black crown
Aktivan član
- Poruka
- 1.082
valjda uvideli da su pogresili.... ili sam odsluzio...casno i posteno...nema veze, vazno da sam tu![]()
sto volim da gledam ''neke'' kako ce se nervirati dok cekaju sudnji dan , a misle da su u pravu
!!!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
valjda uvideli da su pogresili.... ili sam odsluzio...casno i posteno...nema veze, vazno da sam tu![]()
!!!Па у тој емисији је био Хашим Тачи звани Змија, који се налази на потерници државе Србије !govorim o emisiji
sve je moguce sa anom
ne verujem da je u njoj bio thaci, iako nisam pratio tu emisiju na B92 koju spominjete.
ali po obicaju, retko kad procitate tekst, samo pogledate ko ga je napisao i...
Bio, gledao sam emisiju sinoć, tema je započeta dok je emisija trajala, pogledaj prvu stranu
video sam pocetnu stranu
da li hoces reci da je u pitanju emisija
sev je moguce sa anom? voditeljka je mlada dama, crnka
evo sta kaze info vodic B92
13:57 Specijalni program: Sve je moguće sa Anom (R)
video sam pocetnu stranu
da li hoces reci da je u pitanju emisija
sev je moguce sa anom? voditeljka je mlada dama, crnka
evo sta kaze info vodic B92
13:57 Specijalni program: Sve je moguće sa Anom (R)
Личи на ту са тог аватара.
Па у тој емисији је био Хашим Тачи звани Змија, који се налази на потерници државе Србије !
![]()
http://www.blic.rs/politika.php?id=20072
. sam nadimak zmija sve govori...ali zna se kako se zmija ubija
E baš ta, studio je kao neki omanji amfiteatar, na zidu piše ogromnim slovima "Sve je moguće sa Anom", gosti postavljaju pitanja, a Tači odgovara... samo što je bila oko 3 sinoć/jutros
frizura nije ni slicana ali nema veze, znaci u pitanju je emisija
sve je moguce sa anom
i u njoj gostuje thaci???
znaci repriza je za dvadeset minuta.
ps.jos jednom vam kazem, emisiju trebate gledati. cista srpska "normalna" produkcija.
pod "normalna" hocu da kazem objektivna, nije joj jedini cilj pljuvanje po bilo kome... vec samo po zasluzi. i ona daje neko sliku o zivotu na kosovu, a ne to sto vi mislite
frizura nije ni slicana ali nema veze, znaci u pitanju je emisija
sve je moguce sa anom
i u njoj gostuje thaci???
znaci repriza je za dvadeset minuta.
ps.jos jednom vam kazem, emisiju trebate gledati. cista srpska "normalna" produkcija.
pod "normalna" hocu da kazem objektivna, nije joj jedini cilj pljuvanje po bilo kome... vec samo po zasluzi. i ona daje neko sliku o zivotu na kosovu, a ne to sto vi mislite
U kojoj voditeljka Tačija oslovljava sa "Gospodine premijeru", u kojoj ga Srbi sa KiM oslovljavaju na isti način, i o kosovskoj vladi i institucijama govore kao da su legalne i prihvaćene, u kojoj gospođa iz Prištine priča kako lepo živi i nema problema, i još napada Srbe povratnike...Normalna i objektivnaU kojoj voditeljka Tačija oslovljava sa "Gospodine premijeru", u kojoj ga Srbi sa KiM oslovljavaju na isti način, i o kosovskoj vladi i institucijama govore kao da su legalne i prihvaćene, u kojoj gospođa iz Prištine priča kako lepo živi i nema problema, i još napada Srbe povratnike...
rekoh, ne znam da je thaci gostovao.
ostalo, ako ti mislis da znas bolje od tih ljudi koji zive na kosovo, kako je ovde onda...
inace ako nisi primetio, gosti su mahom iz enklava, jer je to probelmaticniji deo srspkog bitisanja, i ne moze ih se optuziti da su "prodati".
ali nekima utuviti u glavu da jedan srbin zivi "normalno" na kosovu, da radi, bavi se vinarstvom, prodaje svoje proizvode, da ga sa granice srbi vracaju nazad, jer nije dozvoljeno uci sa toliko vina u srbiji, a on od toga zivi, da drgi srbin zivi u EPS-ovu zgradu u krusevcu, a na kosovu mu ne daju kucu, iako su je dobili neki koji su je odmah prodali, i otisli nazad u srbiju, to je sve.... a bas je o tome bilo reci u zadnjoj emisiji.
a koje ste vi naivcine... ponekad se zaista cudim
..................., da se dole lepo i bez problema živi, kako to reče ona gospođa, sigurno bi ostali i na bi dolazili ovamo

problema ima. to nije vazno, vaznije je ko ih stvara, ili zasto neko zeli da postoje. zasto mu ne odgovara da se problemi eliminisu...
da ponovim, ako bude bilo emisiji sada na B92, pogledaj je, i ono sto te interesuje, pitaj, a ja cu ti reci kakvo je stanje, ako budem znao.
ps.izgleda da je i u srbiji bas lose, jer vidim da puno njih beze iz srbije, a ne bi bezali da im je dobro.
logika a???![]()

Много пута си ти бежао од одговора ....
Само да те посетим на тему која је специјално за тебе била отворена ...
Зашто очекујеш да би ти ико сада било шта поверовао ???

Ademe,
ako sam dobro shvatila ti nas zelis da ubedis kako je Srbima na Kosmetu odlicno, kako lepo zive,
slobodno se krecu i sl..
Da li sam dobro shvatila?

Ademe,
ako sam dobro shvatila ti nas zelis da ubedis kako je Srbima na Kosmetu odlicno, kako lepo zive,
slobodno se krecu i sl..
Da li sam dobro shvatila?