Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
@Vintage
Питај Примакова.

Питај Примакова.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Vintage
Питај Примакова.

i ja sam bio mlad.... ali vise nisam.... a bio sam i pametan...

''.....ne brini tvojim brigama-lupetanju i zaboravnosti je dosao kraj...koristi ''ginko bilobu''
''.....ne brini tvojim brigama-lupetanju i zaboravnosti je dosao kraj...koristi ''ginko bilobu''
i ja sam bio mlad.... ali vise nisam.... a bio sam i pametan...

Примаков је био дугогодишњи шеф СВР Спољне обавештајне службе Руске Федерације, тако да је врло меродаван у оцени ко припада терористичким организацијама.
То исто важи и за лорда Педи Ешдаун обавештајаца
британске службе МИ-6 од 1972. године, када се повукао из активне војне
службе.
Од њих двојице нема меродавнијих у Европи по питању тероризма и терористичких организација.

a mogu da se kladim da su obojica istog misljenja
Primakov: OVK bila teroristicka organizacija
SRNA
30. 11. 2004.
HAG, 30. NOVEMBRA /SRNA/ - Bivsi premijer Rusije i sef KGB-a Jevgenij Primakov rekao je danas na sudjenju Slobodanu Milosevicu pred Haskim tribunalom da je OVK bila teroristicka organizacija i da je takav tretman u pocetku imala i na Zapadu.
Ešdaun potvrdio da je OVK teroristicka
15 Mar 2002
BEOGRAD - Lord Pedi Ešdaun, prvi zapadni politièar koji svedoèi na suðenju bivšem jugoslovenskom predsedniku Slobodanu Miloševiæu pred Haškim tribunalom, ujedno je i prvi svedok koji ne porièe da je OVK teroristièka organizacija.
U izveštaju CIA OVK se navodi kao čista teroristička organizacija
понедељак, 17.новембар.2008.
http://petarj.blogspot.com/2008/11/albanski-teroristi-prete-srbiji.html
Изгледа да су им колеге преко Атлантика истог мишљења.

Teroriste finansiraju bogati arapi... U izveštaju CIA OVK se navodi kao čista teroristička organizacija
Teroriste finansiraju bogati arapi... U izveštaju CIA OVK se navodi kao čista teroristička organizacija
Прошлогiz kojeg je veka ova vest
Svaki postupak nasilnog suprotstavljanja određenom poretku, uz nastojanje da se uspostavi novi, suprotan poredak, jeste terorizam! Tu nema pogovora

Ne znam samo zasto se toliko raspravljate o tome sta je OVK?Naravno da je teroristicka organizacija i to ceo svet zna.Sve to stoji zapisano u citapu,samo treba vremena da se otvori...a kad se otvori...
Они су или у затвору, или мртви ...
А шта је са Вашима ???
Neki od njih, dok drugi uzivaju u blagodetima ratnih trofeja sa Kosova...A ima i onih koje muci savest.
A sta su bile crvene beretke, Arkan i ostali paramilitarci te razni nezavisni dobrovoljci ?
zar i ono 2000 u BG
Ne, to je revolucija, jednokratan čin promene poretka. Da je potrajalo organizovano nasilje protiv poretka moglo bi se svrstati u terorizam
a koliko traje revolucija??? a koliko treba trajati nasilje da bi preslo u terorizam???
Vintage побег'о ... Исто ко Адем ...
Ајде Ајдеми оправдај га ти ...