System of a Down

Ne mogu da verujem da nema tema (pregledao sam, ali mozda sam i mimoisao)!!! Zar ih niko ne slusa??? Meni su ubjedljivo najbolji rok bend danasnjice! Sve sto su izdali je vise nego odlicno! Zanima me da li sam ja jedini koji ih gotivi na ovom Forumu?!

Aha, sad sam procitao citav topik! Hvala! Slazem se sa onim ko je rekao da oni nemaju losih pesama! Neko je rekao da nisu inventivni, a meni nije jasno ko je inventivniji? Ni jedan album nije isti i treba ih slusati u komadu i shvatice se njihov razvoj! Stvarno sjajan bend!

Najjace pesme svih vremena su definitivno one sa "toxicity"-a to im je najkompletniji album.
Jako volim pesme FOREST,CHOP SUEY!,DEER DANCE,PRISON SONG,PSYCHO I SCIENCE.
To su najbolje pesme.Njih uvek slusam,sad mi je bas dosadio album "hypnotize" i ponovo slusam stari dobri toxicity!

Sta reci , RASTURAJU.jEDAN OD MOJIH OMILJENIH BENDOVA.
Mada cini mi se da uzivo nisu bas najbolji,imam snimak Trabendo(Paris)i zvuce poprilicno lose,tesim se
da je to zato sto nije oficijalni snimak.A najbolja stvar tj stvari SOLDIER SIDE,MR JACK,KILL RNR,HOLY MOUNTAIN,FOREST A I SVE OSTALE.

mislim da je jedan od kvalitetnijih bendova koji se pojavio u poslednjih par godina. Odlichni su !!! Skroz !! najbolje stvari su mi :
"forest, question, spider i toxicity"
Mislim da ce dugo harati scenom...mislim shta retji...odlichni su !!!!
pozz za sve koji ih gotive !! :)))

Back