SVINGERI STA MISLITE?

Ma ne bre..vidis da je covek sa swinga otiso u romantiku ...

Vecina muskaraca i zena ne sme da prizna sebi a ne daj Boze, drugima...da imaju takve zelje, u smislu novih stvari i eksperimentisanja u sexu..Da im se takve misli uopste vrzmaju po glavi.... i da su cesto upravo zbog mnogih neresenih moralnih tabua i prepreka najblaze receno stalno nadrkhani u zivotu.
Ne zaboravljaju to i cesto su ljuti na sebe zbog svojie nemoci. Kao posledica toga su cesto neodmerene i neargumenotvane izjave.A ako na pravi nacin razmisljas o tome odmah te proglase za najprljavijeg swingera, devijanta i personu non grata.”Moralni cistunci” ne dozvoljavaju da svako moze imati svoj stav po raznim pitanjima kada su zvanicna moralna nacela u opticaju.Mnogi ce sada da skoce u smislu, Ima ljudi koji nikada nisu poklekli.Bahhh..sta to znaci.? Te neostvarene zelje potiskuju u sebe, zamracuju im vidike u smislu svoje seksualnosti i sto je najvaznije u tom smislu im osiromasuju sexualni zivot...jer UVEK jednom dodjete do te jedne tacke kada sve postaje rutina i vec vidjeno ..i ako tada nema te hrabrosti da uradite to sto zelite pocinjete sebe da zavaravate raznim manipulacijama.. to je nas balkanski mentalitet i ne samo nas istini za volju .. to je u nasim glavama u nama,.moralna nasledja, Batoooo...I kada bi predlozili partneru da se kresnete u swingu ili u trojci ili itd.... ..jaooooo..smak sveta......pri tom ne misleci da mozete da probate i utvrdite granice svoje seksualnosti i mogucnosti. I uvek ono cuveno pitanje koje nas deli na one koji su i one koji nisu: Da li ja to mogu ..ne da li zelim ..vec da li mogu ( zelja postoji popdsvesno u svima nama a da li smo u mogucnosti i to da sprovedemo ..to je nesto drugo ) Elem, poenta svega ovoga je u tome da svako moze imati svoje stavove i poglede na bilo sta pa i na pitanje swinga kao ok varijantu dok drugi naravno to ne moraju da prihvate ali... razumno i civilizovano bez etiketiranja i ostalih vec poznatih epiteta. i ne arugumentovanih izjava.Dalje ..moram i ovo reci ..kako su ovde svi sklonii da misljenja koja su razlicita od njihovih odmah personalizuju moram se ograditi i reci da ne branim swing kao takav..niti se ovde izjasnjavamo ko je swinger a ko ne.To je privatna stvar svakog od nas u smislu gore navedenog. Vec pokusavam da usmerim diskusiju u pravom smeru...

Balkan online: 8-) :lol:
@Kucko
prica ti je vec ispricana i argumentima pobijena... daj neku novu...
Svako ima misli ali treba da ima i granicu izmedju misli i realnosti... sto ne znaci da mu je sex lajf dosadan i on nemocan... kako ti to pokusavas da prikazes... :P
Mislim nije da branim ne swingere nego ja to onako... :roll: :lol:

Petar_Pan:
Balkan online: 8-) :lol:
@Kucko
prica ti je vec ispricana i argumentima pobijena... daj neku novu...
Svako ima misli ali treba da ima i granicu izmedju misli i realnosti... sto ne znaci da mu je sex lajf dosadan i on nemocan... kako ti to pokusavas da prikazes... :P
Mislim nije da branim ne swingere nego ja to onako... :roll: :lol:

Sta meni ..nisam ja postavila temu..samo sam dala komentar..citaj bolje..:evil: i nije stvar u tome da neko pobija ili ne pobija neciju pricu vec da se na temi diskutuje .

Bad_Wolf:
Robovlasnik, materijalista, sta li si?

