System of a Down

Mr.Masacre:
hm....a otkud soad nije metal??
He he he, ako SOAD nije metal, onda ne znam shta je:lol:
E sad, kakav metal- u to se bash ne razumem. Kazu mi ljudi da je alternative metal- neka je, stvarno se ne razumem u te posebne pravce.
Al' shto sam se jednom lepo ismejala- pitam na jednom bugarskom forumu (bugare, naravno) slushaju li srpsku muziku i, ako je slushaju, koji njen zanr slushaju i jedan tip mi odgovara: "Od srpske muzike slusham jedino SOAD"!!!

SOAD!!! SRPSKA MUZIKA!!! :lol: :lol: :lol:

Chovek umislio da je pevach SOAD Srbin!!! :lol: -Hvala mu na komplimentu :lol:

Od SOAD-a imam 5 albuma SYSTEM OF A DOWN,TOXICITY,STEAL THIS ALBUM,HYPNOTIZE i MEZMERIZE I slusam sve pesme sa svakog albuma,obozavam pesme koje idu sporo i tiho i onda razvale npr. U-fig ili Atwa.Za frontmena kazu da je najbrzi pevac na svetu,tekstovi im govore o genocidu i zbog toga i jos vise obozavam.

auu brate, pa ko ne bi puko ..ceo svet takav pred njim, a on shta ce _ mora chovek da izbaci svu tu negativnu energiju, svu tu mrzhnju brate _ od mene bravo za Serja, extra mu je ta noize varijanta ..ja obozhavam experimentalnu muziku ..samo, teshko ju je naci bilo gde _

8)

a da vas pitam ..lol, tri posta zaredom _

nemojte preskakati OVAJ post, jako mi je bitno ..jel neko uopshte ikad probao da dozna, ili chak nadje negde na netu neshto vishe o Serjovom projektu Cool Gardens ..ja sam za to inache saznao par nedelja pre nego shto sam skochio sa zgrade, a i sada mi je zhelja sve veca, majke mi otici cu u ameriku da kupim kad nadjem posao i ostalo _ da mogu da platim sav taj troshak, ali stvarno MOLIM VAS bilo ko, ako ste ishta nashli ..znachi, eMule, torrent, IRC, bilo shta da mozhe da se skine makar 10 poezija iz te knjige _

MOLIM VAS

kosta_1:
a da vas pitam ..lol, tri posta zaredom _

nemojte preskakati OVAJ post, jako mi je bitno ..jel neko uopshte ikad probao da dozna, ili chak nadje negde na netu neshto vishe o Serjovom projektu Cool Gardens ..ja sam za to inache saznao par nedelja pre nego shto sam skochio sa zgrade, a i sada mi je zhelja sve veca, majke mi otici cu u ameriku da kupim kad nadjem posao i ostalo _ da mogu da platim sav taj troshak, ali stvarno MOLIM VAS bilo ko, ako ste ishta nashli ..znachi, eMule, torrent, IRC, bilo shta da mozhe da se skine makar 10 poezija iz te knjige _

MOLIM VAS

znachi, josh jednom - MOLIM VAS sve za pomoc _

kosta_1:
znachi, josh jednom - MOLIM VAS sve za pomoc _

OK, chisto da ne pobegne post ..

@junosha _ ova muzika jeste da deluje za decu, dechije ..to je vrlo mrachna muzika ..mrachne stvari imaju strashno mnogo veze sa decom i detinjstvom _ i ne verujem da me razumesh, nisam se konkretno izrazio, mrachne stvari su osobine dece, ljudi koji se ponashaju detinjasto i koji zhele da budu deca _

lol, velika je razlika izmedju nekih shto bi da budu stariji, da voze auto, da prcaju pet riba odjenom ..i josh mnoshtvo toga i onih koji bi ipak bili povucheni, samo svoji ..pametniji i detinjastiji ..

opet, nije konkretno, ali ja ni ne volim konkretne stvari _

kosta_1:
lol, velika je razlika izmedju nekih shto bi da budu stariji, da voze auto, da prcaju pet riba odjenom ..i josh mnoshtvo toga i onih koji bi ipak bili povucheni, samo svoji ..pametniji i detinjastiji ..

opet, nije konkretno, ali ja ni ne volim konkretne stvari _

ok je to.kapiram ja da neko voli da bude detinjast i u svom svetu(u pozitivnom smislu,takav mi je cimer) medjutim rekao bih da koliko god da se ti pronalazish u njihovoj muzici oni to rade iskljucivo da bi zgrnuli kesh a kada se mnogo smore potrbushke smisle opasan (mracan) tekst sa koji se gomila ljudi poistoveti.
Poenta jeste da ne verujem bash da je njihova muzika odraz njihovog nachina zivota dok neka klinka koja se kune u "metal" sa citavih 14 godina otkida na tekstove soada,linkin parka i sl.(sada ih trpam u isti kosh jer se ne razumem u iste).
Drugim rechima,sumnjam u njihovu autentichnost.
I josh jedna stvar,ja sam moje misljenje izneo ali se ne secam da sam upotrebio neku ruznu rech.

Back