen:

Prosečna plata nije 150, nego preko 300 ojro.

Ako mislite da sa Slobom ne bismo bili na začelju Evrope, to znači da bi pod njim plate bile 400 evra. ← A ako to spojimo sa vašom drugom tvrdnjom da su cene skočile 30 puta u prethodnoj deceniji,

vi u stvari kažete da bismo pod Slobom danas imali prosečan standard od €12.000 mesečno.

Iz te cifre je jasno da je vaša čitava priča glupost od A do Š.

Pa ni pod slobinima prosecima plata nije bila 40 maraka nego 150.
Oni uzimaju prosek za javni sektor a privatnici i rad na crno ne postoje u tom proseku a oni cine preko 50% .
Dakle,milion nezaposlenih,400.000 onih koji rade bez para,kozna koliko onih sa platom od 100-200 eur i par stotina hiljada neprijavljenih radnika koji rade na crno, to ne poznaje zvanicna demokratska statistika.

Neće biti da je tako, pošto onda ne bi dolazio na Krstu i raspravljao s nama o politici u Srbiji, već bi se nekako snašao na nekom bugarskom forumu pa bi s njima bistrio politiku. Ipak te malo boli i navijaš za svoje, krv nije voda.....:) Ja znam da ti nećeš to priznati ni pod mukama, ali tako je.

Pa sto da ne, evo i "brace" Hrvata i ostalih naroda i narodnosti tu, vedre i oblace ovim forumom. ;)

Znaš šta ja mogu da zaključim iz ovog tvog posta: da ti nisi baš sasvim pri sebi, odnosno da ti fali neki procenat, narodski rečeno.

Iz tvojih postova mogu zakljuciti da si deo one ekipe koja je 1999 prizivala bombe nadajuci se da ce sa sto vise ljudskih civilnih zrtava i rusenjem bolnica,mostova i skola milosevic otici sa vlasti i biti uspostavljen NATO protektorat.
Slusala si slobodnu evropu i svrshavala na priloge u kojima su dominirali intervijui slavka curuvije,branke prpe,verana matica i ostale osvedocene antisrpske ekipe.
Na one julovske koncerte na mostovima si gledala sa gadjenjem,sto je i opravdano,ali si se potajno nadala da ces live videti jedno raketiranje te izmanipulisane mase.
Dakle,ta patoloska antisrpska histerija koja je usadjena na razne nacine u deo jednog dela stanovnistva se iz meni nepoznatih razloga nasla i u tebi.
Verovatno ih ti samo znas.

Iz tvojih postova mogu zakljuciti da si deo one ekipe koja je 1999 prizivala bombe nadajuci se da ce sa sto vise ljudskih civilnih zrtava i rusenjem bolnica,mostova i skola milosevic otici sa vlasti i biti uspostavljen NATO protektorat.
Slusala si slobodnu evropu i svrshavala na priloge u kojima su dominirali intervijui slavka curuvije,branke prpe,verana matica i ostale osvedocene antisrpske ekipe.
Na one julovske koncerte na mostovima si gledala sa gadjenjem,sto je i opravdano,ali si se potajno nadala da ces live videti jedno raketiranje te izmanipulisane mase. Dakle,ta patoloska antisrpska histerija koja je usadjena na razne nacine u deo jednog dela stanovnistva se iz meni nepoznatih razloga nasla i u tebi.
Verovatno ih ti samo znas.

Jadan ti, časna reč, lepo sam ja malopre rekla da nisi baš sasvim pri sebi.

Moram da te zapamtim da ti više ne repliciram.

I ne vidim ih baš u nekom broju...možda petoro, šestoro...nema ih više..kao što vidim sve manje demokrata, liberala..malo po malo, forum su preuzeli radikali. Kad se postavi anketa na Krsti, radikali u toj "skuštini" imaju 80% mesta...:lol:

У сунце ти ебем,па како?:eek:
Задригле,крезубе,неписмене сељачине а запоселе инернет.
Елитно право еуропске просрпске интелигенције.
Куда иде овај свет......

Back