System of a Down

sve od amaterskog albuma ,,system of a down``preko toxicity-a,steal this album-a,do hypnotize i mesmerize,sve imam svaku pesmu znam da odsviram na gitari,jednostavno ih obozavam,bukvalno su mi zivot promenili
a od pesama im je prakticno svaka fenomenalna,tekstom i muzikom a ajd u vrstu omiljenih cu svrstati sledece:Mind jer je neverovatno jaka,mracna i energicna,reci za toxicity su genijalne,pa onda spiders,deer dance,needles,jet pilot,chop suey takodje ima neverovatno dobar tekst od kog se najezim,atwa koja je genijalna,**** the system,oda sa steal this album tu su roullete(sto je prelepa balada)mr.jack(**** you pig),boom,nuguns,add,ieaiaio,ego brain,a sa hypnotize i mesmerize,prva pesma kojoj sam se odusevio je dreaming fantasticna promena izmedju ritma i emocija sto je otprilike njihov stil a ovde je vrhunac kad sa distorzije predju na onaj deo,,she lost her head when they called and told they thought you were dead``onda tu su kill rnr,hypnotize koja je fantasticna,tentative koja je neverovatno jaka,lonely day jos jedna laganija pesma,holy mountains,soldier side koja je dalje malim delom intro za mesmerize a u njemu ni manje ni vise b.y.o.b. reci muzika energija,sta reci,pa radio video koja mi se uzasno svidela takodje zbog samog ritma i zbog reci koje se kroz pesmu ponavljaju,question je pesma koja ostavlja jak utisak,pokrece emocije stvarno genijalno,onda sad statue,i na kraju lost in hollywood.
ovo su od prilike pesme koje se meni svidjaju tj.95% svega sto su napravili,jednostavno ih obozavam a za kraj da pomenem i peephole,snowblind,friik........

E bre, ja mislio da gotiwis najwise rap ( zbog awatara:))
@tema
Jao, sto ih ja gotiwim...:)
I ja imam swe albuma, s tim sto prwi nesto i ne slusam (ybg, tek ga dobih owih dana)
Najwise mi se swidjaju albumi Toxicity & Mezmerize (i Hypnotize je saswim ok :))

MarilynManson:
E bre, ja mislio da gotiwis najwise rap ( zbog awatara:))
@tema
Jao, sto ih ja gotiwim...:)
I ja imam swe albuma, s tim sto prwi nesto i ne slusam (ybg, tek ga dobih owih dana)
Najwise mi se swidjaju albumi Toxicity & Mezmerize (i Hypnotize je saswim ok :))
ej pa ja sam odrastao na repu,inace 80% muzike koju slusam je rap,ali PRAVI RAP,XZIBIT,SNOOP,DR.DRE,EMINEM,METHOD MAN,WU TANG,CYPRESS HILL.....

MarilynManson:
E, onda ce ti RATM biti sooper :)
pa slusam ja rage,uglavnom kad dobijem napad besa,pa se derem uz killing in the name of
ono,and now you do what they told ya
and now you do what they told ya
and now you do what they told ya....
pa onda pukne
**** you i won`t do what you tell me

k018.gif

Back