- Poruka
- 36.393
Hoklica?Iza Brnabe i keramičara videceš joj vrh glave..treba lupa da bi se videla![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoklica?Iza Brnabe i keramičara videceš joj vrh glave..treba lupa da bi se videla![]()
Mislis kao opravdanja koje ste vi pisali za studente koji su otisli u Brisel da sa osmehom ljube du*e Bartulici i hrvatima? Da li ti je takvo ponizavanje "tuzno i bolesno"?.....Ljudi, ovo postaje sve tužnije i bolesnijesve razumem al opravdanja koja će sada pisati simpatizeri vlasti se kose sa logikom i zdravim razumom.
Tužno mi je i pozivanje na neki ustašluk na ime studenata, ali s obzirom da i nemate puno argumenata, najbolje je iskoristiti postojeći narativ vašeg jeftinog patriotizma. To što ćete pomenuti Hrvate u svakoj priči je već propala priča, žao mi je svih koji i dalje veruju u te jeftine propagande. Nikako da shvatite da niko od studenta ničim nije pokazao autošovinizam, koji im pirpisujete, niti je omalovažio pravoslavlje, koje im takođe pripisujete, niti je negirao bilo koje žrtve srpskog naroda koje pokušavate opet nekom jeftinom propagandnom da im zalepite. Da ponovim, razumem ja vas i vaš strah od promena, navika da se živi pod jednim gospodarem, koji navodno propagira srpstvo, nikad opravdano delima, jer pod tim gospodarima, izgubismo najveći broj Srba, ali ne razumem opravdanje takvih gospodara pozivanjem na neke eu, hrvate, balije, soroše.Mislis kao opravdanja koje ste vi pisali za studente koji su otisli u Brisel da sa osmehom ljube du*e Bartulici i hrvatima? Da li ti je takvo ponizavanje "tuzno i bolesno"?.....
Tužno mi je i pozivanje na neki ustašluk na ime studenata, ali s obzirom da i nemate puno argumenata, najbolje je iskoristiti postojeći narativ vašeg jeftinog patriotizma. To što ćete pomenuti Hrvate u svakoj priči je već propala priča, žao mi je svih koji i dalje veruju u te jeftine propagande. Nikako da shvatite da niko od studenta ničim nije pokazao autošovinizam, koji im pirpisujete, niti je omalovažio pravoslavlje, koje im takođe pripisujete, niti je negirao bilo koje žrtve srpskog naroda koje pokušavate opet nekom jeftinom propagandnom da im zalepite. Da ponovim, razumem ja vas i vaš strah od promena, navika da se živi pod jednim gospodarem, koji navodno propagira srpstvo, nikad opravdano delima, jer pod tim gospodarima, izgubismo najveći broj Srba, ali ne razumem opravdanje takvih gospodara pozivanjem na neke eu, hrvate, balije, soroše.
Imamo tišinu svakog dana, ali takvi kao vi je ne čujetehajde tisina...
„Na kraju poruka studentima - dobro je da se zalažete za evropske vrednosti, a to i za vas znači pomirenje sa Hrvatskom i priznanje krivice za sve što je učinjeno našem narodu devedesetih godina. To su isto evropske vrednosti. Nema poverenja bez priznavanja istine a istina ponekad može biti gorka ali bez toga nema napretka“, poručio je u jednom dahu Bartulica."
Rece pripadnik naroda koji je izvrsio genocid nad Srbima.
Tisina.
Ne javljaj se vise.
Imamo tišinu svakog dana, ali takvi kao vi je ne čujetei da potvrdimo, jedni argument, Hrvati i picule, bordule u slično
![]()
Imamo tišinu svakog dana, ali takvi kao vi je ne čujetei da potvrdimo, jedni argument, Hrvati i picule, bordule u slično
![]()
Jovana Jeremić tkz novinarka tkz televizije Pink , tkz žena koja služi za podsmeh i sprd nju svakom normalnom čoveku ni manje ni više primljena je u ambasadi Ruske Federacije u Beogradu. Stoji rame uz rame sa premijerom Đurom Macutom, Brnabom, Gašićem, Porfirijem i ostalim kremom naše državne diplomatije.
Ako je neko mislio da će se ova ambiciozna Ljižanka u Esenes Diznilendu ( koji zovemo Srbijom) zadovoljiti mrvicama gadno se prevario.
Smeši joj se neka ministarska fotelja u 28 moj rekonstrukciji vlade koja će se desiti za mesec dva.
Da li će u svojoj sledećoj emisiji Porfirija dočekati u negližeu kao Peđu Mijatovića pre par nedelja?
https://nova.rs/zabava/showbiz/jovana-jeremic-na-prijemu-u-ambasadi-rusije/
Pogledajte prilog 1725211
Симпатично.Više ne znam ko sam: mi ili vi, niti znam gde sam: tamo ili ovde, ne znam ni šta da mislim više.
Ćutim i čekam da prođe ovo ludilo.
Боље и то него СНС Ћаци пи$ке.Picule ste vi do kraja zivota![]()
Ja ne znam da je kod nekog proslo kad ga vec zakaci.....Симпатично.
Најбољи ђак генерације тебра, то не сме да се заборавиAleksa druze, ako hoces da je predstavis uzmi njen monolog kako je ona uspela a cerka je gostionicara.....to je dovoljno za book...
Њу одавно закачило. Читам њен ник и не верујем.Ja ne znam da je kod nekog proslo kad ga vec zakaci.....
Zezas da je to rekla u tom izlaganju????....Meni je buraz pricao on je bio u nekoj saobracajnoj u zemunu , kaze ako je bio na 5% casova u toku skole...ne zxnam kako su oni odredili najboljeg djaka generacije....po driftovanju....Најбољи ђак генерације тебра, то не сме да се заборави![]()
Mogla bi da nas predstavlja negde gde se snima izvesna vrsta filmova, opunomoćena glumica„Kakav sunovrat države i morala“, jedan je od komentara na njeno prisustvo ovom događaju.
Inace je Jeremicka odavno izjavila da sebe vidi u diplomatiji na nekom ambasadorskom mestu![]()
Не знам у ком излагању али лупала је о томе како је била ђак генерације али су је зајебали. Исто тако да је хипер интелигентна, зато су је хтели за елитну проституцију.Zezas da je to rekla u tom izlaganju????....Meni je buraz pricao on je bio u nekoj saobracajnoj u zemunu , kaze ako je bio na 5% casova u toku skole...ne zxnam kako su oni odredili najboljeg djaka generacije....po driftovanju....
Ko zna koja je skola u pitanju....ne smem nista da kazem mozda ispadne neka cuvena skola po dobrim cacima...
ETS ili MG....
Daj to da nadjemo to ce biti sve vise u trendu , ne zbog nje nego vidis da narod sve vise dileja...ne zna razliku sta je korupcija sta taksa, sta tarifa, sta plata, sta fakultet, ozbiljno pocinjem da sumnjam da preko 20% Srba ima lazne diplome , tacno samo na osnovu izjava o studiranju....Не знам у ком излагању али лупала је о томе како је била ђак генерације али су је зајебали. Исто тако да је хипер интелигентна, зато су је хтели за елитну проституцију.