Che_Anarki
Aktivan član
- Poruka
- 1.966
Meni je Toxicity dobra pesma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej pa ja sam odrastao na repu,inace 80% muzike koju slusam je rap,ali PRAVI RAP,XZIBIT,SNOOP,DR.DRE,EMINEM,METHOD MAN,WU TANG,CYPRESS HILL.....MarilynManson:E bre, ja mislio da gotiwis najwise rap ( zbog awatara)
@tema
Jao, sto ih ja gotiwim...
I ja imam swe albuma, s tim sto prwi nesto i ne slusam (ybg, tek ga dobih owih dana)
Najwise mi se swidjaju albumi Toxicity & Mezmerize (i Hypnotize je saswim ok)
public nesto ne gotivim,a bisti bojsi su mi sledeci na listi,cekao sam malo da usavrsim engleski posto oni inace imaju savrsene tekstove,da bih mogo da razumemChe_Anarki:@Mikijavelli
Public Enemy i Bisti bojs rulla. Ti tvoji nemaju pojma.
Xzibit - nista nisam cuo od njegaPRAVI RAP,XZIBIT,SNOOP,DR.DRE,EMINEM,METHOD MAN,WU TANG,CYPRESS HILL.....
Uprawo tako...dobro,ti si vise opredeljen za metal,ja inace od metala trenutno slusam samo sistem i metaliku
ej sad si me nasao,to je ta granica koju obozavam,rage,limp biskit,linkin park,pod,recimo sistem je sa wu tang-om izbacio album loud rocks,sto genijalno zvuci,pa ovo sto jay-z radi sa linkinom isto genijalna stvarMarilynManson:Uprawo tako...
Slusaj malo i Rage against the machines...Izmedju metala i repa![]()
pa slusam ja rage,uglavnom kad dobijem napad besa,pa se derem uz killing in the name ofMarilynManson:E, onda ce ti RATM biti sooper![]()
Dva najgora benda u istoriji Nu metala i uopste nazovimo tvrdog zvuka.Limp biskit,linkin park