Objasni mi sta znaci:

1. "moja devojka",
2. kako se to devojke/zene "daju".

ccc pa zar treba tebi da objasnjavam sta meni znaci moja cura??nisam imao nameru da drzim lekcije - ako ste shvatili tako onda shvatite iskljucivo kao lekciju iz ljubavi! nemam nista protiv svingera!mozda bih i ja probao sa nekom nazovi devojkom prema kojoj ne osecam nista( neki misle da osecaju!)...a ponavljam ako imate ovakve sex.sklonosti treba da se zapitate DA LI VI ISKRENO VOLITE SVOGA PARTNERA? kad kazem "daje"devojku mislio sam dozvoljava,KAD NEKO DOZVOLJAVA SEBI TAKVE STVARI TU NEMA LJUBAVI ! i to je poenta...ima ljudi koji mogu da zive takvim "nacinom zivota"...

sexuzivo:
ccc pa zar treba tebi da objasnjavam sta meni znaci moja cura??nisam imao nameru da drzim lekcije - ako ste shvatili tako onda shvatite iskljucivo kao lekciju iz ljubavi! nemam nista protiv svingera!mozda bih i ja probao sa nekom nazovi devojkom prema kojoj ne osecam nista( neki misle da osecaju!)...a ponavljam ako imate ovakve sex.sklonosti treba da se zapitate DA LI VI ISKRENO VOLITE SVOGA PARTNERA? kad kazem "daje"devojku mislio sam dozvoljava a A KAD NEKO DOZVOLJAVA TAKVE STVARI TU NEMA LJUBAVI ! i to je poenta...ima ljudi koji mogu da zive takvim "nacinom zivota"...

Moras da citas pazljivije: nisam te pitao sta tebi znaci tvoja devojka - to me ne interesuje. Nego sta znaci "moja devojka". To zvuci kao da posedujes nekakav predmet.

Sto rece Gazda, dalje se ukopavas: ko si ti, bwe, da nekome nesto dozvoljavas? Moj partner je ozbiljna osoba, punoletna - on odlucuje sta ce i kako raditi. Pa nemam ja debila za partnera da mu nesto "dozvoljavam".

Shvatam ja nesigurnost - "...mozda ona hoce...", "...bolje da joj pokazem da JA dozvoljavam sta ce on/ona da radi...".

O.K. Trazi osobu kod koje ce proci tvoj nacin razmisljanja, ali ne ocekuj da svi treba da ti se klanjaju zbog stava...

Pzdrv

P.S. pisem nevezano za swing

natali:
JAOJ BAS BI VOLELA DA ZNAM? MOJ MUZ JE STIDAN A ZENA OD OVOG TIPA MALO LJUBOMORNA AL JE OK. UMALO DA ME DANAS RASPALI PRED NJOM ALI GA ONA MALO POPREKO GLEDALA TERALI SMO JE DA PRISTANE MAKAR NA TROJKU.

Mislim da ste idioti.
Oboje.
I to sa swingom nema veze.

P.S. I još nešto - pročitala sam na temi nekoliko postova koji iza navodnih širokih pogleda na svet kriju samo egoizam. Jadni ste.

P.P.S. Bad Wolfu nije jasan pojam "moja devojka"??? Pa to je devojka sa kojom je onaj koji govori u ljubavnoj vezi. Ti kada govoriš o svojoj devojci ne kažeš "moja devojka"???:shock:

sexuzivo:
ljudi o cemu vi pricate da li ste vi realni,iskreni ili vam je sva pamet u onoj stvari ?!
koga vi volite????svako ko bi delio svoju devojku sa nekim drugim muskarcem treba da se zapita "da li ja volim svoju devojku kad je dajem drugome"?!e ako je dajete tu ljubavi nema! i ona je kljucna rec za pojam svingeri, ona je jedina razlika izmedju nas koji se volimo i vas koji mislite da se volite! i zao mi je onih pojedinaca(uglavnom zena) koji vole a prepustaju se uticaju drugoga i idu protiv svojih emocija!citao sam jednom gde mladic kaze da nije mogao da preboli devojku sa kojom se zabavljao i sa kojom je raskinuo jer je zelela sving...

