Tadić: Svestan sam nezadovoljstva

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Izvor: Beta, Tanjug

Beograd -- Boris Tadić kaže da je svestan da su građani nezadovoljni, ali i da smatra da ništa ne rešavaju pozivi da se ne izađe na izbore ili poništi glasački listići.

(Beta, Arhiva)

Komentarišući pozive građana koji su se pojavili u javnosti da ne glasaju ni za jednu stranku, Tadić je rekao da zbog svetske ekonomske krize koja je počela 2008, postoji nezadovoljstvo svuda u svetu, uključujući i najrazvijenije zemlje. "A gde su danas ljudi na svetu zadovoljni? Da li zadovoljni u najbogatijim društvima sveta?", upitao je Tadić.

On kaže da se veliki problemi mogu videti i u SAD kao i u EU.

Tadić je rekao da je svestan nezadovoljstva građana, ali da je, kao političar, spreman da analizira sve predloge za rešenje ekonomske
krize i da predloži politiku za njeno prevazilaženje.

Upitan kako komentariše pozive pojedinaca građanima da izadju na izbore i da ne glasaju ni za jednu stranku, Tadić je rekao da "bi to bila vrsta protesta koja ne bi vodila nikuda".

"Tim građanima koji poručuju drugima da ne izađu na izbore, mogu da kažem da ogorčenje ne vodi nikuda", rekao je predsednik Srbije.

"Možda bih i ja, da nisam predsednik Republike, bio nezadovoljan i ogorčen", rekao je Tadić i ponovio da se time ništa ne rešava i da je toga najbolje svestan sagledavajući stvari upravo iz svog položaja.

"Moja situacija je drugačija jer iz ovog ugla bolje vidim stvari i koliko je problem težak", rekao je Tadić i ukazao da zbog ekonomske krize "ni njegovi najbliži rodjaci nisu zadovoljni".

Tadić je naveo da se Srbija suočava sa velikim problemima u privredi, administraciji, kao i sa problemom korupcije i urušenih institucija.

"Političari moraju da izadju pred gradjane i traže podršku za mere koje nameravaju da preduzmu, ali i da preuzmu odgovornost", rekao je predsednik Srbije.

On je upozorio da nema "izvesnog puta u boljitak" i najavio da će u narednih pet, šest meseci vladajuća koalicija predstaviti mere za
izlazak iz krize.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=10&dd=29&nav_category=11&nav_id=553454

slazem se sve DS-ovce strpati u rusku gulag gde bi isli na prevaspitavanje sa ciljem da opet postanu ljudi sa kicmom a ne beskicmenjacke sline koje NATO sa tadicem sutiraju po ulici kako im se cefne.

Naso ja za njih mesto ..ko saliveno :okok:

Ojmjakon - svetski centrar hladnoce .. u avgustu se zna temperatura podici i do - 20 ... :ok:

data=Ay5GWBeob_WIPLDYoIWcfVXxvZu9XwJ55OX7Ag,QRsEctcZO0VICjCkUPrnygvgY6od4mLWoNq79eHOz_k4tKpd2j0r-h5GfxtkdJAz_UVlljt8pyOYEQ

Ima i aerodrom ... :lol:

slazem se sve DS-ovce strpati u rusku gulag gde bi isli na prevaspitavanje sa ciljem da opet postanu ljudi sa kicmom a ne beskicmenjacke sline koje NATO sa tadicem sutiraju po ulici kako im se cefne.

Naso ja za njih mesto ..ko saliveno :okok:

Ojmjakon - svetski centrar hladnoce .. u avgustu se zna temperatura podici i do - 20 ... :ok:

data=Ay5GWBeob_WIPLDYoIWcfVXxvZu9XwJ55OX7Ag,QRsEctcZO0VICjCkUPrnygvgY6od4mLWoNq79eHOz_k4tKpd2j0r-h5GfxtkdJAz_UVlljt8pyOYEQ

Ima i aerodrom ... :lol:

Kako ce Putin da Vas kazni sto niste isli na Veliki Gala Koncert Najlepsih Ruskih Pesama pa niste svesni.

A Kamerad Tihi je 04.10.2012. malo posle 15h objavio temu sa ujedinjenjen Rusije i Srbije u EAU i nista
jos uvek.

jos 1 corak i pucanj u prazno

Свестан је незадовољства грађана Србије
Одједном, напрасно ...
Од кад су његови западни пријатељи дигли руке од њега и решили да га пусте низ воду
Да ли је свестан своје - несвести ?

