Тачи на Б92

Sanovnik

Buduća legenda
Poruka
35.731
Е кад се сад нисам слогирао . Ево га тачи на Б92 .
Она коза од водитељке га, са пуно дигнитета ословљава са Господин Премијер .

Е шта све нећемо да доживимо .
 
Па стварно није чудо што су испред те зграде увек кордони полиције . И на паради педера има више пандура , и нинџа ратника и корњача и екшнменова да седи и чува Б92 , ко ономад , кад их је предводио Шутановац , са све кобрама .
 
Vidim ali i dalje ne verujem da je u BG. Ko zna gde su oni to pričali ... iz iskustva znam da se i kompleksniji prostori od ovog gde oni sede sklope za pola sata i da studio može da se šetka po želji.
 
Aj' što ga voditeljka oslovljava sa "premijer", nego i ovi ljudi sa KiM... Verovatno su dobili instrukcije, da bi se uopšte pojavili tamo... Zna on kod koga će da gostuje, a i termin emisije je ko prstom u ****
 
Појма немам . То је нека ступидна емисија , са Аном је све могуће , тај студио је увек исти . Но и да је снимљено на КиМ , зар ова коза сме да га ословљава Господин Премијер .
 
Baš me interesuje da li će sutra neko na drugim medijima da spomene "gostovanje gospodina Tačija na B92"... Ili će kao i u slučaju Nataše Kandić i prisustvovanja kao počasnog gosta na ceremoniji proglašenja nezavisnosti, da to urade na mala vrata, onako uzgred... A kad neko nekog opsuje u skupštini naprave skandal pa mesec dana samo o tome bruje
 
Pa pošto B92 finansiraju Amerikanci, ne vidim šta je tu čudno? Osim što podržavaju nezavisnost Kosova, pokušavaju da "podignu" naciju i po pitanju Vojvodine.

Mislim da bi neko konačno trebao da pozove B92 na odgovornost, iako ih Amerikanci finansiraju to ne znači da su iznad zakona. Ili možda i jesu?
 

Back
Top