miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
soad = rock/metal ! i
najjbolji su
najjbolji su
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
He he he, ako SOAD nije metal, onda ne znam shta jeMr.Masacre:hm....a otkud soad nije metal??

-Hvala mu na komplimentu 
ima ih...lizza,ne znam...neke moje drugarice i drugovi...Twisted Transistor:Ko Soad ne voli jos..

ma daj....bash imam tolko koncerata da mogu da potvrdim da su odlichni uzhivo....originalni i prepoznatljivi....Dr:Soad je originalan bend ali nisam video nikoga da tako lose svira uzivo ...

junosha:shit je ovaj soad
nemam nista protiv ali opsti utisak je da im je zika prejeftina
nekako za decu,dechicu...
kosta_1:a da vas pitam ..lol, tri posta zaredom _
nemojte preskakati OVAJ post, jako mi je bitno ..jel neko uopshte ikad probao da dozna, ili chak nadje negde na netu neshto vishe o Serjovom projektu Cool Gardens ..ja sam za to inache saznao par nedelja pre nego shto sam skochio sa zgrade, a i sada mi je zhelja sve veca, majke mi otici cu u ameriku da kupim kad nadjem posao i ostalo _ da mogu da platim sav taj troshak, ali stvarno MOLIM VAS bilo ko, ako ste ishta nashli ..znachi, eMule, torrent, IRC, bilo shta da mozhe da se skine makar 10 poezija iz te knjige _
MOLIM VAS
kosta_1:znachi, josh jednom - MOLIM VAS sve za pomoc _
kosta_1:lol, velika je razlika izmedju nekih shto bi da budu stariji, da voze auto, da prcaju pet riba odjenom ..i josh mnoshtvo toga i onih koji bi ipak bili povucheni, samo svoji ..pametniji i detinjastiji ..
opet, nije konkretno, ali ja ni ne volim konkretne stvari _