izgubljena_u_masti
Početnik
- Poruka
- 48
Fortuna u 4. kutji:
Povoljno aspektirana, ili postavljena sa Mesecom, vladarem 4. kutje, ova tachka ukazuje da sretja natusu ide kroz imovinu, kroz kutje, porodicu u kojoj je rodjena. Fortuna mozhe biti u aspektu sa vladarem 4 kutje, i nalaziti se u 5. kutji, da vladar 4. kutje bude Venera – tada sve pozicije treba iskombinovati, jer tje natus dobijati kroz simboliku kompletne kombinacije.
Vladar Fortune je planeta koja tje najkonkretnije ukazati na materijalizaciju onoga shto je osoba dobila, i shta tje sa tim biti kasnije, da li tje osoba sa tim biti sretjna. Ona je kao Asc, nematerijalna tachka, a vladar je kao i vladar Asc, predstavlja konkretizaciju, materijalizaciju. Fortuna sa serijom 4 mozhe biti vrlo sretjan znak, za osobu koja je rodjena u dobroj porodici, u zemlji u kojoj zhivi mozhe imati puno sretje, mozhe dati dobar dushevni mir, u meri u kojoj je dobro postavljena u horoskopu.
Ukoliko nije dobro postavljena, ili je losha sa dispozicijom, a Sunce i Mesec vetj jesu u kvadratu, opisatje mesto gde ste trebali davati, ali sada natus netje biti u prilici da dobije.
Ukoliko nije povoljno aspektovana, ona netje obavezno davati. Nema sumnje da tje osoba koja razvija efekat davanja imati dobru Fortunu, jer je to lichni Mesec.
Mozes li da mi nesto kazes o mojoj fortuni. Nalazi sa na 8 stepeni 32' jarca u cetvrtoj kuci, Sunce i Mesec su mi u kvadratu, Fortuna mi je u kvadratu sa Saturnom, Jupiterom i Venerom. Koliko je to lose? Ako je oznaka za Fortunu P.Fort, sta je Fortune?