Тачи на Б92

govorim o emisiji
sve je moguce sa anom
ne verujem da je u njoj bio thaci, iako nisam pratio tu emisiju na B92 koju spominjete.
ali po obicaju, retko kad procitate tekst, samo pogledate ko ga je napisao i...
Па у тој емисији је био Хашим Тачи звани Змија, који се налази на потерници државе Србије !

taci-v.jpg

Prva demokratska Vlada Srbije posle pada Miloševića sačinila je obiman materijal, na više od 40.000 stranica, sa stotinama fotografija sa mesta zločina, kao i izjavama mnogobrojnih svedoka koje govore o zločinima OVK , čiji je „mozak“ bio Tači. Na dugom spisku zločina su spaljivanje žrtava u selu Klečka, jama Volujak, ubistva u logoru Lapušnik... Materijal je prosleđen Tribunalu, ali optužnica nije podignuta. Tači je u odsustvu osuđen 1997. pred Okružnim sudom u Prištini na 10 godina zatvora zbog umešanosti u ubistvo tri policajca u Glogovcu. U julu 2003. on je, po nalogu srpskih vlasti, uhapšen u Budimpešti, ali je nakon nekoliko sati i posle intervencije tadašnjeg šefa Unmika Mihaela Štajnera pušten na slobodu.

http://www.blic.rs/politika.php?id=20072

video sam pocetnu stranu
da li hoces reci da je u pitanju emisija
sev je moguce sa anom? voditeljka je mlada dama, crnka

evo sta kaze info vodic B92

13:57 Specijalni program: Sve je moguće sa Anom (R)

E baš ta, studio je kao neki omanji amfiteatar, na zidu piše ogromnim slovima "Sve je moguće sa Anom", gosti postavljaju pitanja, a Tači odgovara... samo što je bila oko 3 sinoć/jutros

Личи на ту са тог аватара.

frizura nije ni slicana ali nema veze, znaci u pitanju je emisija
sve je moguce sa anom
i u njoj gostuje thaci???
znaci repriza je za dvadeset minuta.
ps.jos jednom vam kazem, emisiju trebate gledati. cista srpska "normalna" produkcija.
pod "normalna" hocu da kazem objektivna, nije joj jedini cilj pljuvanje po bilo kome... vec samo po zasluzi. i ona daje neko sliku o zivotu na kosovu, a ne to sto vi mislite

Па у тој емисији је био Хашим Тачи звани Змија, који се налази на потерници државе Србије !

taci-v.jpg

http://www.blic.rs/politika.php?id=20072

jbte...i onda je mlad izgledao i danas je...hmm, da nije kao i madjarska grofica koja se kupala u krvi nevinih devojaka...mozda voli cova krvave pomade pred snevanje:think:. sam nadimak zmija sve govori...ali zna se kako se zmija ubija:vatromet:

E baš ta, studio je kao neki omanji amfiteatar, na zidu piše ogromnim slovima "Sve je moguće sa Anom", gosti postavljaju pitanja, a Tači odgovara... samo što je bila oko 3 sinoć/jutros

to je to.
onda ste videli sta obicni ljudi govore... sta ih muci... kako prezivljavaju... kako im se moze pomoci... kako... samo treba gledati
ps.izgleda da je starija emisija, ona od preksinoc koju sam ja gledao na RTK izgleda da nije, iako je nisam celu gledao

sve je moguce sa anom
ps.jos jednom vam kazem, emisiju trebate gledati. cista srpska "normalna" produkcija.
pod "normalna" hocu da kazem objektivna, nije joj jedini cilj pljuvanje po bilo kome... vec samo po zasluzi. i ona daje neko sliku o zivotu na kosovu, a ne to sto vi mislite

Па кад Хашим Тачи није крив за дела која му се стављају на терет што се не преда органима Републике Србије ?

sve je moguce sa anom

Normalna i objektivna :think: U kojoj voditeljka Tačija oslovljava sa "Gospodine premijeru", u kojoj ga Srbi sa KiM oslovljavaju na isti način, i o kosovskoj vladi i institucijama govore kao da su legalne i prihvaćene, u kojoj gospođa iz Prištine priča kako lepo živi i nema problema, i još napada Srbe povratnike...

Klasična provokacija od strane B92

Normalna i objektivna :think: U kojoj voditeljka Tačija oslovljava sa "Gospodine premijeru", u kojoj ga Srbi sa KiM oslovljavaju na isti način, i o kosovskoj vladi i institucijama govore kao da su legalne i prihvaćene, u kojoj gospođa iz Prištine priča kako lepo živi i nema problema, i još napada Srbe povratnike...

rekoh, ne znam da je thaci gostovao.
ostalo, ako ti mislis da znas bolje od tih ljudi koji zive na kosovo, kako je ovde onda...
inace ako nisi primetio, gosti su mahom iz enklava, jer je to probelmaticniji deo srspkog bitisanja, i ne moze ih se optuziti da su "prodati".
ali nekima utuviti u glavu da jedan srbin zivi "normalno" na kosovu, da radi, bavi se vinarstvom, prodaje svoje proizvode, da ga sa granice srbi vracaju nazad, jer nije dozvoljeno uci sa toliko vina u srbiji, a on od toga zivi, da drgi srbin zivi u EPS-ovu zgradu u krusevcu, a na kosovu mu ne daju kucu, iako su je dobili neki koji su je odmah prodali, i otisli nazad u srbiju, to je sve.... a bas je o tome bilo reci u zadnjoj emisiji.
a koje ste vi naivcine... ponekad se zaista cudim

rekoh, ne znam da je thaci gostovao.
ostalo, ako ti mislis da znas bolje od tih ljudi koji zive na kosovo, kako je ovde onda...
inace ako nisi primetio, gosti su mahom iz enklava, jer je to probelmaticniji deo srspkog bitisanja, i ne moze ih se optuziti da su "prodati".
ali nekima utuviti u glavu da jedan srbin zivi "normalno" na kosovu, da radi, bavi se vinarstvom, prodaje svoje proizvode, da ga sa granice srbi vracaju nazad, jer nije dozvoljeno uci sa toliko vina u srbiji, a on od toga zivi, da drgi srbin zivi u EPS-ovu zgradu u krusevcu, a na kosovu mu ne daju kucu, iako su je dobili neki koji su je odmah prodali, i otisli nazad u srbiju, to je sve.... a bas je o tome bilo reci u zadnjoj emisiji.
a koje ste vi naivcine... ponekad se zaista cudim

