kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Snezna_kraljica:
...Uh, sta cu da ti uradim kad porasteess!...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snezna_kraljica:
apotekarka:Fta? fta?
Mislim, samo informativno pitam....[/quote
...informaciju, ali moram da te pitam: "Šta da se radi sad, kad je"... :?
Ovako je to bilokamera mi pala sa "stalka" i...razbila se! šta ja sad da radim? Mmmislimmm kog da sad stavim na isti...
![]()
begunac:Bio sam nedavno u jednom takom klubu....Za zenske je ulaz besplatan,muski moraju nesto da plate...ima dosta onih koji su dosli sami..(i muskih i zenskih)
Bilo je par lepih zena,ali one su uvek imale nekoga na sebi...Popio pice i otisao....
taj klub je jedno 900km zapadno od bgdpiskotica:begunac:Bio sam nedavno u jednom takom klubu....Za zenske je ulaz besplatan,muski moraju nesto da plate...ima dosta onih koji su dosli sami..(i muskih i zenskih)
Bilo je par lepih zena,ali one su uvek imale nekoga na sebi...Popio pice i otisao....
Meni je swing Ok ako ne volis svog partnera, jos bolje ako niste u vezi, nego, gde je taj klub?:wink:
![]()
sve je na dobrovoljnoj bazi...postoji vise prostorija,i raznih ljudi i motiva...neki to vole ovako neki drugacije....mi smo samo popili pice i otisli...Mada je jedna gospodja upadljivo zagledala mog drugara...Ali videli smo i takav slucaj...covek je gledao dok mu je jedan, mladic kresao zenu...apotekarka:Nije mi jasno kako to funkcioniše. Izvini ako te davim ali ne razumem kako to da neko dođe sa ženom ili devojkom a neko da ortakom i onda šta? Vi mu yebete ženu a on, koga on yebe? Šta biva kad svi dođu sa ortacima? Pijete pivo i igrate pref....![]()
ja sam mislila da tamo idu samo parovi.
ma nije to za mene...imao sam los osecaj dok sam bio unutra...Proslo me vreme ....po svaku cenu...DeeP:Pa dobro a ti mu ne bi kresnuo zenu,Begunac?

Tako ti je to kad se premisljas...nadam se da si iz ovog nesto naucila, drugi put kad ti se neko svidi a ti ga odma capi i DSDS :wink: Ps. Hvala na onom specijalnom :wink: siguran sam da je bio samo mojapotekarka:Hbvala na pozivu, ovi su nam otisli![]()
argonaut:Tako ti je to kad se premisljas...nadam se da si iz ovog nesto naucila, drugi put kad ti se neko svidi a ti ga odma capi i DSDS :wink: Ps. Hvala na onom specijalnom :wink: siguran sam da je bio samo mojapotekarka:Hbvala na pozivu, ovi su nam otisli![]()
i stoga![]()
posle ovih 47 godina to i nije tako lose zezanje ja probao i evo vec mi prelazi i u naviku pa dobro vi meni dosliDeeP:U zadnje vrijeme na domacim i stranim sajtovima,se mnogo prica ali ocito i praktikuju sastanci parova sa razmjenom partnera.Sta mislite o tome i da li bi bas mogli gledati svog ili svoju sa drugim ili bar slusati zvuke iz druge prostorije?
begunac:Bio sam nedavno u jednom takom klubu....Za zenske je ulaz besplatan,muski moraju nesto da plate...ima dosta onih koji su dosli sami..(i muskih i zenskih)