Swing-razmjena partnera ili slicno

• Začetnik teme Začetnik teme DeeP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
piskotica:
begunac:
Bio sam nedavno u jednom takom klubu....Za zenske je ulaz besplatan,muski moraju nesto da plate...ima dosta onih koji su dosli sami..(i muskih i zenskih)
Bilo je par lepih zena,ali one su uvek imale nekoga na sebi... :lol: Popio pice i otisao....

Meni je swing Ok ako ne volis svog partnera, jos bolje ako niste u vezi, nego, gde je taj klub? :twisted: :wink: :twisted:
taj klub je jedno 900km zapadno od bgd :lol:
inace sam bio radoznao...Ma sve je ok,ko tako misli i ko se dobro oseca...meni je sve tamo bilo bljak...pocev od toga da sam na samom ulazu morao da se svucem ...i da setam sa peskirom oko pojasa...

bio sam sa drugovima...njih jos dvoica...sve u svemu nisam mogao sebe da zamislim ...da tu nesto radim...Poseta je bila cisto informativne prirode...Inace takvi klubovi nicu...i sve su popularniji....Ko zna ...da sam bio u adekvatnom zenskom drustvu....mozda...
Inace,plati se karta...kao konzumacija...to i nije bas jevtino....a za to imas uzinu....i naravno ko koristi bazen i slicno...zene ne placaju ulaz...

Nije mi jasno kako to funkcioniše. Izvini ako te davim ali ne razumem kako to da neko dođe sa ženom ili devojkom a neko da ortakom i onda šta? Vi mu yebete ženu a on, koga on yebe? Šta biva kad svi dođu sa ortacima? Pijete pivo i igrate pref.... :D
ja sam mislila da tamo idu samo parovi.

apotekarka:
Nije mi jasno kako to funkcioniše. Izvini ako te davim ali ne razumem kako to da neko dođe sa ženom ili devojkom a neko da ortakom i onda šta? Vi mu yebete ženu a on, koga on yebe? Šta biva kad svi dođu sa ortacima? Pijete pivo i igrate pref.... :D
ja sam mislila da tamo idu samo parovi.
sve je na dobrovoljnoj bazi...postoji vise prostorija,i raznih ljudi i motiva...neki to vole ovako neki drugacije....mi smo samo popili pice i otisli...Mada je jedna gospodja upadljivo zagledala mog drugara...Ali videli smo i takav slucaj...covek je gledao dok mu je jedan, mladic kresao zenu...
Klasicnu razmenu partnera nismo videli...Bile su dve tri,solo dame koje su zabavljale narod....ali su bile non-stop zauzete...

gde je ovde problem imaš to i na Vračaru a ne plaćaš ništa (KONKRETAN POZIV). stvar je u tome što svi pričaju a ništa ne rade(lovci)
kada budeš sa dve ili tri ili više parova shvatićeš neke stvari. isto kao i kada prvi put yebes, kada ti se otvore oči i shvatiš da su svi govorili gluposti jer nisu imali pojma.do tada ne bi trebalo niko ništa da kaže ako nezna o čemu priča.

apotekarka:
Hbvala na pozivu, ovi su nam otisli :cry:
Tako ti je to kad se premisljas...nadam se da si iz ovog nesto naucila, drugi put kad ti se neko svidi a ti ga odma capi i DSDS :wink: Ps. Hvala na onom specijalnom :wink: siguran sam da je bio samo moj
i stoga
flowers.gif

Ja sam ZA! Stvara veliku bliskost i jos vece uzbudjenje.I posle toga, sex samo sa partnerom je bolji i vatreniji. Dalje, ne javlja se potreba za prevarom. Ma, sto vise stvari zajedno prozivite, to imate manju potrebu da nesto radite na "svoju ruku"... Begunac, da li bi mogao malo poblize da kazes gde je taj klub?

begunac:
Bio sam nedavno u jednom takom klubu....Za zenske je ulaz besplatan,muski moraju nesto da plate...ima dosta onih koji su dosli sami..(i muskih i zenskih)
Bilo je par lepih zena,ali one su uvek imale nekoga na sebi... :lol: Popio pice i otisao....

Znachi, opet ne placaju? Pu, majku mu! Pa dokle tako? Em nas oderu novchano em moraju i seksualno... Ako je za sex potrebno minimum dvoje, onda neka plate.. Ovako dodjoshe POJEDINE sa foruma da vide koga ima pa pobegoshe i pljuju po ljudima na raznoraznim topic-ima... straaasno... Zamisli Ja platim, ona ne.. je-zi-vo! :roll: :lol:

Back