Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
A ja mislila da vise vole crveno-crni tepih.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

cim vuk javno saopsti da je spreman crveni tepih... ovi nasi padaju samo na tepih.. i to crveni...
onomad ne odosmo u makedoniju zbog crevnog tepiha![]()

99% emisija je samo repriza, inace se ta emisija snima kod nas. nisam tacno upoznat sa detaljima, ali provericu.
znaci thaci nije bio u BG, niti je gostovao u B92. jednostavno B92 je samo emitirao jednu emisiju koja se proizvodi na kosovu
Strašno je to što B92 uopšte pravi emisije takvog karaktera na Kosovu
ne pravi B92 tu emisiju.
ne pravi B92 tu emisiju.
ne pravi B92 tu emisiju.
ne pravi B92 tu emisiju.
ne pravi B92 tu emisiju.
ne pravi B92 tu emisiju.

Evo ja se obavezujem da cu kupim crveni tepih i to ''Sintelon'',samo da se drzava obaveze da ce mu nabavi prugasto odelo!![]()

Ok, shvatio sam. A ko onda stoji iza emisije?
Bruka!
Saša Rašić, ministar za povratak u Tačijevoj vladi, umesto da sazida 15 kuća za raseljene Srbe, platio 350.000 evra za TV promociju
PRIŠTINA - Ministar za povratak u Tačijevoj privremenoj vladi Saša Rašić potrošio je 350.000 evra na emitovanje emisije „Sve je moguće sa Anom“ na srpskom jeziku, koji se emituje na prištinskoj radio-televiziji Kosova, koju gleda 0,1 odsto kosmetskih Srba. Za ovu sumu moglo je da se izgradi čak 15 kuća za povratnike.
Kako Kurir saznaje u centrali UN u Prištini, deo novca za ovaj „projekat“ ministra Rašića obezbedili su danska vlada i UNDP, a deo Ministarstvo za povratak.
- Emitovanje jedne epizode iz serijala „Sve je moguće sa Anom“ na srpskom jeziku koji se emituje na prištinskoj RTK košta oko 50.000 evra, taman koliko i izgradnja dve kuće za srpske povratnike na Kosovo. Program koji prema ovdašnjim istraživanjima gleda ukupno 0,1 odsto Srba vodi dopisnica Slobodne Evrope i nekadašnji student Kosovskog instituta za novinarstvo i komunikaciju (KIJAC), a sam projekat podržavaju i mnogi donatori, poput UNDP, koji faktički i vode Ministarstvo za povratak, do danske vlade. Jedan od vodećih ljudi KIJAC je Dikađin Gorani, inače savetnik Hašima Tačija za bezbednost - otkriva naš sagovornik, visoko rangirani diplomata UN.
Ministar Saša Rašić funkcioner je Samostalne liberalne partije, koja je bliska državnom sekretaru srpskog ministarstva za KiM Oliveru Ivanoviću i koja se otvoreno zalaže za nezavisno Kosovo, kao i za izlazak Srba na lokalne izbore u novembru.
- Dragutin Perić, bivši predsednik opštine Priština, potvrdio je za Kurir da je Rašić zaista izdvojio basnoslovnu sumu za emitovanje, kako kaže, beskorisnog TV programa:
- Prave cirkus! Ali, neka, može im se. Lobiraju u svim opštinama da Srbi izađu na lokalne izbore, a Rašić se često pojavljuje na RTK i nedvosmisleno podržava nezavisnost. Inače, iza SLP stoji Oliver Ivanović. Dolazio je u Gračanicu i pokušavao da napravi opštinski odbor, ali smo ih sve najurili! Vlada Srbije, makar verbalno, protivi se izlasku Srba na izbore, ali prošlost nas uči da će ipak zanemarljiv broj Srba izaći. Kao Tačijeva ikebana. Sve su to ujdurme o kojima ovde u Gračanici sve znamo - kaže Perić.
Jedan od najbližih saradnika Saše Rašića podseća da je prištinski ministar za lokalnu samoupravu Sadri Ferati u saradnji s Rašićem izdvojio čak 2,5 miliona evra za kampanju ubeđivanja Srba u gračaničkoj enklavi:
- Rašić je stvorio finansijski jak lobi na čelu sa Dinom Hasanijem, šefom prištinske Agencije za privatizaciju. Hasanijev zamenik je Slobodan Patrović, visoki funkcioner Samostalne liberalne partije.
Inače, redakcija Kurira ni posle tri dana i mnoštva pokušaja nije uspela da od Rašića dobije odgovor na ove optužbe. Na njegov mobilni broj javljao se vozač, dok nam je sekretarica u Ministarstvu za povratak poručila da je „ministar na sastanku do sutra“. Za razliku od srpskih medija koje bojkotuje, Rašić se svakodnevno pojavljuje u glasilima na albanskom jeziku.
A kad ce Tachi da svrati do Beogada?![]()

Ok, shvatio sam. A ko onda stoji iza emisije?
Pa na koju foru je dosao u Bg? Poternica? Ne mogu da verujem? Taci se setka po Bg-u?
Ma da nije B92 , ni ovakve emisije ne bi bilo . da se pojavio u Luksemburgu , ne bi ni primetio , ali B92 je TV stanica , registrovana u Srbiji . E pa za to bi trebalo da idu u zatvor .
Tači je optužen u Srbiji, to što ga Hag nije osudio, ne znači i da je nevin. Da pitam i tebe, šta misliš da je B92 intervjuisao Mladića?
Pa to je nezamislivo . No doro . Posto sam ja Srbin , on je Srbin , a B92 je registrovana u Srbiji , ne bi mi smetalo .
Naravno, moze svako da me optuzi da sam pristrasan , a mozda zaista jesam , ali Mladic za mene nije zlocinac kao Taci.

aha... dobro bre, oladi malo, ja sam samo pitao....![]()

, ne dr.kaj se to su cinjenice.Pa to je nezamislivo . No doro . Posto sam ja Srbin , on je Srbin , a B92 je registrovana u Srbiji , ne bi mi smetalo .
Naravno, moze svako da me optuzi da sam pristrasan , a mozda zaista jesam , ali Mladic za mene nije zlocinac kao Taci.
Dosta mi je bre tih nepristrasnih ispranih . Za mene postojimo mi i oni .
I jos da kazwem da smtram da je rat u toku , bez krvi , ali i bez milosti . Po meni , rat se moze dobiti samo tako .
Nisam imao nameru .
No dobro . Dosta mi je bre tih nepristrasnih ispranih . Za mene postojimo mi i oni .
I jos da kazwem da smtram da je rat u toku , bez krvi , ali i bez milosti . Po meni , rat se moze dobiti samo tako .
Е кад се сад нисам слогирао . Ево га тачи на Б92 .
Она коза од водитељке га, са пуно дигнитета ословљава са Господин Премијер .
Е шта све нећемо да доживимо .
b 92 podrzava nezavisno kosovo, i izvestavaju o njemu kao o drzavi, antisrpska masonska televizija
I da li je sada svima jasno!?
Sto sada ne primene zakon o informisanju!
Ma nije kriv B92,oni su samo jedna placenicka fukara i bolumenta,kriv je ovaj narod koji bira ovakvu izdajnicku vlast koja dopusta ovakve stvari!!!
I posle neko nesto da prica,mislim...........!
Pih!!!![]()
Primakov: OVK bila teroristicka organizacija
A kakva je ovo bila organizacija ?
[/IMG]![]()