Rekoh ti da jeste, gledao sam sinoć emisiju
Nisam sa Kosova, ali ne znači da ne znam kako se tamo živi. Imam gomilu rodbine i prijatelja dole. Prve četiri kuće do mene su ljudi iz Prištine, idu dole redovno, bar jednom mesečno, a otišli su sa Kosova znatno nakon bombardovanja, da se dole lepo i bez problema živi, kako to reče ona gospođa, sigurno bi ostali i na bi dolazili ovamo

..................., da se dole lepo i bez problema živi, kako to reče ona gospođa, sigurno bi ostali i na bi dolazili ovamo

problema ima. to nije vazno, vaznije je ko ih stvara, ili zasto neko zeli da postoje. zasto mu ne odgovara da se problemi eliminisu...
da ponovim, ako bude bilo emisiji sada na B92, pogledaj je, i ono sto te interesuje, pitaj, a ja cu ti reci kakvo je stanje, ako budem znao.
ps.izgleda da je i u srbiji bas lose, jer vidim da puno njih beze iz srbije, a ne bi bezali da im je dobro.
logika a???:dash::dash:

Primakov: OVK bila teroristicka organizacija
SRNA
30. 11. 2004.

HAG, 30. NOVEMBRA /SRNA/ - Bivsi premijer Rusije i sef KGB-a Jevgenij Primakov rekao je danas na sudjenju Slobodanu Milosevicu pred Haskim tribunalom da je OVK bila teroristicka organizacija i da je takav tretman u pocetku imala i na Zapadu.

Ešdaun potvrdio da je OVK teroristicka
15 Mar 2002

BEOGRAD - Lord Pedi Ešdaun, prvi zapadni politièar koji svedoèi na suðenju bivšem jugoslovenskom predsedniku Slobodanu Miloševiæu pred Haškim tribunalom, ujedno je i prvi svedok koji ne porièe da je OVK teroristièka organizacija.

U izveštaju CIA OVK se navodi kao čista teroristička organizacija
понедељак, 17.новембар.2008.

image.jpg

http://petarj.blogspot.com/2008/11/albanski-teroristi-prete-srbiji.html

"Oslobodilacka vojska Kosova" je stvorena u Albaniji, u diverzantskim logorima u Tropoji i Bajram Curiju. Oko dve hiljade ljudi obuceno je i regrutovano za "Oslobodilacku vojsku Kosova", u kojoj je pored bivsih oficira JNA bilo i dosta albanskih emigranata, zatim placenika iz SAD, Nemacke, Svajcarske, Italije, Slovenije, Hrvatske i islamskih zemalja.

- Zamajac OVK je list 'Koha Ditore', glasilo koje finansira Soros, a koje je pre vise od dve godine imalo veliki feljton o nacinima borbe Irske republikanske armije - tvrdi Milivoj Mihajlovic, glavni urednik Medija centra u Pristini - Njihov najgori ucinak je to sto Siptare vode u smrt. OVK je prisutnija u medijima nego u borbama.

http://www.serbianunity.net/culture/library/ovk/gerila.html

@Адеме
Много пута си ти бежао од одговора ....

Само да те посетим на тему која је специјално за тебе била отворена ...
Зашто очекујеш да би ти ико сада било шта поверовао ???

da li je tema o zivotu srba na kosovu, ili o tome zasto je thaci nazvan sa gospodine premijeru???
ako je ovo prvo, a ja mislim da je to bitnije, ako vas interesuje taj srpski narod koji ovde zivi, onda da se bavimo time, a ako je ovo drugo, onda vi nastavite slobodno.

problema ima. to nije vazno, vaznije je ko ih stvara, ili zasto neko zeli da postoje. zasto mu ne odgovara da se problemi eliminisu...
da ponovim, ako bude bilo emisiji sada na B92, pogledaj je, i ono sto te interesuje, pitaj, a ja cu ti reci kakvo je stanje, ako budem znao.
ps.izgleda da je i u srbiji bas lose, jer vidim da puno njih beze iz srbije, a ne bi bezali da im je dobro.
logika a???:dash::dash:

Zna se koji su problemi naterali tamošnje Srbe da napuste svoje domove i dođu ovamo... Nisu iste prirode kao i problemi koji trenutno muče užu Srbiju, a koji spadaju u uobičajene probleme jedne zemlje. Da je tako, ne bi se ti Srbi svrstavali u izbeglice i raseljene ljude :rtfm:

Ademe,
ako sam dobro shvatila ti nas zelis da ubedis kako je Srbima na Kosmetu odlicno, kako lepo zive,
slobodno se krecu i sl..:think:
Da li sam dobro shvatila?

Izgleda... a zašto onda postoje, i zovu se tako, ENKLAVE, zašto postoje srpske kuće, naselja, crkve i spomenici ograđeni bodljikavom žicom i betonskim barikadama, i zašto ih čuva vojska

Back