Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.620
Jeeel?Nevažno?Kako nevažno kada lažu skoro sve što kažu?Nevažno.
Ono što jest važno je da je danas u Srbiji laž jednako vrijedna kao i istina.
A za to ne može biti kriva opozicija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeeel?Nevažno?Kako nevažno kada lažu skoro sve što kažu?Nevažno.
Ono što jest važno je da je danas u Srbiji laž jednako vrijedna kao i istina.
A za to ne može biti kriva opozicija.
Ima li jedna stvar koju kazu SNS i Vucic da nije laz?Jeeel?Nevažno?Kako nevažno kada lažu skoro sve što kažu?
ovaj degenerik vucic baca svoje pod autobus ne bi li zadrzao vlast jer zna da sutra moze ova njega da uhapsiTabloid B92: Srbija na ivici građanskog rata, dok se vrhovna tužiteljka se brčka na Malti, treci put ove godine
Kamenice, palice, povređeni policajci i građani, jednom rečju dok na ulicama srpskih gradova bukte sukobi između blokadera i policije, vrhovna javna tužiteljka Zagorka Dolovac nedostupna je i za javnost i za kolege, pišu mediji.
Izvor:Mediji
![]()
Naime, kako prenose mediji, Dolovac je usred sukoba kojima je velikim delom doprinela otputovala na odmor na Maltu.
Prema pisanju mediji, ona boravi u luksuznom kompleksu "Tigne Point" u Sliemi, nedaleko od glavnog grada Valete, gde će provesti 15 dana, i to, što je posebno indikativno - treći put ove godine.
Pravni stručnjaci navode da je do eskalacije ovakve krize, koja sve više poprima obrise građanskog rata, u velikoj meri došlo zbog rada i odnosa tužioca koji su pod direktnom kontrolom Zagorke Dolovac, a koji su otvoreno podržavali blokade i čak ih podsticali na činjenje krivičnih i prekršajnih dela, suptilno im dajući do znanja da kazne neće biti.
Uhapšeni nakon nereda, često zbog fizičkih napada, razbijanja prostorija i uništavanja javne imovine, puštani su iz pritvora bez posledica. Pojedini tužioci, kako navode izvori, čak su ih javno nazivali "herojima" i "borcima za slobodu". Takav odnos, ističu sagovornici, ohrabrio je blokadere da nastave i pojačaju delovanje, što je sada dovelo do otvorenih sukoba na ulicama.
Ovakva praksa poslala je poruku da je nasilje dozvoljeno i da se može ponavljati bez posledica. To je dovelo do toga da se blokaderi osećaju potpuno nekažnjivo", navodi jedan od sagovornika upoznat sa bezbednosnim procenama.
U takvoj atmosferi, kada je eskalacija dostigla vrhunac i na na ulicama pojedinih gradova se beleže nemile scene građanskog sukoba, vrhovna javna tužiteljka odlučuje da ode na odmor. Prema informacijama iz tužilaštva, pojedini tužioci su pokušali da je kontaktiraju, ali nisu uspeli da stupe u vezu sa njom, pretpostavlja se da ili boravi na plaži ili se odmara u apartmanu
https://www.b92.net/info/politika/1...ata-vrhovna-tuziteljka-se-brcka-na-malti/vest
Selo gori, baba se brcka
isto kao kad su govorili da je laz da 16ta zrtva nadstresnice nije jos u januaru dobila mozdanu smrt i ostala je na aparatima 2-3 meseca da ne buhtaju protesti jos jace, a onda su ipak rekli da je preminuoZgubidani kazu da je ugrozen zivot djecaka od 16 godina,zbog prebijanja od strane policije.
Loncar(srafcic u vlasti sns sekte)kaze da je to laz i da ce biti tuzene kuce koje su to plasirale.
Ko laze?
Pa to je lako provjerljiva vijest.Posaljes novinara sa imenom djecaka do bolnice i neka provjeri.
Lazov da plati debelu kaznu.
Ali zato nikad nije prstom mrdnula ni zbog čega, ni pod onima pre AV, ni sada.Nije ta tužiteljka dovela do ovakvog stanja.
Pumpaš moralnu paniku?sad ce tako za 2, 3 meseca da umre i taj klinac kog su u jaja sutirali...ili koga su vec
ona je radila kako vucic nalaze i sad je neko to zrtveno jagnje, prvo vucic ne da da hapsi a sad bacaj pod autobusato nikad nije prstom mrdnula ni zbog čega, ni pod onima pre AV, ni sada.
