System of a Down

Makijavelli:
kakve veze ima shta je....nije System kriv shto ovi daju nov naziv svakom podzhanru chim u pesme ubace nov instrument ili promene tempo sviranja....jel mislite da je recimo Daron Malakian razmishljao tome u koji ce zhanr da se svrsti,jes ***** malo...dechko je samo seo,uzeo gitaru i komponovao sve shto je chuo u glavi.....
upravo to..ni ne opterecjujem se shto ne znal te podzhanrove i ostala sranja :roll:

little_one:
suzdrzatju se i od komentara da su thrash i da su industrial doom/death.
svaka ti chast kad uopshte i znash to.....te nazive...to je meni objehtivno u pogledu muzike isto kao kao automehanicharu koji se razume u sve vrste boja koje mogu da se sklepaju na automobil a nezna nishta zapravo o automobilu....o5 kazhem,mani te se toga....jednostavno slushajte muziku,muzika ne zahteva objashnjenja,nije potrebno da bude komplikovana vec lepa...jednostavna.....

za thrash ajd i nekako znam, owo industrial doom/death simply nisam htjela da razumijem, zar soad zwuci ko death?
skwoz se slazem sa gore nawedenim, muziku ne treba zanrowati. al eto, kad se nadje neko pametan...

they goooo faaaar aaawaaaaaaayyy ..
and they will neeeveer come baaack agaaain ..
and many times shell begun, but the system, our brave system ..

..is dead! !
so, Dance Motherfuckers, Dance! ! ! ! ! !

ajde bre pichka vam materina, pa sh radite po ceo cdan, jel slushate vi taj system ? ?

:lol:
ajde pishite nesh, vidim otvorenatema kao koji najbolji album od soad-a, ali zajebi to, to je otvorio neki kreten, **** sam mu ja mamu .......

sh vi radite ? ? ?

8-)

Back