System of a Down

kosta_1:
a da vas pitam ..lol, tri posta zaredom _

nemojte preskakati OVAJ post, jako mi je bitno ..jel neko uopshte ikad probao da dozna, ili chak nadje negde na netu neshto vishe o Serjovom projektu Cool Gardens ..ja sam za to inache saznao par nedelja pre nego shto sam skochio sa zgrade, a i sada mi je zhelja sve veca, majke mi otici cu u ameriku da kupim kad nadjem posao i ostalo _ da mogu da platim sav taj troshak, ali stvarno MOLIM VAS bilo ko, ako ste ishta nashli ..znachi, eMule, torrent, IRC, bilo shta da mozhe da se skine makar 10 poezija iz te knjige _

MOLIM VAS

i ja moram da ga nabavim,ipak to je Serj !!! !!!!!!!!!!!
Chuo sam da mu se album zove Elect To Deads ili tako neshto..
solo album... mislim da nije josh izasho,ili da je izasho nem pojma

junosha:
ok je to.kapiram ja da neko voli da bude detinjast i u svom svetu(u pozitivnom smislu,takav mi je cimer) medjutim rekao bih da koliko god da se ti pronalazish u njihovoj muzici oni to rade iskljucivo da bi zgrnuli kesh a kada se mnogo smore potrbushke smisle opasan (mracan) tekst sa koji se gomila ljudi poistoveti.
Poenta jeste da ne verujem bash da je njihova muzika odraz njihovog nachina zivota dok neka klinka koja se kune u "metal" sa citavih 14 godina otkida na tekstove soada,linkin parka i sl.(sada ih trpam u isti kosh jer se ne razumem u iste).
Drugim rechima,sumnjam u njihovu autentichnost.
I josh jedna stvar,ja sam moje misljenje izneo ali se ne secam da sam upotrebio neku ruznu rech.
Ljudi se ne poistovecuju sa njihovim tekstovima. Vise od pola pesama je nerazumljivo, tekstovi su obskurni i tajanstveni, .. tako nekako. Svaka cast Serju ako zna o cemu peva, a i Daronu s njim. A licno ne verujem da su njima pare toliko bitne koliko mislis, jer pogledaj kako zive, nece da ljudi znaju nista o njihovim zivotima, zele samo da sviraju i rade sta hoce. To sto kazes je kao da kazes da su RATM pravili muziku samo zbog para. Oni su hteli nesto da ucine, promene, a novac je sporedni efekat. Sta, treba da uzmu sve pare koje dobiju i bace ih? Hih.

Album je Elect the Dead i treba da izadje na jesen.

junosha:
ok je to.kapiram ja da neko voli da bude detinjast i u svom svetu(u pozitivnom smislu,takav mi je cimer) medjutim rekao bih da koliko god da se ti pronalazish u njihovoj muzici oni to rade iskljucivo da bi zgrnuli kesh a kada se mnogo smore potrbushke smisle opasan (mracan) tekst sa koji se gomila ljudi poistoveti.
Poenta jeste da ne verujem bash da je njihova muzika odraz njihovog nachina zivota dok neka klinka koja se kune u "metal" sa citavih 14 godina otkida na tekstove soada,linkin parka i sl.(sada ih trpam u isti kosh jer se ne razumem u iste).
Drugim rechima,sumnjam u njihovu autentichnost.
I josh jedna stvar,ja sam moje misljenje izneo ali se ne secam da sam upotrebio neku ruznu rech.

budalo glupava ..

lol, nemoj da se tripujesh ..prvo, kako mogu da smisle neshto tek tako - neshto shto ce sve klince da izvuche iz svojih bulja, loshih glupavih i extra-retardiranih zhivota, samo tako kao mi lupili neshto, pa se ceo svet popalio na isto ..da ne duzhim, ne verujem da razumljivo pishem ove postove, to je zbog retardirano malih slova ovde na krstarici, ali kazhem, ovaj lik je budala ..manite se njega ..

DA NAPOMENEM, JEBENO POSETITE OFICIJALNI SYSTEMOFADOWN MESSAGE BOARD I BUDITE U KONTAKTU SA NAJNOVIJIM DESHAVANJIMA _ POZDRAV SVIMA _

8-)

kosta_1:
a da vas pitam ..lol, tri posta zaredom _

nemojte preskakati OVAJ post, jako mi je bitno ..jel neko uopshte ikad probao da dozna, ili chak nadje negde na netu neshto vishe o Serjovom projektu Cool Gardens ..ja sam za to inache saznao par nedelja pre nego shto sam skochio sa zgrade, a i sada mi je zhelja sve veca, majke mi otici cu u ameriku da kupim kad nadjem posao i ostalo _ da mogu da platim sav taj troshak, ali stvarno MOLIM VAS bilo ko, ako ste ishta nashli ..znachi, eMule, torrent, IRC, bilo shta da mozhe da se skine makar 10 poezija iz te knjige _

MOLIM VAS
******:lol:....to i meni treba,a bash je dobio extra kritike za tu knjigu,mtv je izdao....al stvarno,chovek pishe inache prelepe lirike....

neka neka ..samo nek nastavi da zna _ : )

8-)

ps. makijaveli brate, meni kompjuter izgleda ne prepoznaje myspace.com LOL ali JBG nikad ikad nisam mogao da otvorim ijednu tamo stranicu ..hehe, ok znam kako sve to da namestim da radi, al ja nekako ne gotivim myspace ..shta ja znam, verovatno jer tamo nema nishta DOBRO - BESPLATNO _ znash ono ..ok, mozhda tankian, ali lol imamo mi Warez pa cemo se snaci ..

a jel znate pored tankiana da je i dolmajan zapocheo neshto novo, ali ovaj put nema veze sa muzikom ..lol, pochinje u novembru, kako na sajtu pishe ..rade se neki komici (stripovi) raznih legenda i poneshto novo ..isto tako i Daron i Shavo prave svoje nove projekte sa novim bendovima ..

ANYWAYS LJUDI ..SYSTEM SE NE - RASPADA, SAMO SU NA PAUZI ..

e, sad ko mozhe da skonta zashto su na pauzi, ima od mene litar viskija ali oni se vracaju samo to sad nije ni bitno - bitno je da slushamo njihovu muziku, bila ona pojedinachno napravljena ili kao bend ..a da li ce doci u Srbiju ..eh, to pitajte ljude iz Exita, oni to najbolje znaju !

jel znate za njihovu stariju pesmu FEEL GOOD ..e, pa u njoj je SAMO Serj ..recimo eto primera, znachi novi album od Serja kao josh ove godine, pa ono ..ko ne voli mozhda experimentalnu muziku, nek je zavoli _

8-)

znate shta je meni jedan matori GRINDCOREac reko jednom davno ..kazhe - Meni treba jedno 5, 6 puta da odslusham pesmu da mi dosadi ..

ee ..vi sad vidite - tolko ce vam trebati da uopshte zavolite JEDNU pesmu od Serjovog novog albuma _

toliko od mene ..

Back