Svileni negliže

Xajде и за Мину

Prilozi

• IMAG0014.jpg
    IMAG0014.jpg
    47,2 KB · Pregleda: 29
Poslednja izmena:
A nisam shvatila...jel tema o tome da li zene po kuci nose iscepano,umazano i to sto si ti gore navela,ili o siroj i seksi odeci?
Mislim ako povezujes nosenje trenerica i "kucnih" majci sa ovim...to je tvoje misljenje. Ja ne mislim da je seksi ves nesto sto nikako ne treba da se nosi ili da je to samo za "razularene zene..."
Seksi ves je jako lepa stvar kada na primer zelis nesto drugacije,kada zelis da udovoljis parteru,ili kada se jednostavno osecas lepo i seksi u necemu takvom. Ukus se razlikuje i zenama i muskarcima. Ja ne mogu da nosim usko po kuci. Ne mogu da se doterujem nesto posebno. Ali muskarcima sa kojima sam ja bila je itekako seksi kad obucem trenerku koja mi lepo stoji. Jer upravo u trenerci sve dodje do izrazaja.....lako dupe utegnuti u farmerice. Sto ne znaci da su te trenerice stare,pocepane,masne od pomfrita itd. Jednostavno volim udobnu odecu

Hvala ti na odgovoru :heart:

m daj bre. ti si mlada i prelepa
mene niko više ne gleda osim mog muža.
i mnogo mu hvala na tome jer uvek kad me pogleda......zgužva mi se svileni negliže :lol:

Ако, ако...
А то млада... Хахахаха... Питам сина могу ли оваква напоље, нешто сам сва била буди Бог с нама. Каже он: као да је важно. Ти си матора. Ионако те нико не гледа :zcepanje:

Back