Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
da,u dusi,i kad se ugase svetlaMagus:makijeveli je CRNAC?????!!!!!!??????!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,u dusi,i kad se ugase svetlaMagus:makijeveli je CRNAC?????!!!!!!??????!!!!!!!!!
nije to nista strasno sluso sam ih i ja uostalom bolje i to nego neku narodnu ili neku elektroniku glibavu.ipak koliko pomenute grupe bile loshe predstavlju dobar osnov za dalje.e tu se javlja jedan problem jer vecina njihovih fanova nece da cuje za neke druge.mene licno je prosvijetlio jedan drug jer mi je non stop gurao slusalice u usi dok je svirala powerslave od maidena.brzo sam se navukao i shvatio sta je to metalChe_Anarki:Dva najgora benda u istoriji Nu metala i uopste nazovimo tvrdog zvuka.
Moj drug koji je sluso Linkin park sada okrece maicu naopako jer se stidi onoga sto je slusao.
Spasite se i vi. JoS nije kasno.
narawno...BearShare...U zadnje wreme Bit Lord (za torrente)jel koristis p2p mrezu
meni je bit torent bio uzasno spor,morpheus je zakon,brzina je uvek maximalna,a mozes i da preuzimas npr. torente sa njihovih mrezaMarilynManson:narawno...BearShare...U zadnje wreme Bit Lord (za torrente)...ranije sam koristio LimeWire
MarilynManson:5 Mbps
stttttaaaaaaaaaa,kako!!!!!!!!kolko!!!!!gde!!!!!!mo lim te reci mi
Decki, ja sam trenutno u Kanadi, a tamo je to prosek:droooooooooooooooooooool: eltito naspaljishili shta...bRE...