System of a Down

jeste ..prvi put sam bio odushevljen kad sam skontao da je to Serj ..

a jel ima neko od vas DVD Deftonesa B-Sides and Rarities ??
kako pishe u Tracklist kad sam gledo da skinem, odnosno skino, kao Shavo je dao intervju o Deftonesima - ja to nigde nisam video - mozhda je to zato shto sam trenutno u extra loshoj situaciji pa me u stvari nije ni interesovao ceo taj DVD - mozhte misliti, znachi skinuo sam 1.7GB, i obrisao posle 4 minuta, bez narezivanja ..lol, nije mi dobro, mada zanima me da li je stvarno Shavo na tom DVDju, jel ako jeste - ponovo cu skinuti ..

Serjov album izlazi drugom polovinom leta, koliko ja znam ..ako se oduzhi (mada nece - Piraterija ne oduzhava) _ : )

a Deftones morash da skinesh - ne znam koji net imash, ali ne mogu da verujem da nikad nisi chuo za Deftones _ bili su moj omiljeni bend dok sam duvao, sad ih slusham jer sam sjeban, i zato shto sam tolko sjeban da ne mogu ni system da slusham _

:shock:

Deftones_sat_night_wrist.jpg

bash sam neshto skino - drugi put lol, ovaj ..
DVD od Deftones-a, B-sides & Rarities ..
kazhe Tracklist ima kao Shavo daje kratak intervju o Deftones-ima, mada ja nigde ne nadjoh to ..

mada nisam ceo odgledo DVD, mozhda nisam josh 'nasho ..

System Of A Down-obozavam ih.Saznala sam za njih,zahvaljujci decku :rolleyes: U pocetku mi se nisu nesto svideli,sto sam ih vise slusala,sve vise sam ih zavolela.Svidja mi se to sto kombinuju brze i spore "tonove",mislim da su time posebni.Ne bi mogla da izdvojim koju pesma mi je omiljena,jer ih ima dosta a to su:
Lonely Day
Holy mountains
Atwa
Aerials
Question!
Radio/Video
Forest
Spiders

Makijavelli:
i ako skinesh onda obavezno poslushaj pesmu Psyho i solo deo koji Daron Malakian posle te pesme izvodi na gitari,to je jedna od najlepshih i najfascinantnijih stvari koje sam ja u zhivotu video,a on je slika i prilika jednog pravog umetnika....
Skidam sa torrenta, avg mu je 2.1 kBps.. :D
A sto se Darona tice, video sam Psycho na Youtube-u ranije, video sam sta radi, video sam solo, i to je neverovatno koliko mi se svidelo.. umetnost :)

Back