Swingeri 8)

Gryphon:
Pa ovo, zasite se oni swingera, a gola tela istih polova pokraj njih ih dozivaju.
Pomisle nesto drugacije, pa da promenimo malo. Kad se probije ovakva granica (mislim na swing) sve ostale su od stakla. Razumes ili treba da pisem vise.

Aman, razumeš li ti da je to njihova obostrana volja i da zajedno učestvuju u tome???
Zajedno

Buntovnik_Bez_Razloga:
E, meni samo jedno nije jasno:
Zašto jedni druge ubedjujete u nešto, što ova druga strana ne može da prihvati?!
Ako se nekome svidja grupni seks, OK. Ako se nekome ne svidja, opet OK.
Čemu pljuvanje i sve ostalo? Šta bi bilo da je težina sasvim druga i teža, da je recimo u pitanju biseks i da jedan od partnera želi grupnjak sa osobom istog pola plus njegov partner?! Šta onda?
Lično, ne znam šta da mislim o tome, jer nisam nikada ni bio u poziciji da budem pozvan da učestvujem u grupnjaku, tako da ne mogu da sudim o tome.
Ali, ko voli nek izvoli...važi za sve, što se seksa tiče.
1. Niko nikog ne pljuje ili si ti nepismen.
2. Odgovorio sam ti na ovo boldirano.

Gazdarica:
Hahaha... A ti slikeeee... Jesi mogao neku nejasniju i manju da postavis...??? :roll: :shock: :?
Pitam se da li je iko sa ovog foruma imao mooda da postavi svoju sliku, na kojoj se faca jasno vidi...
Nisam nesto pregledala profile, pa ne znam...

Stvarno...bash bih voleo da vidim pojedine likove ovde...ima li ko bi stavi svoju fotku?

Gryphon:
Pa ovo, zasite se oni swingera, a gola tela istih polova pokraj njih ih dozivaju.
Pomisle nesto drugacije, pa da promenimo malo. Kad se probije ovakva granica (mislim na swing) sve ostale su od stakla. Razumes ili treba da pisem vise.
A, otkud ti znas da je od stakla? To su samo puke pretpostavke, koje nisu potkrepljene egzaktnom kolicinom, tebi poznatih primjera iz prakse, zar ne...?
Poznajem nekoliko swing parova, koji su vec jako dugo zajedno i, i dalje sjajno funkcionisu... Ako je njima dobro, u cemu je problem?

@Istrazivacu, citirao si moj prastari post... U medjuvremenu, mnogo forumasa je pokazalo svoje fotke... Neki ih i sada imaju u profilu ili avataru...

Gazdarica:
A, otkud ti znas da je od stakla? To su samo puke pretpostavke, koje nisu potkrepljene egzaktnom kolicinom, tebi poznatih primjera iz prakse, zar ne...?
Poznajem nekoliko swing parova, koji su vec jako dugo zajedno i, i dalje sjajno funkcionisu... Ako je njima dobro, u cemu je problem?

@Istrazivacu, citirao si moj prastari post... U medjuvremenu, mnogo forumasa je pokazalo svoje fotke... Neki ih i sada imaju u profilu ili avataru...

hm ...vidish nisam imao pojma...ajd da vidim neke profile

kosmopolit:
interesuje me sta forumasi misle o swingerima ...
da li bi i vi pristali ( a u braku ste sa osobom koju strasno volite ) ako bi vam bracni drug tako nesto predlozio ?
kako bi reagovali ? :roll:

Sta mislim o swingerima..pa bas su ok.Ti parovi imaju veliko poverenje medjusobno i dobro se slazu.Sve sto rade rade zajedno :lol: ozbiljno divim im se

kosmopolit:
interesuje me sta forumasi misle o swingerima ...
da li bi i vi pristali ( a u braku ste sa osobom koju strasno volite ) ako bi vam bracni drug tako nesto predlozio ?
kako bi reagovali ? :roll:
- Mislim da je to super. Samo neznam kako bih se ja osecao kad bih vido kitu nekog frajera u ustima moje zene.
Volim da karam tudje ,ali nevolim da mi karaju zenu.

Gazdarica:
To nisu puke pretpostavke, nego su sasvim logicne.
Nekome kome je dosadio "normalan" sex u 30-im i presao u swingere tesko da ce time biti zadovoljan duze vreme(mislim na par godina), sta onda. Posle toga izbor se znatno suzava, a vi trazite nesto vise. Po meni postoje 1 mogucnost: BISEX.
Neko ko je presao preko nekog razumnog razmisljanja da je swing ne normalan (jel da nije bar 70% bi bili swingeri) nije mu tesko i da predje preko svog ramisljanja o BISEX odnosima. To je vrlo logicno, samo mnogi to ne shvate pa na kraju ubedjuju sebe da su normalni. Vidim da ste ti i kucka bas upoznati sa swingom. Tako da vam ne verujem da ga niste i probali ili pricate u prazno. A ako imas i sving prijatelje onda me i ne cudi tvoje razmisljanje, sa kim si takav si.
Ako je njima dobro, u cemu je problem
Neki uzivaju da guraju flasu tamo gde ne treba, drugi da se ubiju od batina tokom sexa itd. Pa ne vidim u cemu je tu problem. Imas svakakvih bolesnika u tome je problem.

Nda, kao sto sam i ocekivala...
Gryphone, ne vidjeh da si svoje pretpostavke potkrijepio primjerima...
So, kad to budes u stanju, javi se...
Do tada, nemamo sta da pricamo...
Ostaj mi pozdravljen

Gazdarica:
Nda, kao sto sam i ocekivala...
Do tada, nemamo sta da pricamo...
Ostaj mi pozdravljen
Pozdravljam i ja tebe. Vozdra

A ne verujem da cu biti u stanju bar neki 100 god. sa takvima se ne druzim.

Gazdarica:
Ah, pa nemam ja nista protiv toga... Cak stavise, grupni seks mi u masti izgleda privlacno... Ali, ne znam da li bih se psihicki mogla nositi s tako necim...

eh, da...ja sam sigurna da ne bih mogla, i to je jedini razlog zbog koga se u isto nikad ne bih upustila. a drugi kako hoce.... :lol:

hm.
sad će 'sajko' da me komentariše:p
ja još uvek jako volim mog muža. mi još uvek imamo redovan i nezasit sex (crkniteee)
i još uvek nisam u stanju da uzmem mogući swing momenat u našem sexualnom životu.
ali....nikad ne reci nikad.
nisam sigurna, da ako bi bila situacija....neka onako neplanirana....
ko u filmu :p
ma to je samo sex ljudi bwe. to ne sme da ima veze sa ljubavlju!
(kako kenjam za medalju)

Back