User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
saucesce za tiket...
Fala,izjednacili su,valjda ce dati jos jedan gol za ovih 10-15 minuta!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
saucesce za tiket...

sad sam malo prelistavala pdf politika i kakve sam komentare videla........znaci i dalje ne mogu da se nacudim.
lm,jedan decko je isekao vene na danasnjem protestu u bg-u,a najjcesci komentari koji se mogu cuti su tipa:
-sad ce napredovati u svojoj stranci
-debil
-sece vene,a pored sto ambulantnih kola.AHAHAHA(majke mi,zajedno sa smehom)
itd..........
znaci,ni trunke saosecanja(ne sazaljenja),vec samo podsmeh,cinizam.....iako u takvoj temi za to mesta nema....
I eto,pitam vas;STA SE TO DESAVA SA NASIM NARODOM?!ukoliko je ova tema uopste prikladna za ovaj pdf,a msm da jeste....
kako sam
e prvo se zapitaj sta je sa tobom....al ozb
zbog cega?
nisam mislio bukvalno tj da te vredjam na neki nacin ali zasto bi iko sazalio njega...?? onda, to su ipak stavovi nekih drugih ljudi o tome i ako tako misle a ti ne boze moj nije smak sveta....ako ti imas neke ne razresene racune na politici to je tvoja stvar....donekle jeste ok tema za ovde, ali ne mozes da ispravljas krive drine....a zasto je ok ne mislim samo na ovog nesrecnika, vec na okvirno gledano u sustinu....
ja nisam takav tip osobe koja ce nekome iza ledja da sapuce.
sto sam imala,rekla sam na tom pdf-u,nekima malo i grublje i to je to.
pitala sam za misljenje..(sa trackom nade da necu cuti ovo sto ovde cujem,aili ***.)
a zasto ne bi?
i ne volim,ali stvarno ne volim kad sud o meni donosi neko ko me ne poznaje.
tako da,dok se ovo gorenavedeno desi(ukoliko se ikada desi) bilo bi lepo od tebe da se suzdrzis od komentara..............bilo bi lepo,ali to je tvoje pravo,tako da,ako bas insistiras.......
Ne mora niko nikog zalit ali ako ne moze da pomogne ili promeni stvari onda bolje neka cuti. Kazem bolje jer meni je sasvim nepozeljno takvo parazitsko ponasanje bez obzira da li je taj ili ta napravio/la glupost ili ne.

ah, to obaska : )
edit: ne razumem![]()
a gde zhivish ti?sad sam malo prelistavala pdf politika i kakve sam komentare videla........znaci i dalje ne mogu da se nacudim.
lm,jedan decko je isekao vene na danasnjem protestu u bg-u,a najjcesci komentari koji se mogu cuti su tipa:
-sad ce napredovati u svojoj stranci
-debil
-sece vene,a pored sto ambulantnih kola.AHAHAHA(majke mi,zajedno sa smehom)
itd..........
znaci,ni trunke saosecanja(ne sazaljenja),vec samo podsmeh,cinizam.....iako u takvoj temi za to mesta nema....
I eto,pitam vas;STA SE TO DESAVA SA NASIM NARODOM?!ukoliko je ova tema uopste prikladna za ovaj pdf,a msm da jeste....
kako sam
u nedodjiji........a gde zhivish ti?
u nedodjiji........![]()
ochigledno
pdf politika ti je zapravo najbolja slika realnosti, tamo ima najmanje foliranja
gde sam i videla ono sto sam navela gore.............

ali shta je tu zapravo chudno?![]()
pa meni je to cudno.......to sto se svi sprdaju na racun decka koji je ocigledno bio u velikom problemu....
ali,opet,to sam samo ja.........
ocigledno.

ne razumem ni ja st hoces da kazes?
i sta znaci to obaska?
nisam se tebi obratio nego ovima sto kazu je idiot.branim tenisam se tebi obratio nego ovima sto kazu je idiot.
obaska - posebno.

pa meni je to cudno.......to sto se svi sprdaju na racun decka koji je ocigledno bio u velikom problemu.....