Swingeri 8)

kosmopolit

Ističe se
Poruka
2.344
interesuje me sta forumasi misle o swingerima ...
da li bi i vi pristali ( a u braku ste sa osobom koju strasno volite ) ako bi vam bracni drug tako nesto predlozio ?
kako bi reagovali ? :roll:

N

nsgost

Gost
ja nemam nista protiv toga i mislim da je to ocuvalo mnoge veze i pruzilo potpuno nova iskustva-secam se da je jedan svinger rekao da je bio sa vise zena otkako je ozenjen nego pre.....samo sto za to treba mnogo zrelosti,iskustva i to ne ide kad ona nece-ja sam svojoj bivsoj to jednom samo predlozio pa se prvo smejala a onda je pop*zdela (nismo zbog toga raskinuli) a smatrala je sebe jako savremenom......zar nije to postenije nego da se oboje svaleraju?

Gost118

Elita
Poruka
22.446
kosmopolit:
pogresan odgovor gazdarice
ne gazdarice , pitanje je bilo u kombinaciji sa bracnim drgom a ne partnerom :wink: :arrow:
Kad sam rekla partnera, mislila sam na osobu s kojom sam u ljubavi, bez obzira da li smo u braku, ili ne... Cak stavise, ideja o tako necemu u braku, izgleda mi kao bliza realizaciji, bar kad sam ja u pitanju...

Gost118

Elita
Poruka
22.446
Znaci kosmo da si mislio mene da ozenis i ostavis me da te cekam kod kuce, dok se ti na pustom ostrvu provodis s drugima...??? :roll: :shock: :? :evil:
Nego, da li ovakav tvoj odgovor znaci da ti to ne bi mogao da uradis s bracnim drugom...???
Postavio si pitanje, a sam nisi odgovorio na njega... :wink:

Gost118

Elita
Poruka
22.446
Hahaha... A ti slikeeee... Jesi mogao neku nejasniju i manju da postavis...??? :roll: :shock: :?
Pitam se da li je iko sa ovog foruma imao mooda da postavi svoju sliku, na kojoj se faca jasno vidi...
Nisam nesto pregledala profile, pa ne znam...

Lens

Primećen član
Poruka
705
A da nije swing pomalo bolestan? Da li ste razmisljali kao bi ste se osecali sledeceg puta u krevetu sa bracnim partnerom? Da li bi vam se vracale slike nje\njega i swing drugara\drugarice :?:

kety

Zainteresovan član
Poruka
319
Dosta sam citala o swinger zurkama, izgleda da su dosta popularne u svetu, pa cak i kod nas! Ono... deluje mi interesantno i primamljivo, kao velika zurka, zezanje, alkohol, sex, .. pravila su strogo odredjena, i ako kazes ne, to znaci ne, mozes da biras s'kim ces sto je dobro, tako da ako bi imala stabilnu i normalnu vezu, i ako bi to i meni i njemu bilo primamljivo - sto da ne! :shock: :shock: :shock: 8)

pcelica

Primećen član
Poruka
590
ja nisam sigurna da je moguce iscrpeti sve mogucnosti uzivanja sa svojim partnerom te ne vidim potrebu za tako necim, osim ciste radoznalosti i egzibicionizma.
sto se mene tice neprimamljivo

L

lepota_poroka

Gost
Meni i mojoj supruzi je swing ok. Trojka nam je super. Nismo probali sa jos dvoje, mada nas privlaci. Ako budemo imali priliku, zasto da ne.
Diskretno, naravno.

Stari Lisac

Primećen član
Poruka
589
kosmopolit:
da li bi i vi pristali ( a u braku ste sa osobom koju strasno volite ) ako bi vam bracni drug tako nesto predlozio ?

Ja sm kao sto rekoh pre za Jazz , Bluziranje mi ne odgovara :cry: dok mi je Swing prebrz , eh godine su ucinile svoje :lol:

Zak

Iskusan
Poruka
6.408
kosmopolit:
=================================================
Pozvao bih tebe. :twisted: