Svrsavanje po faci- da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Evgenija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma dobro salim se,
jasno, samo lepo je ovako kada možemo pisati slobodno bez da razmišljam ko će kako da reaguje
svako ima svoj život
radimo stvari koje volimo
a ako mora nešto, to je drugo, no sex ne spada u te momente ;)
Mogu savršeno da zamislim život da se do kraja života sexam sama sa sobom, ukoliko bi alternativa bila da trpim bilo šta. Nema potrebe.

Ne znam za druge ja sam naleteo na najmanje 5 koje su obozavale,pokupe sa tela ili iz ruke polizu kad ne moze unutra,ma prave gurmanke
pa to, ja sam navikla na blage ukuse, nisam pušač, jedem uglavnom povrće, nepresoljeno, bez začina, voće, od mesa mi se npr gadi svinjetina, jedem samo ponekad govedinu, piletinu.. dosta orašastih plodova. Tako da nisam gurman u tom smislu.

Mada, moram reći i to da kada je u pitanju muškarac kojeg volim, to je posebna kategorija. No, ni njega ne bih mogla na duže staze da volim ako bi stalno ponavljao i želeo što mi nije blisko. Uostalom, zato smo se i voleli što smo voleli slične stvari? :think:

Mada, moram reći i to da kada je u pitanju muškarac kojeg volim, to je posebna kategorija. No, ni njega ne bih mogla na duže staze da volim ako bi stalno ponavljao i želeo što mi nije blisko. Uostalom, zato smo se i voleli što smo voleli slične stvari? :think:
Bili smo mi u vezi 6-7 godina najslicniji a njoj gadno da proguta,koliko sam onda uskracen ako nekoj na prvi sex nije gadno bez mog insistiranja

Bili smo mi u vezi 6-7 godina najslicniji a njoj gadno da proguta,koliko sam onda uskracen ako nekoj na prvi sex nije gadno bez mog insistiranja
Pa dobro, da li je to toliko bitna stvar? Žena te voli, ali ne voli da guta spermu... Bože, zar nam se ne čini svima da smo malo zalutali?

Sad, da bi bila ok, treba i anal, i da voli doggy i da guta, neko kaže hoću da mi liže čm.ar.. da ga drka i mazi mi jaja, dokle to treba da ide?
Naravno, svako od nas će nešto hteti, pa ako smo toliko izbirljivi, neka i budemo sami

Pa dobro, da li je to toliko bitna stvar? Žena te voli, ali ne voli da guta spermu... Bože, zar nam se ne čini svima da smo malo zalutali?

Sad, da bi bila ok, treba i anal, i da voli doggy i da guta, neko kaže hoću da mi liže čm.ar.. da ga drka i mazi mi jaja, dokle to treba da ide?
Naravno, svako od nas će nešto hteti, pa ako smo toliko izbirljivi, neka i budemo sami
Meni je to najintimnije,pomeranje granica a ako nije probala znaci da nije do ukusa nego blokada u mozgu

Meni je to najintimnije,pomeranje granica a ako nije probala znaci da nije do ukusa nego blokada u mozgu
to su već vaše stvari, šta ko želi itd, shvatam da ima širi kontekst
no, toliko je život složen, naći nekoga sa kim ti je dobro,volite se, i onda sad još detalji, da li želi da guta ovo ili ono... shvatam da to može biti bitno, ali smatram da je razmaženo.

to su već vaše stvari, šta ko želi itd, shvatam da ima širi kontekst
no, toliko je život složen, naći nekoga sa kim ti je dobro,volite se, i onda sad još detalji, da li želi da guta ovo ili ono... shvatam da to može biti bitno, ali smatram da je razmaženo.
Uopste ne moramo da se volimo kao sto sam naveo toga nije bilo u dugoj vezi,a u raznim kombinacijama je bilo jer nije samo do mene ocigledno

Ako je nečiji spisak nužnih stvari: dobar sex kako ja smatram, da guta radi ovo ili ono. Onda se drži toga. Ima zaista ljudi, odmah pitaju gutaš li. Ja kažem nije mi to specijalitet. Kaže, ćao onda. Ćao. Ljudi danas traže tako, kao da su u prodavnici, imaš ovo, nemaš ono, možeš li ovo, prosto kao da naručuju picu, ne vole margaritu, ali vole kaprićozu. Ukoliko se nađu dvoje koji isto vole super za njih. Nego, najčešće, vole to, ali ne vole nešto drugo. Super gutamo, ali oko para se ne snalazimo baš. I nikad poklapanje.

Back