Svrsavanje po faci- da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Evgenija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
99% posto zena koje kazu da vole da gutaju:

1. 50% njih to radi za novcanu nadoknadu
2. 50% koristi kao sredstvo manipulacije

Ostavljam mogucnost da 1% stvarno voli da proguta.
Pa pazi, ne možemo znati. No, ovo što si napisala sredstvo manipulacije. To ljudi slabo uzimaju u obzir, a trebalo bi.

Nevezano od pola, ljudi nešto rade da bi drugoga zadovoljili, što ima svoj opet cilj. A ti misliš voli to. Ukoliko bi tako gutala više godina, čak i onda kada nema nikakav interes, to je druga stvar. No, nekada i žene žele nekoga da oduševe pa rade što baš i ne vole iz želje da se dopadnu.

99% posto zena koje kazu da vole da gutaju:

1. 50% njih to radi za novcanu nadoknadu
2. 50% koristi kao sredstvo manipulacije

Ostavljam mogucnost da 1% stvarno voli da proguta.
O ovom drugom su se moji drugari poslednji put zezali. :lol: O toj manipulaciji, zbog koje muskarac sve vreme misli „Joj sto sam yebac! Joj sta joj radim! Vidi kako je rasturam. Niko je nikad ranije nije ovako yebo!“ itd
Zezali su da se to najbolje proveri (da li je iskreno ili gluma i manipulacija) jednom vrlo bolnom metodom. Uzmes pa je ozenis :lol:
I vec nakon nekog kraceg vremena ne da nema gutanja ni prskanja, vec nema ni oralnog seksa. :lol:

Licno ne znam da li glume ili ne.

Pa pazi, ne možemo znati. No, ovo što si napisala sredstvo manipulacije. To ljudi slabo uzimaju u obzir, a trebalo bi.

Nevezano od pola, ljudi nešto rade da bi drugoga zadovoljili, što ima svoj opet cilj. A ti misliš voli to. Ukoliko bi tako gutala više godina, čak i onda kada nema nikakav interes, to je druga stvar. No, nekada i žene žele nekoga da oduševe pa rade što baš i ne vole iz želje da se dopadnu.

Pa da ako bi gutale stevie wonderu mozda bi mogle grimasu gadjenja ili uzitka da fejkuju

tumblr_ob07b0tc4Y1uhq7dro1_540.jpg

:lol:

Back