ta se to desava?!

sad sam malo prelistavala pdf politika i kakve sam komentare videla........znaci i dalje ne mogu da se nacudim.
lm,jedan decko je isekao vene na danasnjem protestu u bg-u,a najjcesci komentari koji se mogu cuti su tipa:
-sad ce napredovati u svojoj stranci
-debil
-sece vene,a pored sto ambulantnih kola.AHAHAHA(majke mi,zajedno sa smehom)
itd..........
znaci,ni trunke saosecanja(ne sazaljenja),vec samo podsmeh,cinizam.....iako u takvoj temi za to mesta nema....

I eto,pitam vas;STA SE TO DESAVA SA NASIM NARODOM?!
ukoliko je ova tema uopste prikladna za ovaj pdf,a msm da jeste....
kako sam :besna:

e prvo se zapitaj sta je sa tobom....al ozb

nisam mislio bukvalno tj da te vredjam na neki nacin ali zasto bi iko sazalio njega...?? onda, to su ipak stavovi nekih drugih ljudi o tome i ako tako misle a ti ne boze moj nije smak sveta....ako ti imas neke ne razresene racune na politici to je tvoja stvar....donekle jeste ok tema za ovde, ali ne mozes da ispravljas krive drine....a zasto je ok ne mislim samo na ovog nesrecnika, vec na okvirno gledano u sustinu....

nisam mislio bukvalno tj da te vredjam na neki nacin ali zasto bi iko sazalio njega...?? onda, to su ipak stavovi nekih drugih ljudi o tome i ako tako misle a ti ne boze moj nije smak sveta....ako ti imas neke ne razresene racune na politici to je tvoja stvar....donekle jeste ok tema za ovde, ali ne mozes da ispravljas krive drine....a zasto je ok ne mislim samo na ovog nesrecnika, vec na okvirno gledano u sustinu....

ja nisam takav tip osobe koja ce nekome iza ledja da sapuce.
sto sam imala,rekla sam na tom pdf-u,nekima malo i grublje i to je to.
pitala sam za misljenje..(sa trackom nade da necu cuti ovo sto ovde cujem,aili ***.)
a zasto ne bi?
i ne volim,ali stvarno ne volim kad sud o meni donosi neko ko me ne poznaje.
tako da,dok se ovo gorenavedeno desi(ukoliko se ikada desi) bilo bi lepo od tebe da se suzdrzis od komentara..............bilo bi lepo,ali to je tvoje pravo,tako da,ako bas insistiras.......

ja nisam takav tip osobe koja ce nekome iza ledja da sapuce.
sto sam imala,rekla sam na tom pdf-u,nekima malo i grublje i to je to.
pitala sam za misljenje..(sa trackom nade da necu cuti ovo sto ovde cujem,aili ***.)
a zasto ne bi?
i ne volim,ali stvarno ne volim kad sud o meni donosi neko ko me ne poznaje.
tako da,dok se ovo gorenavedeno desi(ukoliko se ikada desi) bilo bi lepo od tebe da se suzdrzis od komentara..............bilo bi lepo,ali to je tvoje pravo,tako da,ako bas insistiras.......

niko ti to ne kaze niti sam ja na neki nacin tebe usudio time sto sam to rekao....u redu je i opravdavam znaci tvoje postupke(ne mislim tvoje bukvalno nego u globalu) da ako se ti saosecas iskreno prema nekom coveku to je znaci tvoje pravo i to stoji i pre svega sam i rekao da je donekle i tema za ovde....ali, da postavis pitanje zasto se radi bas suprotno o tome moze da se prica do sutra kapiras valjda i sama zasto....upravo zbog toga to ne moze tek tako da se resi kao ni mnoga pitanja koja se vuku dug niz godina....ponovicu opet da ja nisam direktno mislio ono sto sam napisao 1 post....istina, mozda jesam bio malo ostar i grub i zbog toga se izvinjavam, nesam imao lose namere....to sam rekao na zbog gore navedenog razloga....

Ne mora niko nikog zalit ali ako ne moze da pomogne ili promeni stvari onda bolje neka cuti. Kazem bolje jer meni je sasvim nepozeljno takvo parazitsko ponasanje bez obzira da li je taj ili ta napravio/la glupost ili ne.

sad sam malo prelistavala pdf politika i kakve sam komentare videla........znaci i dalje ne mogu da se nacudim.
lm,jedan decko je isekao vene na danasnjem protestu u bg-u,a najjcesci komentari koji se mogu cuti su tipa:
-sad ce napredovati u svojoj stranci
-debil
-sece vene,a pored sto ambulantnih kola.AHAHAHA(majke mi,zajedno sa smehom)
itd..........
znaci,ni trunke saosecanja(ne sazaljenja),vec samo podsmeh,cinizam.....iako u takvoj temi za to mesta nema....

I eto,pitam vas;STA SE TO DESAVA SA NASIM NARODOM?!
ukoliko je ova tema uopste prikladna za ovaj pdf,a msm da jeste....
kako sam :besna:
a gde zhivish ti?

pa meni je to cudno.......to sto se svi sprdaju na racun decka koji je ocigledno bio u velikom problemu....
ali,opet,to sam samo ja.........
ocigledno.

Al' je u problemu...meni sad ne bi bio problem da isecem vene...:lol:

Sam je sebi napravio taj problem, ko ga hebe!

Da ja sebi isecem vene, uopste ne bi zeleo da me neko zali vec bih se stideo sto sam uradio tako glupu stvar... A i ako tog decka pocnu da zale, mozda ce se on bolje osecati i onda opet uraditi istu glupost. Ako ga zezaju, mozda nece zeleti da opet uradi takvu glupost jer zna da ce ga opet neko ismejavati... Nes' tako, pun je svet bolesnika....:p

Nije trebao da iseče sebi vene, već da onima koji su ubili francuza odseče glave (ako već hoće da se javno eksponira)...
Ja sam protiv svakog oblika nasilja, i smatram da ga ne treba upotrebljavati!

pa meni je to cudno.......to sto se svi sprdaju na racun decka koji je ocigledno bio u velikom problemu.....

Je l to znaci i da podrzavas emo modni i muzicki pokret oivicen samoubistvima i sprdanjem na njihov racun jer su ocigledno u velikim problemima? :S
Nego , nemoj ti da slusas mnogo one na politici , oni su izlapeli vise od ljisovaca
Tako jedan reko da nas predsednik nije zgodan :/

Back