Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
@Vintage
Питај Примакова.
Питај Примакова.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Vintage
Питај Примакова.
i ja sam bio mlad.... ali vise nisam.... a bio sam i pametan...![]()
i ja sam bio mlad.... ali vise nisam.... a bio sam i pametan...![]()
Примаков је био дугогодишњи шеф СВР Спољне обавештајне службе Руске Федерације, тако да је врло меродаван у оцени ко припада терористичким организацијама.
То исто важи и за лорда Педи Ешдаун обавештајаца
британске службе МИ-6 од 1972. године, када се повукао из активне војне
службе.
Од њих двојице нема меродавнијих у Европи по питању тероризма и терористичких организација.
a mogu da se kladim da su obojica istog misljenja![]()
Primakov: OVK bila teroristicka organizacija
SRNA
30. 11. 2004.
HAG, 30. NOVEMBRA /SRNA/ - Bivsi premijer Rusije i sef KGB-a Jevgenij Primakov rekao je danas na sudjenju Slobodanu Milosevicu pred Haskim tribunalom da je OVK bila teroristicka organizacija i da je takav tretman u pocetku imala i na Zapadu.
Ešdaun potvrdio da je OVK teroristicka
15 Mar 2002
BEOGRAD - Lord Pedi Ešdaun, prvi zapadni politièar koji svedoèi na suðenju bivšem jugoslovenskom predsedniku Slobodanu Miloševiæu pred Haškim tribunalom, ujedno je i prvi svedok koji ne porièe da je OVK teroristièka organizacija.
U izveštaju CIA OVK se navodi kao čista teroristička organizacija
понедељак, 17.новембар.2008.
http://petarj.blogspot.com/2008/11/albanski-teroristi-prete-srbiji.html
Изгледа да су им колеге преко Атлантика истог мишљења.
Teroriste finansiraju bogati arapi... U izveštaju CIA OVK se navodi kao čista teroristička organizacija
Teroriste finansiraju bogati arapi... U izveštaju CIA OVK se navodi kao čista teroristička organizacija
Прошлогiz kojeg je veka ova vest![]()
Svaki postupak nasilnog suprotstavljanja određenom poretku, uz nastojanje da se uspostavi novi, suprotan poredak, jeste terorizam! Tu nema pogovora
Ne znam samo zasto se toliko raspravljate o tome sta je OVK?Naravno da je teroristicka organizacija i to ceo svet zna.Sve to stoji zapisano u citapu,samo treba vremena da se otvori...a kad se otvori...
Они су или у затвору, или мртви ...
А шта је са Вашима ???
Neki od njih, dok drugi uzivaju u blagodetima ratnih trofeja sa Kosova...A ima i onih koje muci savest.
A sta su bile crvene beretke, Arkan i ostali paramilitarci te razni nezavisni dobrovoljci ?
zar i ono 2000 u BG![]()
Ne, to je revolucija, jednokratan čin promene poretka. Da je potrajalo organizovano nasilje protiv poretka moglo bi se svrstati u terorizam
a koliko traje revolucija??? a koliko treba trajati nasilje da bi preslo u terorizam???
Vintage побег'о ... Исто ко Адем ...
Ајде Ајдеми оправдај га ти ...