Тачи на Б92

I da li je sada svima jasno!?:evil:

Sto sada ne primene zakon o informisanju!:evil:

Ma nije kriv B92,oni su samo jedna placenicka fukara i bolumenta,kriv je ovaj narod koji bira ovakvu izdajnicku vlast koja dopusta ovakve stvari!!!

I posle neko nesto da prica,mislim...........!

Pih!!!:evil:

to autoportret ili ...:hahaha::hahaha::hahaha:

zaje.bo si se ademi:(...to je ikonografija, folklor, scenografija, rezija, biografija, autoportret, portret..teroristicke organizacije sa kosova, koja se finansirala drogom i danas to cini, organima iz proslosti, i prostitucijim. uzivaju srcano poverenje DIOGARDIJA i ostalih kongresmena u vasingtonu, koji primaju mito albanskog lobija-mafije;). al nece doveka, ademi
;)

Неостварени сан Б-92 је .... да доведу у студио, дочекају, угосте и направе интервју са Лубурићем и Кватерником. Да с њима мало проћаскају о тренутној ситуацији и проблемима у Хрватској, њеном путу ка ЕУ, .... како они гледају на све то.
Ценим да би таква емисија била идеална у 'утиску недеље' код чувене еуропејке Оље. Ех ... да су поживели коју деценију дуже ... то би био 'кров демократије' у Србији !

Drzava Srbija ne priznaje nezavisnost Kosova i Metohije . Svoako priznavanje, od strane drzavljana Drzave Srbije je kaznjivo zakonom o podivanju drzave i teritorijalne celovitosti Drzave Srbije , cl. 220 . zakona . Po zakonu , glavnog urednika te emisije , kao i vlasnika tlelevizije , a i voditeljku bi trebalo strpati u zatvor .
Sve to samo pstujuci zakon .
Da se to samo jednom desi , nko vise ne bi baljezgao .

Medjutim , bez obzira na vazeci zakon , polovinu nase Vlade cine ntkovi , koji misle suprotno , pa ni zakon nije vazan .

Daj link za ove navode...

Sta , za koje navode . Pa to je zakon bre . , opste je poznato da Srbija ne priznaje nikakvu nezavisnos Kosova , pa je prema tome , svaka podrska , bilo usmena , bilo medijska podrivanje teritorijalne celovitosti Srbije , sto je samo po sebi protivzakonito , a clan zakona je 220 .
Ili oces link da je pla Vlade sacinjeno od hulja .
Pa ne mislis valjda da bi ja tebi , jednom siptaru govorio i dokazivao bilo sta sto je vezano za moju Vladu , zaboga .

Sta , za koje navode . Pa to je zakon bre . , opste je poznato da Srbija ne priznaje nikakvu nezavisnos Kosova , pa je prema tome , svaka podrska , bilo usmena , bilo medijska podrivanje teritorijalne celovitosti Srbije , sto je samo po sebi protivzakonito , a clan zakona je 220 .
Ili oces link da je pla Vlade sacinjeno od hulja .
Pa ne mislis valjda da bi ja tebi , jednom siptaru govorio i dokazivao bilo sta sto je vezano za moju Vladu , zaboga .

Dobro to, koji zakon ? O krivicnom postupku, zakon o javnom informisanju, zakon o zastiti prirode i okolisa, zakon o javnom saobracaju ....

nego daj link. copy-paste sta pise u zakonu ? clan 220.:hahaha::hahaha:

znas li jos koliko ce tako biti srbima [i albancima] ovde na kosovo??
dok god se ne okrenemo resavanju sadasnjih problema, bez osvrtanja na proslost, i trazeci krivca za ovo stanje.

slika.php

ovako, prihvatimo sadasnje stanje, radimo da se ono poboljsa, i kada izadjemo iz govana, tj. kada nam zivot bude licio na nesto sto se moze nazvati zivotom a ne prezivljavanjem, i borbom za opstanak, neka bude na nekom nivou "sirotinja" iz EU, onda mozemo da potezemo ova pitanja... ako ona budu bila bitna bilo kome

За вас се фекалије тек спремају!!!:per::per::per:

ma banda pokvarena

ne da ga je trebalo uhapsiti vec na terazijama je trebalo rascereciti skota

da u USA neka televizija odrzi intervju bin ladenu tu medijsku kucu bi rastavili u komade a odgovorni za dogadjaj bi dobili svako po pet dozivotnih

sramota..

zaje.bo si se ademi:(...to je ikonografija, folklor, scenografija, rezija, biografija, autoportret, portret..teroristicke organizacije sa kosova, koja se finansirala drogom i danas to cini, organima iz proslosti, i prostitucijim. uzivaju srcano poverenje DIOGARDIJA i ostalih kongresmena u vasingtonu, koji primaju mito albanskog lobija-mafije;). al nece doveka, ademi
;)

aha... dobro bre, oladi malo, ja sam samo pitao....:rtfm::rtfm:

Небој се ти за плећа Космета ,бој се за свој нејаки врат
:eek::eek::eek:

ЋУДИМ, да је нејак!!!
Обзиром да не трпи неко оптерећење од главе!!!:whistling::whistling::whistling:

А ако си мислио на нешто друго,:think:
а знам да јеси, :mrgreen:
већ сам га саветовао да купи тихотапке и да полако прти - пут Проклетија!!!:hahaha1::rotf::hahaha1: :rotf::hahaha1:

Poslednja izmena:
Sinoć/ jutros oko 3, u vreme kad je započeta tema, u emisiji "Sve je moguće sa Anom"

99% emisija je samo repriza, inace se ta emisija snima kod nas. nisam tacno upoznat sa detaljima, ali provericu.
znaci thaci nije bio u BG, niti je gostovao u B92. jednostavno B92 je samo emitirao jednu emisiju koja se proizvodi na kosovu

Back