U zadnje vrijeme na domacim i stranim sajtovima,se mnogo prica ali ocito i praktikuju sastanci parova sa razmjenom partnera.Sta mislite o tome i da li bi bas mogli gledati svog ili svoju sa drugim ili bar slusati zvuke iz druge prostorije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Ali nije nimalo smešno bre! Svakodnevno te gledam sa drugim i...apotekarka:Teoretski, sve je moguće a praktično smešno nemoguće...
kojote:...Ali nije nimalo smešno bre! Svakodnevno te gledam sa drugim i...apotekarka:Teoretski, sve je moguće a praktično smešno nemoguće...![]()
P.S. Sva je sreća sto se ne čuju nikakvi uh, ah, eh...i slični...Aaahhh!
:wink:
...DeeP, naročito kad su Francuzi u pitanjcu!DeeP:Doduse ljudi vezu ili brak osvjezavaju na razne nacine.Izgleda da prednjace Italijani i Francuzi.barem ako izgleda na njihovim sajtovima.mada ni hladnim Englezima nema mane...
Kao da su ispali iz Almodovarovih filmova a kunu se u veru i kriju iza nje. Tamo je totalno zavladao swing party a prednjace Svabe koje zive tamo i HolandjaniDeeP:Doduse ljudi vezu ili brak osvjezavaju na razne nacine.Izgleda da prednjace Italijani i Francuzi.barem ako izgleda na njihovim sajtovima.mada ni hladnim Englezima nema mane...
...Da si mi rek'o:"Nemoj samo da svraćaš,apotekarkin_muz:Tako je kole!![]()
Pa svrati ponekad.......![]()
...I opet ću. Ja NISAM NA rukama držao kameru!apotekarkin_muz:![]()
...
Tako da ako neko ima zamerke na slikama, neka se lepo tebi obrati, pa im ti objasni što su ti drhtale ruke.
begunac:Bio sam nedavno u jednom takom klubu....Za zenske je ulaz besplatan,muski moraju nesto da plate...ima dosta onih koji su dosli sami..(i muskih i zenskih)
Bilo je par lepih zena,ali one su uvek imale nekoga na sebi...Popio pice i otisao....
Pa kad si platio kartu za ulaz, mogao si bar da je iskoristis.begunac:Bio sam nedavno u jednom takom klubu....Za zenske je ulaz besplatan,muski moraju nesto da plate...ima dosta onih koji su dosli sami..(i muskih i zenskih)
Bilo je par lepih zena,ali one su uvek imale nekoga na sebi...Popio pice i otisao....
ma samo se ti chuvaj...zato-bolje-fijuuuuuuuubegunac:za kartu imas jelo....kao svedski sto,a sex se ne placa i nije obavezan.....nije mi se svidelo,svi rade bez zastite... :shock:
kojote:...I opet ću. Ja NISAM NA rukama držao kameru!apotekarkin_muz:![]()
...
Tako da ako neko ima zamerke na slikama, neka se lepo tebi obrati, pa im ti objasni što su ti drhtale ruke.
Niti ću ikad!...
P.S. Nadam se da sam bio dovoljno jasan...![]()
Dobro, jasno, nesto drugo ti drhti i prilicno je nestabilno... Da ne kazem - slabasno. I jos se hvalis... :?kojote:...I opet ću. Ja NISAM NA rukama držao kameru!
Niti ću ikad!...
Snezna_kraljica:Dobro, jasno, nesto drugo ti drhti i prilicno je nestabilno... Da ne kazem - slabasno. I jos se hvalis... :?kojote:...I opet ću. Ja NISAM NA rukama držao kameru!
Niti ću ikad!...
(a ti si ga jahala, ili o njemu ne sudis, jer nisi?)apotekarka:Nemoj da si nevaljala i naravno, ne kudi konja kojeg nisi jahala :wink:
na koje pitanje odgovaram?apotekarka:Pogađaj triput :wink: