Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
sedi 1to je 101%
imamo 100% koje kazu da vole da progutaju, na primer
1 % voli
99%- polovina je prostitutka a polovina laze
Nadam se da je sad jasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sedi 1to je 101%
Pa pazi, ne možemo znati. No, ovo što si napisala sredstvo manipulacije. To ljudi slabo uzimaju u obzir, a trebalo bi.99% posto zena koje kazu da vole da gutaju:
1. 50% njih to radi za novcanu nadoknadu
2. 50% koristi kao sredstvo manipulacije
Ostavljam mogucnost da 1% stvarno voli da proguta.
O ovom drugom su se moji drugari poslednji put zezali.99% posto zena koje kazu da vole da gutaju:
1. 50% njih to radi za novcanu nadoknadu
2. 50% koristi kao sredstvo manipulacije
Ostavljam mogucnost da 1% stvarno voli da proguta.
O toj manipulaciji, zbog koje muskarac sve vreme misli „Joj sto sam yebac! Joj sta joj radim! Vidi kako je rasturam. Niko je nikad ranije nije ovako yebo!“ itd

Pa pazi, ne možemo znati. No, ovo što si napisala sredstvo manipulacije. To ljudi slabo uzimaju u obzir, a trebalo bi.
Nevezano od pola, ljudi nešto rade da bi drugoga zadovoljili, što ima svoj opet cilj. A ti misliš voli to. Ukoliko bi tako gutala više godina, čak i onda kada nema nikakav interes, to je druga stvar. No, nekada i žene žele nekoga da oduševe pa rade što baš i ne vole iz želje da se dopadnu.
Ma manpulacija ,nije izdrzala smradI Amber Heard je Dzoniju Depu ritualno prala noge kad dodje kuci. Verovatno je to radila jer mnogo uziva u tome.
Srala mu je i u krevet, sad dal je uživala.I Amber Heard je Dzoniju Depu ritualno prala noge kad dodje kuci. Verovatno je to radila jer mnogo uziva u tome.
pa nego sta je?Ma manpulacija ,nije izdrzala smrad
Ok onda zato treba svako da misli na svoje dupe i izvlaci maximum za sebei kuvanje rucka i pranje vesa je vrsta manipulacije....da neko postane ovisan o tebi, kad ga tetosis kao bebu
ne znam sta treba, ja sam idealistaOk onda zato treba svako da misli na svoje dupe i izvlaci maximum za sebe

Od mene tesko da mogu izvuci nesto vise od onoga sto zelim datine znam sta treba, ja sam idealista
ali ako zagrebes malo u prirodu odnosa, lako se dodje do ruzne istine a to je da je vecina odnosa sustinski interes i korist a mnoooogo manje ljubav i emocija
Pa i platonska ima interes.. jer ti je lepo, lepo se osećaš.Ljubav je najveći od svih interesa, jer nekog volimo zbog njegovih praktičnih osobina.
Možda je platonska ljubav bez interesa.
Jeste, ali tvoj interes ne utiče niti uzima od voljenog/voljene.Pa i platonska ima interes.. jer ti je lepo, lepo se osećaš.
sustina je da kad te neko izmanipulise ti i dalje tako mislisOd mene tesko da mogu izvuci nesto vise od onoga sto zelim dati
Da pravim se blesav kao da ne znam da bih dobijao sta zelimsustina je da kad te neko izmanipulise ti i dalje tako mislis
pa i najinteligentniji mogu biti zrtve manipulacijeDa pravim se blesav kao da ne znam da bih dobijao sta zelim