Tadić je rekao da zbog svetske ekonomske krize koja je počela 2008, postoji nezadovoljstvo svuda u svetu, uključujući i najrazvijenije zemlje. "A gde su danas ljudi na svetu zadovoljni? Da li su zadovoljni u najbogatijim društvima sveta?", upitao je Tadić.

ne, ali stvarno je tako....- gospodine predsedniče, u Srbiji je svaki peti stanovnik gladan!
- ali molim vas, pa gde se danas u svetu ne susrećete sa tom pojavom?

:rotf::rotf::rotf:

jaaaooo, koji retardinjo

Izvor: Beta, Tanjug

Beograd -- Boris Tadić kaže da je svestan da su građani nezadovoljni, ali i da smatra da ništa ne rešavaju pozivi da se ne izađe na izbore ili poništi glasački listići.

(Beta, Arhiva)

Komentarišući pozive građana koji su se pojavili u javnosti da ne glasaju ni za jednu stranku, Tadić je rekao da zbog svetske ekonomske krize koja je počela 2008, postoji nezadovoljstvo svuda u svetu, uključujući i najrazvijenije zemlje. "A gde su danas ljudi na svetu zadovoljni? Da li zadovoljni u najbogatijim društvima sveta?", upitao je Tadić.

On kaže da se veliki problemi mogu videti i u SAD kao i u EU.

Tadić je rekao da je svestan nezadovoljstva građana, ali da je, kao političar, spreman da analizira sve predloge za rešenje ekonomske
krize i da predloži politiku za njeno prevazilaženje.

Upitan kako komentariše pozive pojedinaca građanima da izadju na izbore i da ne glasaju ni za jednu stranku, Tadić je rekao da "bi to bila vrsta protesta koja ne bi vodila nikuda".

"Tim građanima koji poručuju drugima da ne izađu na izbore, mogu da kažem da ogorčenje ne vodi nikuda", rekao je predsednik Srbije.

"Možda bih i ja, da nisam predsednik Republike, bio nezadovoljan i ogorčen", rekao je Tadić i ponovio da se time ništa ne rešava i da je toga najbolje svestan sagledavajući stvari upravo iz svog položaja.

"Moja situacija je drugačija jer iz ovog ugla bolje vidim stvari i koliko je problem težak", rekao je Tadić i ukazao da zbog ekonomske krize "ni njegovi najbliži rodjaci nisu zadovoljni".

Tadić je naveo da se Srbija suočava sa velikim problemima u privredi, administraciji, kao i sa problemom korupcije i urušenih institucija.

"Političari moraju da izadju pred gradjane i traže podršku za mere koje nameravaju da preduzmu, ali i da preuzmu odgovornost", rekao je predsednik Srbije.

On je upozorio da nema "izvesnog puta u boljitak" i najavio da će u narednih pet, šest meseci vladajuća koalicija predstaviti mere za
izlazak iz krize.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=10&dd=29&nav_category=11&nav_id=553454

cuj..!!
5-6 meseci..??
pa ovaj planira da ista koalicija nastavi da jase..!!
P.S. idi bre vracarac---po naslovu teme sam mislio da si dao neku profesionalnu ocenu...

Amerikanci pronašli novo biološko oružije protiv građana - efikasno i elegantno.
Efikasnost:
Na brojnim izvršenim probnim dejstvima nije preživeo nijedan Srbin.
Vreme dejstva:
Nakon 5min. slušanja intervjua zvaničnog predsednika.
Kontraidikacije:
Mučnina, bolovi u stomaku, povraćanje, samoubistvo plastičnom kašikom. Na ponekim primercima se moglo primetiti pokušaji latentnog skakanje ljudi na jednoj nozi u dubokoj reci.
Poneki primerci, naročito bliski davaocu intervjua imaju potrebu za bavljenjem biznisom i igranjem monopola iako su ortopedi, muzikanti ili cirkuzanti po profesiji. Pojava bolesti poznate u narodu kao "dugi prsti" je uslov za uspešnu igru a naročito im može pomoći ubudućnosti za sviranje klavira.

Zaključak : Može se pustiti u prodaju neposlušnim Srbima.
Odobrio: dr Krstić lični lekar predsednika i dugogodišnji idol istog.

Back