System of a Down

a zamislite dovedu njih na Exit ..
kontam da neko tu neshto podjebava, dal oni - dal Exit, pre vuche na Exit ..

pricho mi je cale pre dva, tri dana svashta o muzici i uopshte systemu, poshto sam mu ja prethodno ispovedao sva moja ranija sranja i gluposti ..
ne bih sad o tome, anyways ..
ispostavilo se da je system neka sekta ili Satanizam i da kao takvi utichu bla bla bla ..

i da se oni meni zbog svega toga vishe ne slushaju _

:lol:

kosta_1:
a zamislite dovedu njih na Exit ..
kontam da neko tu neshto podjebava, dal oni - dal Exit, pre vuche na Exit ..

pricho mi je cale pre dva, tri dana svashta o muzici i uopshte systemu, poshto sam mu ja prethodno ispovedao sva moja ranija sranja i gluposti ..
ne bih sad o tome, anyways ..
ispostavilo se da je system neka sekta ili Satanizam i da kao takvi utichu bla bla bla ..

i da se oni meni zbog svega toga vishe ne slushaju _

:lol:
a mislim da je System jedna od malo grupa koja bash nimalo,ili chak uopshte ne propagira satanizam,nikad u zhivotu ih nisam video da furaju obrnuti pentagram,i neznam nijedan tekst koji se vezuje za djavola i slichna sranja....oni su ochito anti globalisti,politichki aktivni,borci za istinu i pravdu,ne vidim nishta loshe u tome...

Makijavelli:
a mislim da je System jedna od malo grupa koja bash nimalo,ili chak uopshte ne propagira satanizam,nikad u zhivotu ih nisam video da furaju obrnuti pentagram,i neznam nijedan tekst koji se vezuje za djavola i slichna sranja....oni su ochito anti globalisti,politichki aktivni,borci za istinu i pravdu,ne vidim nishta loshe u tome...

jeah...to je tacno...cak sam negde i citala da imaju neku organizaciju protiv droge...
super su oni...

ako je tako, onda su zakon - shto i jesu _
evo, sva sreca, slushm upravo Self-Titled album, kontam ono malo depresije shto me drmnulo - mada, ne znam kakva je to depresija kad nemozh ni system da slushash ..
anyways, to malo depresije prolazi, evo slusham album - ne onako bash bash, ali slusham ..
oni su meni nekakvo merilo _

bar kako moj matori kazhe u ovom dobu - pubertetu ..
a to shto on pricha, ja moram da slusham - jer sam pod lekovima, i JBG da vam ne opisujem dalje ..
******, pa ajde da vam kazhem - mene lekovi UMNO zaostavljaju ! !

toliko od mene ..

kosta_1:
ako je tako, onda su zakon - shto i jesu _
evo, sva sreca, slushm upravo Self-Titled album, kontam ono malo depresije shto me drmnulo - mada, ne znam kakva je to depresija kad nemozh ni system da slushash ..
anyways, to malo depresije prolazi, evo slusham album - ne onako bash bash, ali slusham ..

ja mogu da se eksstra ssmorim ali kad pustis shop suey ili bring your own bombs (b.y.o.b.) za 5 minuta skacem po sobi...

pa dodjesh do mene bato ..
ubijesh mi depresiju ..
sha kazhesh ?

: )

@Makijaveli

puko si brate ako pijesh chajeve ..
pogotovo kad si depresivan ..
pij kafu brate ako si depresivan, chaj te josh vishe smori ..

iskustvo _

altctrl

ZA SVE ONE KOJI ILI NE VIDE DOBRO, ILI NE ZNAJU DA CHITAJU, PISHEM OVO VELIKIM SLOVIMA _

NOVI ALBUM SERJ TANKIANA POD NAZIVOM ELECT THE DEAD - IZLAZI NA TRZHISHTE 23. OKTOBRA, TAKO DA SE U SRBIJI MOZHE OCHEKIVATI POCHETKOM NOVEMBRA ..
BICE VISHE OD 10 PESAMA, SHTO JE SASVIM ZADOVOLJAVAJUCE ..
KAO PIRAT CE SE MOCI NACI NA INTERNETU VEC POCHETKOM OKTOBRA, TAKO DA BUDITE STRPLJIVI ....

LOL, SHTA VAM JA PRICHAM ..
AKO NEKOG ZANIMA, POTRAZHITE PO NETU ..
NACICE TE ..
SLIKE NE OSTAVLJAM, OVO SAM VAM OSTAVIO KAO FAN GRUPE SYSTEM OF A DOWN, I ZATO SHTO STE VI OVDE PRSLI, PA NE ZNATE ZA ONE STVARI SHTO SU VAM NAJDRAZHE ..

ZNACHI, REVOLUCIJA EXPERIMENTALNE MUZIKE ..
SERJOV ALBUM ELECT THE DEAD _

kakve veze ima shta je....nije System kriv shto ovi daju nov naziv svakom podzhanru chim u pesme ubace nov instrument ili promene tempo sviranja....jel mislite da je recimo Daron Malakian razmishljao tome u koji ce zhanr da se svrsti,jes ***** malo...dechko je samo seo,uzeo gitaru i komponovao sve shto je chuo u glavi.....

Back