T R A N S R O D N O S T 🏳️‍⚧️

mizael

Zainteresovan član
Poruka
111
Podržavam transSEXUALNOST, ali ne i transRODNOST!

Transrodnost je krovni termin za rodnu neusklađenost (kada biološki pol i rodni identitet nisu u skladu). I pod tim krovom spada transsexualnost (transrodna osoba koja se povinovala medicinskoj tranziciji - hormoni i/ili operacija).

Razlog zašto ne podržavam transrodnost, dok podržavam transsexualnost, je taj što smatram da je genitalna operacija OBAVEZNA; bez genitalne operacije, rodni identitet nije legitiman jer ne postoji OBJEKTIVNA potvrda istog.

Jbg mož se odseče al ne mož' da se nakači...
Nek me neko demantuje, ajd...
Ništa se zakačinje, već se novi organ stvara od već postojećeg tkiva.
Važno je napomenuti da su genitalije hologalne - imaju isto poreklo i od istog su materijala koji je samo drugačije raspoređen.

Prilozi

• Screenshot_20251115_134406_Gallery.jpg
    Screenshot_20251115_134406_Gallery.jpg
    56 KB · Pregleda: 3
Postoje dva pola u prirodi, muški i ženski određen kromizomima prilikom začeća bez kojih nebi bilo raznnožava i života Sve mimo toga je bolest, zbunjenost, perverzija, radoznalost. To sve dublje prodire u srž današnjeg društva da u pojednim državama čak I deci vrše hormonske "terapije" (sakaćenja). Prijatelji moje sestre su to zapravo činili svom ženskom detetu jer su im mozgovi bili isprani pa su mislili da je njihovo dete muško rođeno u ženskom tell jer se kao dete igrala sa dečačkim igračkama a ne lutkama pa su je podvrgli raznim tretmanim. Kada je ušla u pubertet upala je u teškoj depresiji I zbunjenošću pa je sa 12 godina sebi oduzela život. Koliko takvih slučaja ima u svetu. Čak i u pojedinim obdaništima u zapadnim državama transrodne osobe drže predavanja maloj deci o tome dali se osećaju kao muško ili žensko I da je sasvim normalno da se osećaju kako žele pri tom sebe postavljajući kao ponosni primer. Ja sam protiv svega toga pogotovo kada su deca u pitanju što je veliko zlo.

To je psihijatrijski slučaj, za koji treba terapija i pravo lečenje. Gej lobi u Americi je učinio svoje da su promenili i sklonili ovo sa liste bolesti.

Gde je granica? Ima onih koji misle da su mačke, kućici i slično,?

Nikakve operacije ne bi trebale biti dozvoljene, pogotovo ne na deci, što je postalo popularno u SAD na primer.

Osećanje nečega nije dovoljan razlog.

Itd

To je psihijatrijski slučaj, za koji treba terapija i pravo lečenje. Gej lobi u Americi je učinio svoje da su promenili i sklonili ovo sa liste bolesti.

Gde je granica? Ima onih koji misle da su mačke, kućici i slično,?

Nikakve operacije ne bi trebale biti dozvoljene, pogotovo ne na deci, što je postalo popularno u SAD na primer.

Osećanje nečega nije dovoljan razlog.

Itd
Naravno da osećaj nije dovovoljan, zato sam i rekao da je operacija obavezna!

To nije mentalni poremećaj, već samo nezadovoljstvo! Ako je to poremećaj, onda je i farbanje kose mentalni poremećaj!

Uostalom, ko si ti da nekome nešto braniš?!

Postoje dva pola u prirodi, muški i ženski određen kromizomima prilikom začeća bez kojih nebi bilo raznnožava i života Sve mimo toga je bolest, zbunjenost, perverzija, radoznalost. To sve dublje prodire u srž današnjeg društva da u pojednim državama čak I deci vrše hormonske "terapije" (sakaćenja). Prijatelji moje sestre su to zapravo činili svom ženskom detetu jer su im mozgovi bili isprani pa su mislili da je njihovo dete muško rođeno u ženskom tell jer se kao dete igrala sa dečačkim igračkama a ne lutkama pa su je podvrgli raznim tretmanim. Kada je ušla u pubertet upala je u teškoj depresiji I zbunjenošću pa je sa 12 godina sebi oduzela život. Koliko takvih slučaja ima u svetu. Čak i u pojedinim obdaništima u zapadnim državama transrodne osobe drže predavanja maloj deci o tome dali se osećaju kao muško ili žensko I da je sasvim normalno da se osećaju kako žele pri tom sebe postavljajući kao ponosni primer. Ja sam protiv svega toga pogotovo kada su deca u pitanju što je veliko zlo.
Idete mi na živce sa tvrdnjom o postojanju dva pola! Ne zato što mislim da ih ima više, već što time mašite poenu i izlazite iz konteksta.

Ne, nije poremećaj, već nezadovoljstvo. Da li je to toliko teško ukapirati?!

Back