Тачи на Б92

da li je tema o zivotu srba na kosovu, ili o tome zasto je thaci nazvan sa gospodine premijeru???
ako je ovo prvo, a ja mislim da je to bitnije, ako vas interesuje taj srpski narod koji ovde zivi, onda da se bavimo time, a ako je ovo drugo, onda vi nastavite slobodno.
Докле је догурала истрага о убиству брачног пара код Гњилана ?

Zna se koji su problemi naterali tamošnje Srbe da napuste svoje domove i dođu ovamo... Nisu iste prirode kao i problemi koji trenutno muče užu Srbiju, a koji spadaju u uobičajene probleme jedne zemlje. Da je tako, ne bi se ti Srbi svrstavali u izbeglice i raseljene ljude :rtfm:

znas li jos koliko ce tako biti srbima [i albancima] ovde na kosovo??
dok god se ne okrenemo resavanju sadasnjih problema, bez osvrtanja na proslost, i trazeci krivca za ovo stanje.

Sto naglasak na MENE?
Jel sam ja to neki duduk ili..? :dontunderstand:

nije stvar u duduk-u, stvar je u predrasudama, i nisi samo ti u pitanju, iako sam tebe boldovao, dobar deo forumasa ima istu krvnu grupu.
pogledaj samo ovu temu, ima preko 130 postova, pronadji koliko se postova bavi srbima sa kosova, a koliko izdajnickom B92, ili teroristicki premijerom. da ja en duzim, shvatit ces ostalo

nije stvar u duduk-u, stvar je u predrasudama, i nisi samo ti u pitanju, iako sam tebe boldovao, dobar deo forumasa ima istu krvnu grupu.
pogledaj samo ovu temu, ima preko 130 postova, pronadji koliko se postova bavi srbima sa kosova, a koliko izdajnickom B92, ili teroristicki premijerom. da ja en duzim, shvatit ces ostalo
Па ти отвори тему Срби у Приштини !

Dobro Ademe, koje su to predrasude u pitanju? Ako mozes malo da pojasnis.

Sto se krvnih grupa tice ja sam 0+. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Znači da prihvatimo trenutno stanje stvari, okrenemo se budućnosti, i prošlost gurnemo u zapećak? To hoćeš da kažeš?

ovako, prihvatimo sadasnje stanje, radimo da se ono poboljsa, i kada izadjemo iz govana, tj. kada nam zivot bude licio na nesto sto se moze nazvati zivotom a ne prezivljavanjem, i borbom za opstanak, neka bude na nekom nivou "sirotinja" iz EU, onda mozemo da potezemo ova pitanja... ako ona budu bila bitna bilo kome

image.jpg

:cepanje::cepanje::cepanje: VI KAKVI SU ,KAO ZESTOKI NAMAZANI RATNICI:rotf::rotf:
ova dvojica ko da su popila samare...kad se setim :hahaha: na tv kad gledah njiove borce
bogo moj dragi ,kako su to smesna bica:hahaha1:...donja usna visi, guste i spojene obrve, dugacak nos i siroke nozdrve (polomljen iz mladjih dana) , beretka stavljena na desnu stranu i jos pala na desno oko:hahaha: broj beretke XXL, bez par zuba napred, obod beretke oklempavio ,vec klempave usi:rotf:...onako zbunjen u novoj americkoj uniformi stoji ko rezervni mladozenja, dok ga kamere snimaju...a hrastve grane ,sa njega strce:zcepanje:
valjda je trebalo to da bude imitacija , dzili (pokrivac za snajperiste). kao borac 0, kao divljak sklon kasapljenju 10.

aha... zanci na pf. pristina cemo o srbima, a ovde o thaci-ju i o B92:super::super:
Па таква је тема, иначе ради се о ТВ Б92 Инфо и Змији .

Питах те докле је догурала истрага о убиству брачног пара код Гњилана ?
Шта сам ти написао још онда да ће се злочин заташкати.