Dobro je da si se javio.isto kao kad su govorili da je laz da 16ta zrtva nadstresnice nije jos u januaru dobila mozdanu smrt i ostala je na aparatima 2-3 meseca da ne buhtaju protesti jos jace, a onda su ipak rekli da je preminuo
sad ce tako za 2, 3 meseca da umre i taj klinac kog su u jaja sutirali...ili koga su vec
Samo one koji se finansiraju od Soroša i iz susedstva, tj N1, Novu S, Danas, Vreme i Srbin.info, uz doživotnu zabranu svakom zaposlenom da se bavi novinarstvom ili piskara po mrežama, Informer prosto pod prinudnu upravu i dovesti normalnu ekipu. Pink već spada pod slobodu govora, makar da je destilisana malograđanština.Eto sada fino informativne kuce koje su prenosile vijest koja nije provjerena da odgovaraju za podsticanje gradjanskog rata.
Najbolje bi bilo zauvijek zatvoriti informer,pink,n1 i novu s zbog sirenja mrznje u narodu.Ostalima zaprijetiti istim scenariom ako ne uvedu vise profesionalizma u posao.
A ko joj je to branio da bilo šta preduzme pre AV?ona je radila kako vucic nalaze i sad je neko to zrtveno jagnje, prvo vucic ne da da hapsi a sad bacaj pod autobus
Onaj klip od juče je bio providna laž - video sam to već bar 10 puta ranije, još od 2020.Pogledajte prilog 1770907
Btw našao sam i geolokaciju i tačno vreme onog prebijanja nekog od strane policije sto tvrdili da bilo isto u valjevu ,to je bilo za vreme korone 2020...ne mogu sa drugog uređaja da postujem to
Lažna vest radi pumpanja moralne panike. Jedan je već iza brave.Zgubidani kazu da je ugrozen zivot djecaka od 16 godina,zbog prebijanja od strane policije.
Loncar(srafcic u vlasti sns sekte)kaze da je to laz i da ce biti tuzene kuce koje su to plasirale.
Ko laze?
Pa to je lako provjerljiva vijest.Posaljes novinara sa imenom djecaka do bolnice i neka provjeri.
Lazov da plati debelu kaznu.
Žrtveno jagnje? Ovakvi repovi joj se vuku otkako ju je postavio DOS, a kako je krenulo ostaće i posle AV.ona je radila kako vucic nalaze i sad je neko to zrtveno jagnje, prvo vucic ne da da hapsi a sad bacaj pod autobus
Kakve batine, Mirini Julterijeri su prebijali da se ležalo po mesec dana u bolnici, a posle iz bolnice pravo u zatvor, porodica sazna da je uopšte živ tek kad ga puste iz zatvora.Ako kazu da ovi sto napadaju policiju nisu studenti vec presvuceni policajci i olos koji kontrolise sns,zasto se kmeci od strane podrske zgubidanima kada dobiju batine i privode ih.
Tezak rebus.
Opa bio si aktivan 90 ih...Kakve batine, Mirini Julterijeri su prebijali da se ležalo po mesec dana u bolnici, a posle iz bolnice pravo u zatvor, porodica sazna da je živ tek kad ga puste.
U srednjoj sam bežao sa časova da bih dizao revolucije protiv Baba Jule, a posle došao DOS pa ladno primili SPS u vladu.Opa bio si aktivan 90 ih...
Ovim revolucionarima novim se to nece desiti.Oni ce sve pod giljotinu.Prvo neutralne jer smo im mi gori od Vucicevih.Tako kazu.U srednjoj sam bežao sa časova da bih dizao revolucije protiv Baba Jule, a posle došao DOS pa ladno primili SPS u vladu.
@rz brzotrz 1972, upravo to, prvo im pravili kvorum i dobijali upravne odbore, posle ladno dobili ministarstva.U srednjoj sam bežao sa časova da bih dizao revolucije protiv Baba Jule, a posle došao DOS pa ladno primili SPS u vladu.
Što bi rek’o Šojić neće da može.Ovim revolucionarima novim se to nece desiti.Oni ce sve pod giljotinu.Prvo neutralne jer smo im mi gori od Vucicevih.Tako kazu.
Kad sam bio u srednjoj čitao sam o nekom momku koji je ‘96. bio uhapšen posle nekog mitinga, došao kući dva meseca posle, uhapsili, odveli na ušivanje, pa pravac sudija za prekršaje i dva meseca, žalbe po izlasku.Opa bio si aktivan 90 ih...
Misliš naša srpska bruka?Uff opet me.je sramota vaše sramote...bar da nema interneta i kablovske pa da se vaša bruka ne širi regionom.
Tačno tako,samo ja ne živim u Srbiji.Misliš naša srpska bruka?
Svejedno, Srbija je i tvoja država, ma šta o tome govorili Sarajevo i Druga Srbija.Tačno tako,samo ja ne živim u Srbiji.