- Poruka
- 398.550
Slatko je a ima veze i sa temom ...:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kučka:Slatko je a ima veze i sa temom ...:-D
Petar_Pan:Balkan online: 8-)![]()
@Kucko
prica ti je vec ispricana i argumentima pobijena... daj neku novu...
Svako ima misli ali treba da ima i granicu izmedju misli i realnosti... sto ne znaci da mu je sex lajf dosadan i on nemocan... kako ti to pokusavas da prikazes...![]()
Mislim nije da branim ne swingere nego ja to onako...![]()
![]()
Gazdarica:Dajes je drugome????
Nije partner-ka stvar da je po svom nahodjenju dajes ili ne dajes nekome...
I jos se onda usudjujes nekome dijeliti lekcije...
Dzizs...
Bad_Wolf:Robovlasnik, materijalista, sta li si?
Objasni mi sta znaci:
1. "moja devojka",
2. kako se to devojke/zene "daju".
Gazdarica:Dozvoljavas???
Ajde, leba ti, ne ukopavaj se dalje...
Ljubav je sloboda, a ne represija...
sexuzivo:ccc pa zar treba tebi da objasnjavam sta meni znaci moja cura??nisam imao nameru da drzim lekcije - ako ste shvatili tako onda shvatite iskljucivo kao lekciju iz ljubavi! nemam nista protiv svingera!mozda bih i ja probao sa nekom nazovi devojkom prema kojoj ne osecam nista( neki misle da osecaju!)...a ponavljam ako imate ovakve sex.sklonosti treba da se zapitate DA LI VI ISKRENO VOLITE SVOGA PARTNERA? kad kazem "daje"devojku mislio sam dozvoljava a A KAD NEKO DOZVOLJAVA TAKVE STVARI TU NEMA LJUBAVI ! i to je poenta...ima ljudi koji mogu da zive takvim "nacinom zivota"...
natali:JAOJ BAS BI VOLELA DA ZNAM? MOJ MUZ JE STIDAN A ZENA OD OVOG TIPA MALO LJUBOMORNA AL JE OK. UMALO DA ME DANAS RASPALI PRED NJOM ALI GA ONA MALO POPREKO GLEDALA TERALI SMO JE DA PRISTANE MAKAR NA TROJKU.
Pozdravljam.Gazdarica:Zato sto neko poput njega pokusava drugima da drzi lekcije o ljubavi, a sam ima pogresnu predstavu o tome...
Kad se govori o ...`shvatanju,socij.obrazovanju,stepenu samokontrole,svesti`, onda se odnosi na to-misli sta zelis i ne nazivaj me kretenom ako ne mislim isto kao ti`, a to dali ja licno podrzavam sving ili ne, to je moj stav i kad ga iznesem /kakav god da je/, od lepo vaspitanog sveta sa kulturom u diskusiji, ocekujem da kazu`ok, to je tvoj stav, ali ja se ne slazem iz tog i tog razloga`, a ne ` ti si idiot, poremecen um i sl`.E na takve seljakluke piz...dim,na manifestacije nekulture i idiotluka u diskusiji, paradigmi niskih profila umova sa nikakvom kulturom ili umecem u razgovoru i bez trunke postovanja prema sagovornicima koji imaju drugaciji stav.U psihologiji, takvo ponasanje je vec deo dijagnoze.sexuzivo:ljudi o cemu vi pricate da li ste vi realni,iskreni ili vam je sva pamet u onoj stvari ?!
koga vi volite????svako ko bi delio svoju devojku sa nekim drugim muskarcem treba da se zapita "da li ja volim svoju devojku kad je dajem drugome"?!e ako je dajete tu ljubavi nema! i ona je kljucna rec za pojam svingeri, ona je jedina razlika izmedju nas koji se volimo i vas koji mislite da se volite! i zao mi je onih pojedinaca(uglavnom zena) koji vole a prepustaju se uticaju drugoga i idu protiv svojih emocija!citao sam jednom gde mladic kaze da nije mogao da preboli devojku sa kojom se zabavljao i sa kojom je raskinuo jer je zelela sving...
Narode ako je vama lepo i ako volite takav zivot nema razloga da ga ne zivite! samo sam hteo da kazem jednu tako prostu stvar -da nije stvar u shvatanju,socij.obrazovanju,stepenu samokontrole,svesti(za ludake ne vazi) i td., ...vec u slatkom licu istinske ljubavi prema nekoj osobi!!!
Bad_Wolf:Moras da citas pazljivije: nisam te pitao sta tebi znaci tvoja devojka - to me ne interesuje. Nego sta znaci "moja devojka". To zvuci kao da posedujes nekakav predmet.
Sto rece Gazda, dalje se ukopavas: ko si ti, bwe, da nekome nesto dozvoljavas? Moj partner je ozbiljna osoba, punoletna - on odlucuje sta ce i kako raditi. Pa nemam ja debila za partnera da mu nesto "dozvoljavam".
Shvatam ja nesigurnost - "...mozda ona hoce...", "...bolje da joj pokazem da JA dozvoljavam sta ce on/ona da radi...".
O.K. Trazi osobu kod koje ce proci tvoj nacin razmisljanja, ali ne ocekuj da svi treba da ti se klanjaju zbog stava...
Pzdrv
P.S. pisem nevezano za swing
mshone:Kad se govori o ...`shvatanju,socij.obrazovanju,stepenu samokontrole,svesti`, onda se odnosi na to-misli sta zelis i ne nazivaj me kretenom ako ne mislim isto kao ti`, a to dali ja licno podrzavam sving ili ne, to je moj stav i kad ga iznesem /kakav god da je/, od lepo vaspitanog sveta sa kulturom u diskusiji, ocekujem da kazu`ok, to je tvoj stav, ali ja se ne slazem iz tog i tog razloga`, a ne ` ti si idiot, poremecen um i sl`.E na takve seljakluke piz...dim,na manifestacije nekulture i idiotluka u diskusiji, paradigmi niskih profila umova sa nikakvom kulturom ili umecem u razgovoru i bez trunke postovanja prema sagovornicima koji imaju drugaciji stav.U psihologiji, takvo ponasanje je vec deo dijagnoze.
natali:DANAS SAM IMALA PONUDU LUDILO JE.MUZ MOJE PRIJATELJICE ZELI TROJKU SAMNOM, A JA CETVORKU UKLJUCUJUCI I MOG MUZA DA LI IMATE TAKVO ISKUSTVO?
natali:DANAS SAM IMALA PONUDU LUDILO JE.MUZ MOJE PRIJATELJICE ZELI TROJKU SAMNOM, A JA CETVORKU UKLJUCUJUCI I MOG MUZA DA LI IMATE TAKVO ISKUSTVO?