...donja usna visi, guste i spojene obrve, dugacak nos i siroke nozdrve (polomljen iz mladjih dana) , beretka stavljena na desnu stranu i jos pala na desno oko:hahaha: broj beretke XXL, bez par zuba napred, obod beretke oklempavio ,vec klempave usi:rotf:...onako zbunjen u novoj americkoj uniformi stoji ko rezervni mladozenja, dok ga kamere snimaju...a hrastve grane ,sa njega strce:zcepanje:
valjda je trebalo to da bude imitacija , dzili (pokrivac za snajperiste). kao borac 0, kao divljak sklon kasapljenju 10.

to autoportret ili ...:hahaha::hahaha::hahaha:

koliko znam, "biznis" je bio u pitanju, cista likvidacija...a mozda i gresim
obicno se na forumu nikada niko ne interesuje o nekom dogajdaju, nakon par dana.

posto je tema nezanimljiva za mene, odoh ja da malo prilegnem.
ps.pokusat cu kasnije pronaci nesto o ubijenom paru. nije mi prvi put, cesto to radim, ali retko se ista sazna o takvim slucajevima. valjda je i novinarima intereantna samo dok moze da privuce citaoce, posle toga odlazi u zaborav

A o zloćinu u Starom Gackom, o događajima u Goraždevcu... skoro čitava decenija prođe, a "istraga" još nikakve rezultate ne daje

ovako, prihvatimo sadasnje stanje, radimo da se ono poboljsa, i kada izadjemo iz govana, tj. kada nam zivot bude licio na nesto sto se moze nazvati zivotom a ne prezivljavanjem, i borbom za opstanak, neka bude na nekom nivou "sirotinja" iz EU, onda mozemo da potezemo ova pitanja... ako ona budu bila bitna bilo kome

Da, radimo da se poboljša, da vratimo KiM zvanično u okvire Srbije, vratimo sve proterane ljude na svoja ognjišta, odstranimo sve koji su nelegalno došli i koji nemaju državljanstvo Srbije... e onda možemo da pričamo o poboljšanju životnih uslova

koliko znam, "biznis" je bio u pitanju, cista likvidacija...a mozda i gresim
obicno se na forumu nikada niko ne interesuje o nekom dogajdaju, nakon par dana.
Па није то једини злочин над Србима на Косову од кад је КФОР преузео одговорност за безбедност.
Ти добро знаш да су се Албанци сложили са резолуцијом 1244 где пише да је КиМ неотуђив део Србије и да српске безбедносне снаге, царински и други државни органи имају права да се врате на КиМ .

A o zloćinu u Starom Gackom, o događajima u Goraždevcu... skoro čitava decenija prođe, a "istraga" još nikakve rezultate ne daje

prvo, zalosno je da se krivci provuku nekaznjeno. ali sto se tice "pozadine" posta, pa u srbiji ubise premijera u sred bela dana pa... ili razne novianre, ex predsednika, mafijase, ministre... da ne spominjem jos puno javnih licnsoti

Па није то једини злочин над Србима на Косову од кад је КФОР преузео одговорност за безбедност.
Ти добро знаш да су се Албанци сложили са резолуцијом 1244 где пише да је КиМ неотуђив део Србије и да српске безбедносне снаге, царински и други државни органи имају права да се врате на КиМ .

ovo ne razumem???koliko ja znam, nismo mi nista potpisali

Drzava Srbija ne priznaje nezavisnost Kosova i Metohije . Svoako priznavanje, od strane drzavljana Drzave Srbije je kaznjivo zakonom o podivanju drzave i teritorijalne celovitosti Drzave Srbije , cl. 220 . zakona . Po zakonu , glavnog urednika te emisije , kao i vlasnika tlelevizije , a i voditeljku bi trebalo strpati u zatvor .
Sve to samo pstujuci zakon .
Da se to samo jednom desi , nko vise ne bi baljezgao .

Medjutim , bez obzira na vazeci zakon , polovinu nase Vlade cine ntkovi , koji misle suprotno , pa ni zakon nije vazan .

Back