Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
jao nemoj da te cujuNe znam otkud muškima da je to ženama nešto posebno
neke su ubedili da zene to nevidjeno obozavaju
necu ga imenovati, ima crveno ispod imena.......

p.s: zapravo tema je bila gutanje, ispricavam se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao nemoj da te cujuNe znam otkud muškima da je to ženama nešto posebno

pa hahahajao nemoj da te cuju
necu ga imenovati, ima crveno ispod imena.......![]()
ma dobro salim se,pa hahaha
srećom, ne zavisim ni od koga, posebno ne na forumu![]()
jasno, samo lepo je ovako kada možemo pisati slobodno bez da razmišljam ko će kako da reagujema dobro salim se,
Ne znam za druge ja sam naleteo na najmanje 5 koje su obozavale,pokupe sa tela ili iz ruke polizu kad ne moze unutra,ma prave gurmankejao nemoj da te cuju
necu ga imenovati, ima crveno ispod imena.......
p.s: zapravo tema je bila gutanje, ispricavam se
pa to, ja sam navikla na blage ukuse, nisam pušač, jedem uglavnom povrće, nepresoljeno, bez začina, voće, od mesa mi se npr gadi svinjetina, jedem samo ponekad govedinu, piletinu.. dosta orašastih plodova. Tako da nisam gurman u tom smislu.Ne znam za druge ja sam naleteo na najmanje 5 koje su obozavale,pokupe sa tela ili iz ruke polizu kad ne moze unutra,ma prave gurmanke

jeste i patos olizu ako je negde slucajno.....Ne znam za druge ja sam naleteo na najmanje 5 koje su obozavale,pokupe sa tela ili iz ruke polizu kad ne moze unutra,ma prave gurmanke
Ne to ostave da se zasija parketjeste i patos olizu ako je negde slucajno.....
Bili smo mi u vezi 6-7 godina najslicniji a njoj gadno da proguta,koliko sam onda uskracen ako nekoj na prvi sex nije gadno bez mog insistiranjaMada, moram reći i to da kada je u pitanju muškarac kojeg volim, to je posebna kategorija. No, ni njega ne bih mogla na duže staze da volim ako bi stalno ponavljao i želeo što mi nije blisko. Uostalom, zato smo se i voleli što smo voleli slične stvari?![]()
Jesi li ti propao da progutas da vidis sta tu moze biti toliko gadno?Bili smo mi u vezi 6-7 godina najslicniji a njoj gadno da proguta,koliko sam onda uskracen ako nekoj na prvi sex nije gadno bez mog insistiranja
Pa dobro, da li je to toliko bitna stvar? Žena te voli, ali ne voli da guta spermu... Bože, zar nam se ne čini svima da smo malo zalutali?Bili smo mi u vezi 6-7 godina najslicniji a njoj gadno da proguta,koliko sam onda uskracen ako nekoj na prvi sex nije gadno bez mog insistiranja
Pa nema potrebe nisam gej,progutam malo zenske tecnostiJesi li ti propao da progutas da vidis sta tu moze biti toliko gadno?
Meni je to najintimnije,pomeranje granica a ako nije probala znaci da nije do ukusa nego blokada u mozguPa dobro, da li je to toliko bitna stvar? Žena te voli, ali ne voli da guta spermu... Bože, zar nam se ne čini svima da smo malo zalutali?
Sad, da bi bila ok, treba i anal, i da voli doggy i da guta, neko kaže hoću da mi liže čm.ar.. da ga drka i mazi mi jaja, dokle to treba da ide?
Naravno, svako od nas će nešto hteti, pa ako smo toliko izbirljivi, neka i budemo sami
Probaj ipak svoju sopstvenu spermu, razmazi se i po licu, ali prvo probaj da progutas sve, pa javi da li je bilo lepo, ukusno, kakva je konzistencija i sl.Pa nema potrebe nisam gej,progutam malo zenske tecnosti
to su već vaše stvari, šta ko želi itd, shvatam da ima širi kontekstMeni je to najintimnije,pomeranje granica a ako nije probala znaci da nije do ukusa nego blokada u mozgu
Uopste ne moramo da se volimo kao sto sam naveo toga nije bilo u dugoj vezi,a u raznim kombinacijama je bilo jer nije samo do mene ociglednoto su već vaše stvari, šta ko želi itd, shvatam da ima širi kontekst
no, toliko je život složen, naći nekoga sa kim ti je dobro,volite se, i onda sad još detalji, da li želi da guta ovo ili ono... shvatam da to može biti bitno, ali smatram da je razmaženo.
Pa naravno, zgodno je imati spisak nužnih stvari, (lepih stvari), neprihvatljivih stvari.Uopste ne moramo da se volimo kao sto sam naveo toga nije bilo u dugoj vezi,a u raznim kombinacijama je bilo jer nije samo do mene ocigledno
axaxa e moj digitrone promeni baterije99% posto zena koje kazu da vole da gutaju:
1. 50% njih to radi za novcanu nadoknadu
2. 50% koristi kao sredstvo manipulacije
Ostavljam mogucnost da 1% stvarno voli da proguta.
tesi seaxaxa e moj digitrone promeni baterije
to je 101%tesi se