System of a Down

Mislim da ce ti dobronamernici reci da tema o SOAD vec postoji.
A odgovor na tvoje pitanje glasi: Od cega bolest od toga i lek. Zbog love se posvadjaju (to se inace zove ideolosko razmimoilazenje, previse jakih karaktera na jednom mestu itd), zbog love ce se i pomiriti.
Para vrti gde burgija nece. A posto je po Endiju Vorholu najveca umetnost - umetnost pravljenja novca, ne bi me cudilo da bilo koji rasformiran ili okrnjen bend napravi reunion. Mozda i Slash zasvira sa GNR na predstojecoj turneji, ko zna.
 
Da li bi mi neko objasnioo sta se smatra pod komercijalu.Da li je to muzika sa MTV-a.DA li su to bendovi kojima je najvaznije da samo zarade pare.Ako je tako onda moram da kazxem da su svi komercijala jer ne postoji ni jedan bend(barem ne ovi danasnji) koji ovo rade kako bi usrecili ljude.Sve se vrti oko para.A zasto se epitet komercijalnog odmah povezuje sa necim lolsim.Smatram da ima i dobrih komercijalnih bendova.POgledajte Pepperse.Nervira me kada kazu da su se poslednjim albumom prodali jer realno gledano oni su postali komercijala jos 91' sa Blood sugar sex magic a opet se on smatrra njihovim najboljim albumom.
Objasnite mi molim vas.

Izvini molim peppersi komercijalni pa jes ti prso???????????Prodali se definitvno nisu ,a dosli su na mainstream zahvaljujuci John Frusciante-u(gitaristI)koji je dosavsi u bend doneo uticaje,druge i kvalitetnije muzike za razliku od onoga sto su peppersi do tada svirali.A da su komercijlani brate nisu mozda su uradili par komercijalnih stvari ali to nije nista,a kada bi stvarno bili komercijalni bili bi mnogo poznatiji nego sto jesu,iako su vec dovoljno poznati.A primer komercijalne grupe ti je na primer EKV koji celog zivota pravili komercijalne albume a uzivo zvucali milion puta bolje i to samo zbog ove anse usrane drzave .Inace sam veliki fan oba benda :DDDDDDD
 

Back
Top