Swingeri 8)

kučka:
Zasto mislis da je prevara?? Kod swinga sem sexualne privlacnosti drugih emocija nema...zanci swingeri se dogovore budu zajedno...mislim u cemu je tu problem..posle toga vratis se kuci sa svojom partnerkom ili partnerom , zenom, muzem i nastavljate dalje svoj zivot.

....

Kako?
Ja ne mogu da osetim SAMO seksualnu privlačnost...Uvek su tu upletene neke emocije...Jednostavno ne mogu, niti bi mi takav sex nešto značio. :(
Kako da nastavim život sa partnerom kada sam ga gledala sa nekom drugom...(ili nekIm drugim) ? Kao da ništa nije bilo? :-(
Zovite me zaostalom i zatucanom, ali ja to jednostavno ne bih mogla. Prvo ne bih mogla da oprostim sebi...:-?

zelenooka:
Kako?
Ja ne mogu da osetim SAMO seksualnu privlačnost...Uvek su tu upletene neke emocije...Jednostavno ne mogu, niti bi mi takav sex nešto značio. :(
Kako da nastavim život sa partnerom kada sam ga gledala sa nekom drugom...(ili nekIm drugim) ? Kao da ništa nije bilo? :-(
Zovite me zaostalom i zatucanom, ali ja to jednostavno ne bih mogla. Prvo ne bih mogla da oprostim sebi...:-?

Ja te potpuno podržavam u ovome što si rekla. :) ;)

@Gryphon

To nije prevara to je egzibicionizam.,ako ti kreses a tvoja devojka dobrovoljno gleda a ne ucestvuje..
Pazi dalje..govorimo iskljucivo o swingu.Sem sexualne privlacnosti tu emocija nema u smislu zaljubiskla i slicno.Svide se parovi jedni drugima, kresnu se posle zatvore vrata i to je to.Postoji mogucnost emotivnog vezivanja ali kazu da se tu obicno poklopi vise stvari..od fizicke privlacnosti,preko duzih vremenskih kontakata do istih interesovanja i tako dalje

@zelenooka
Kako..kako..? jednostavno je to tako..zato i ne mozemo svi da budemo swingeri..oni koji to mogu oni to i rade i ne razmisljaju na ovakav nacin

ma ne znam...gadno je to...mislim da i ako bi poqshao s nekim koga volim...pa kao ajmo da probamo...odma bi gledo recimo ko je krati i kolko uzhiva...valjda sam mali i sitan i sve...mislim da ne bi mogo s nekim koga stvarno volim...mozhda kao u mraq da se ne vidi ko je ko (: ...al tu mosh da napipash penis pa da ti se zgadi...al valjda neki rizik mora da postoji (:

ma ne bi nikad s nekom koju volim isho da se ***** s nekim u gomili...

AntunTun:
ma ne znam...gadno je to...mislim da i ako bi poqshao s nekim koga volim...pa kao ajmo da probamo...odma bi gledo recimo ko je krati i kolko uzhiva...valjda sam mali i sitan i sve...mislim da ne bi mogo s nekim koga stvarno volim...mozhda kao u mraq da se ne vidi ko je ko (: ...al tu mosh da napipash penis pa da ti se zgadi...al valjda neki rizik mora da postoji (:

ma ne bi nikad s nekom koju volim isho da se ***** s nekim u gomili...

Ti si sam sebi svinger...

E, meni samo jedno nije jasno:
Zašto jedni druge ubedjujete u nešto, što ova druga strana ne može da prihvati?!
Ako se nekome svidja grupni seks, OK. Ako se nekome ne svidja, opet OK.
Čemu pljuvanje i sve ostalo? Šta bi bilo da je težina sasvim druga i teža, da je recimo u pitanju biseks i da jedan od partnera želi grupnjak sa osobom istog pola plus njegov partner?! Šta onda?
Lično, ne znam šta da mislim o tome, jer nisam nikada ni bio u poziciji da budem pozvan da učestvujem u grupnjaku, tako da ne mogu da sudim o tome.
Ali, ko voli nek izvoli...važi za sve, što se seksa tiče.

Buntovnik_Bez_Razloga:
E, meni samo jedno nije jasno:
Zašto jedni druge ubedjujete u nešto, što ova druga strana ne može da prihvati?!
Ako se nekome svidja grupni seks, OK. Ako se nekome ne svidja, opet OK.
Čemu pljuvanje i sve ostalo? Šta bi bilo da je težina sasvim druga i teža, da je recimo u pitanju biseks i da jedan od partnera želi grupnjak sa osobom istog pola plus njegov partner?! Šta onda?
Lično, ne znam šta da mislim o tome, jer nisam nikada ni bio u poziciji da budem pozvan da učestvujem u grupnjaku, tako da ne mogu da sudim o tome.
Ali, ko voli nek izvoli...važi za sve, što se seksa tiče.
Pa kad bi razmislio na duze staze, shvatio bi da na kraju i ispadne to gore.

Potpuno se slazem sa Buntovnikom. Ne kapiram pricu o ispravnosti i neispravnosti.
Uvek kada su ove teme u pitanju svi nesto pricaju kako treba da bude, ali niko nije dosao i rekao: Evo, ja sam probao, to je na moju vezu uticalo tako i tako.

Buntovnik_Bez_Razloga:
Šta bi bilo da je težina sasvim druga i teža, da je recimo u pitanju biseks i da jedan od partnera želi grupnjak sa osobom istog pola plus njegov partner?! Šta onda?
Pa ovo, zasite se oni swingera, a gola tela istih polova pokraj njih ih dozivaju.
Pomisle nesto drugacije, pa da promenimo malo. Kad se probije ovakva granica (mislim na swing) sve ostale su od stakla. Razumes ili treba da pisem vise.

Back