Narode ako je vama lepo i ako volite takav zivot nema razloga da ga ne zivite! samo sam hteo da kazem jednu tako prostu stvar -da nije stvar u shvatanju,socij.obrazovanju,stepenu samokontrole,svesti(za ludake ne vazi :) ) i td., ...vec u slatkom licu istinske ljubavi prema nekoj osobi!!!
Kad se govori o ...`shvatanju,socij.obrazovanju,stepenu samokontrole,svesti`, onda se odnosi na to-misli sta zelis i ne nazivaj me kretenom ako ne mislim isto kao ti`, a to dali ja licno podrzavam sving ili ne, to je moj stav i kad ga iznesem /kakav god da je/, od lepo vaspitanog sveta sa kulturom u diskusiji, ocekujem da kazu`ok, to je tvoj stav, ali ja se ne slazem iz tog i tog razloga`, a ne ` ti si idiot, poremecen um i sl`.E na takve seljakluke piz...dim,na manifestacije nekulture i idiotluka u diskusiji, paradigmi niskih profila umova sa nikakvom kulturom ili umecem u razgovoru i bez trunke postovanja prema sagovornicima koji imaju drugaciji stav.U psihologiji, takvo ponasanje je vec deo dijagnoze.

Bad_Wolf:
Moras da citas pazljivije: nisam te pitao sta tebi znaci tvoja devojka - to me ne interesuje. Nego sta znaci "moja devojka". To zvuci kao da posedujes nekakav predmet.

Sto rece Gazda, dalje se ukopavas: ko si ti, bwe, da nekome nesto dozvoljavas? Moj partner je ozbiljna osoba, punoletna - on odlucuje sta ce i kako raditi. Pa nemam ja debila za partnera da mu nesto "dozvoljavam".

Shvatam ja nesigurnost - "...mozda ona hoce...", "...bolje da joj pokazem da JA dozvoljavam sta ce on/ona da radi...".

O.K. Trazi osobu kod koje ce proci tvoj nacin razmisljanja, ali ne ocekuj da svi treba da ti se klanjaju zbog stava...

Pzdrv

P.S. pisem nevezano za swing

kao da ste pali sa marsa svega mi ,mislio sam " ko dozvoljava takve stvari..." sebi - kao coveku :!: i shvatite to kako god zelite .

mshone:
Kad se govori o ...`shvatanju,socij.obrazovanju,stepenu samokontrole,svesti`, onda se odnosi na to-misli sta zelis i ne nazivaj me kretenom ako ne mislim isto kao ti`, a to dali ja licno podrzavam sving ili ne, to je moj stav i kad ga iznesem /kakav god da je/, od lepo vaspitanog sveta sa kulturom u diskusiji, ocekujem da kazu`ok, to je tvoj stav, ali ja se ne slazem iz tog i tog razloga`, a ne ` ti si idiot, poremecen um i sl`.E na takve seljakluke piz...dim,na manifestacije nekulture i idiotluka u diskusiji, paradigmi niskih profila umova sa nikakvom kulturom ili umecem u razgovoru i bez trunke postovanja prema sagovornicima koji imaju drugaciji stav.U psihologiji, takvo ponasanje je vec deo dijagnoze.

nemoj biti nervozan... opusti se... sad cu ti reci zasto...zato sto ona sala nije na tvoj racun, odnosila se na ludake bukvalno i nisi trebao tako shvatiti

Varaš se snežna ako misliš da će ovo dvoje pored njih ostati "normalno". Ne postoji veza u kojoj ne poprimaš karakter i ponešto od onog drugog.....što duže to više....

I nikad ne dozvoli sebi da izgovaraš takve reči , kraljica mora da uvek ostane kraljica....mali trud u izboru reči samo zbog nas koji te poštujemo....važi?

natali:
DANAS SAM IMALA PONUDU LUDILO JE.MUZ MOJE PRIJATELJICE ZELI TROJKU SAMNOM, A JA CETVORKU UKLJUCUJUCI I MOG MUZA DA LI IMATE TAKVO ISKUSTVO?

Pozdrav Natali,

Meni je tvoja zelja OK,
ja je cesto imam i povremeno upraznjavam, ali ne sa svojom partnerkom, jer na to ne bi pristala. Uglavnom sa drugim parovima u troje ili sa parom i nezavisnom devojkom. Smatram da je OK raditi ono sto ti se radi.

Sledi svoje potrebe i ne obracaj paznju na ove sto su u svakoj corbi (citaj forumu) mirodjija.

Back