Tadic: Ja sam prosrpski predsednik

А да додам, тек кад сам дошао себи од ове изјаве, шта ту не паше.
Ово треба да се изучава као пример контрадикције у уџбеницима. Да пробам да објасним.
Ако је неко председник Србије, а изјави да је просрпски предсеник долазимо до логичке супротности.
Просрпски председник може бити (хипотетички) Иво Јосиповић, Филип Вујановић, Медведев, Обама или било који други председник.
Тадић може бити проруски, проамерички, происландски, прокорејски председник али не може никако просрпски.

А да додам, тек кад сам дошао себи од ове изјаве, шта ту не паше.
Ово треба да се изучава као пример контрадикције у уџбеницима. Да пробам да објасним.
Ако је неко председник Србије, а изјави да је просрпски предсеник долазимо до логичке супротности.
Просрпски председник може бити (хипотетички) Иво Јосиповић, Филип Вујановић, Медведев, Обама или било који други председник.
Тадић може бити проруски, проамерички, происландски, прокорејски председник али не може никако просрпски.

Евидентно је да се господин Тадић не осећа као председник Србије што је и нормално. Он је пре нешто попут дахије или управитељ окупиране области Србија одговоран, не пред српским народом, већ пред америчким послодавцима.

Евидентно је да се господин Тадић не осећа као председник Србије што је и нормално. Он је пре нешто попут дахије или управитељ окупиране области Србија одговоран, не пред српским народом, већ пред америчким послодавцима.
Mnogi se pitaju koliku platu prima od njih?

Ма чим он има потребу да одвали овако немогућу глупост да је ПРО-СРПСКИ ПРЕДСЕДНИК - ТО САМО ЗНАЧИ ДА ЈЕ АНТИ-СРПСКИ ...

E... sad mogu ladno da napisem, sta god hocu ... pokakim se ja u usta prosrpskom predsedniku, prosrpski predsednik je jedno djubre nevidjeno, prosrpski predsednik je majmuncina.... svaka seoska dzukela i svaki ker lutalica mi je drazi od njega, drazi mi je i svaki mis i crvic i ljigava glista mi je draza od njega!

Znaci bilo sta da napisem o prosrpskom predsedniku ja vise ne vredjam instituciju jer ako je predsednik Srbije institucija ... prosrpski predsednik to sigurno nije a ako neko ipak misli da jeste neka mi citira clan bilo kog zakona i ustava u kome se spominje "prosrpski predsednik Srbije"

АМИН!

Била је једна јако смешна репортажа када су смрадикали 2008. већ донели слављеничке поклоне, и дошли у штаб СРС да славе победу Николића.

Да, били су толико безобразни да унапред проглашавају себе неприкосновеним победницима.

Онда су на ТВ пратили сабирање гласова, и правили кретенске фаце када су чули резултате.

Tadic je hteo da se ogradi od KORISNIH IDIOTA(posmatrano iz perspektive srpskih neprijatelja). To je termin koji je izmislio Svetozar Radisic i odnosi se na NESVESNO ANTI SRPSKI orijentisane politicare i politicarke srpske nacionalnosti sa srpske politicke scene.Svetozar Radisic je inace vojni analiticar, doktor ratnih vestina i diplomirani elektronicar. Napisao je veliki broj knjiga od kojih se dobar deo odnosi na mikrochipovanje u funkciji prisluskivanja gradjana.

facepalm134.jpg

Facepalm_gorilla.jpg

Lemur+Facepalm.jpg

Hahahaha ja ne shvatam zasto su ljudi u cudu sto je nas predsednik izjavio ovako nesto. Pa zar niste shvatili do sada iz njegovih dela ko je i sta je on? Kad on pokusava da raspravu o Kosovu prebaci iz UN u EU i tako izuzme Rusiju i Kinu i ostale zemlje sveta koje ne priznaju nezavisnost pokrajne trebalo bi da vam je sve jasno. Tim postupkom on podrzava nezavisnost Kosova jer ako se rasprava prebaci u EU znamo svi da su zemlje EU koje priznaju Kosovo u veeeelikoj vecini i nema tu sta vise da se raspravlja. No covek ne samo da pljuje po Srbima vec pljuje i po onima koji nisu priznali nezavisnost. I sta mi treba da ocekujemo od Rusije ili neke druge zemlje sveta koja je uz nas, da budu veci Srbi od nas samih, da nas podrzavaju i pruzaju nam pomoc a da nas predsednik (koga je narod izabrao) pljuje po njima? No kako god dobili smo sta smo trazili, pa sledeci put vi koji ste glasali za njega obratite paznju za koga ce te u buduce glasati. Mozda za izdajicu Toma? Jes da je on orijentisan ko Tadic al bar ne bi javno izjavljivao ovakve gluposti ko on. Nazalost bolju opciju trenutno nemamo...pa srecno! ;-)

Hahahaha ja ne shvatam zasto su ljudi u cudu sto je nas predsednik izjavio ovako nesto. Pa zar niste shvatili do sada iz njegovih dela ko je i sta je on? Kad on pokusava da raspravu o Kosovu prebaci iz UN u EU i tako izuzme Rusiju i Kinu i ostale zemlje sveta koje ne priznaju nezavisnost pokrajne trebalo bi da vam je sve jasno. Tim postupkom on podrzava nezavisnost Kosova jer ako se rasprava prebaci u EU znamo svi da su zemlje EU koje priznaju Kosovo u veeeelikoj vecini i nema tu sta vise da se raspravlja. No covek ne samo da pljuje po Srbima vec pljuje i po onima koji nisu priznali nezavisnost. I sta mi treba da ocekujemo od Rusije ili neke druge zemlje sveta koja je uz nas, da budu veci Srbi od nas samih, da nas podrzavaju i pruzaju nam pomoc a da nas predsednik (koga je narod izabrao) pljuje po njima? No kako god dobili smo sta smo trazili, pa sledeci put vi koji ste glasali za njega obratite paznju za koga ce te u buduce glasati. Mozda za izdajicu Toma? Jes da je on orijentisan ko Tadic al bar ne bi javno izjavljivao ovakve gluposti ko on. Nazalost bolju opciju trenutno nemamo...pa srecno! ;-)

ма нисмо ми тол`ко у чуду, већ да је неко толико глуп није нормално!

Back