Tadić i Jeremić: Nastavak miroljubive borbe

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
Tadić i Jeremić: Nastavljamo sa borbom
22. jul 2010. | 16:53 -> 17:24 | Izvor: B92, FoNet, Tanjug
Hag, Vašington -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je odluka Međunarodnog suda pravde teška za Srbiju, ali i da je jasno da se sud nije izjašnjavao o pitanju secesije.

Tadić je rekao da je MSP na taj način pitanje Kosova prepustio Generalnoj skupštini UN.

On je naveo i da će Srbija nastaviti pravnim i miroljubivim putem da se bori za Kosovo.

Tadić je rekao da Srbija ima jasan plan diplomatskih aktivnosti

Hag -- Šef diplomatije Srbije Vuk Jeremić izjavio je, posle izricanja mišljenja Međunarodnog suda pravde, da Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova.

Srbija će nastaviti sa mirnom diplomatskom borbom za Kosovo, :D :D :D poručio je Jeremić navodeći da je pred nama teška borba.

Šef diplomatije je ocenio da je u ovom trenutku najvažnije očuvati mir i stabilnost na teritoriji cele pokrajine i pozvao je građane da, kako kaže, ne nasedaju na provokacije.

Međunarodni sud pravde je danas odlučio da se samo u tehničkom smislu izjasni o deklaraciji o nezavisnosti kosovskih Albanaca i praktično time izbegao da se izjasni o suštinskom pitanju da li su oni imali pravo na pokušaj secesije od Srbije, izjavio je ministar inostranih poslova Srbije Vuk Jeremić. :confused::confused::confused:

Sudsko mišljenje će, prema njegovim rečima, uskoro biti prosleđeno Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, koja će dati politički zaključak o ovom problemu.

"Sledeći korak u ovom procesu je rasprava u Generalnoj skupštini, koja će se održati u septembru u Njujorku i ja sam uveren da će prilikom izjašnjavanja biti potvrđena ispravnost politike Srbije", rekao je Jeremić.

Jeremić je poručio da se politika Srbije ne menja.

"To je miroljubiva politika koja se zasniva na principima međunarodnog prava
, :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: a danas u sudnici nismo čuli da li je neko imao pravo na otcepljenje. Takva debata je politička debata i ona će očigledno tek da se vodi u Generalnoj skupštini", naveo je on.

Poslednja izmena od moderatora:
neka ovo dete ide u tri ***** materine yebo ga onaj ko ga je doveo tu :rtfm:

Jeremić: Nastavljamo sa borbom
22. jul 2010. | 16:53 -> 17:24 | Izvor: B92, FoNet, Tanjug

Hag -- Šef diplomatije Srbije Vuk Jeremić izjavio je, posle izricanja mišljenja Međunarodnog suda pravde, da Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova.

Srbija će nastaviti sa mirnom diplomatskom borbom za Kosovo, :D :D :D poručio je Jeremić navodeći da je pred nama teška borba.

Šef diplomatije je ocenio da je u ovom trenutku najvažnije očuvati mir i stabilnost na teritoriji cele pokrajine i pozvao je građane da, kako kaže, ne nasedaju na provokacije.

Međunarodni sud pravde je danas odlučio da se samo u tehničkom smislu izjasni o deklaraciji o nezavisnosti kosovskih Albanaca i praktično time izbegao da se izjasni o suštinskom pitanju da li su oni imali pravo na pokušaj secesije od Srbije, izjavio je ministar inostranih poslova Srbije Vuk Jeremić. :confused::confused::confused:

Sudsko mišljenje će, prema njegovim rečima, uskoro biti prosleđeno Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, koja će dati politički zaključak o ovom problemu.

"Sledeći korak u ovom procesu je rasprava u Generalnoj skupštini, koja će se održati u septembru u Njujorku i ja sam uveren da će prilikom izjašnjavanja biti potvrđena ispravnost politike Srbije", rekao je Jeremić.

Jeremić je poručio da se politika Srbije ne menja.

"To je miroljubiva politika koja se zasniva na principima međunarodnog prava
, :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: a danas u sudnici nismo čuli da li je neko imao pravo na otcepljenje. Takva debata je politička debata i ona će očigledno tek da se vodi u Generalnoj skupštini", naveo je on.
Procitala sam njegovu izjavu i ne mogu da prestanem da se gadim.

Pa šta može da kaže u ovakvom trenutku!!! Onje po meni veoma inteligentan političar, ali ovo sa Kosovom je praktično bila nemoguća misija....
Тачно.

Хвала Богу да овде још увек ипак има људи који реално гледају на ствари.

(у ствари, ја мислим да већина и гледа, одавно, али ето, по форумима преовлађују, или су само гласнији ови други који одбијају да виде ствари какве јесу).

Nema ovde ni D od drzave,ova zuta gamad je uspela ono sto nikome nije poslo za rukom.Unistili su Srbiju potpunoo.
Како се добро зна, (само неки не желе да признају), овде нема државе већ скоро 20 година.

А неки као да су то тек данас укапирали...
:roll:

Back