Svileni negliže

To niko nije ni rekao.

Perfi pokusava da objasni kako i posle xy godina braka tvoj muz bi se obradovao tvojoj paznji, i to seksualnoj, potrebi da ga zavedes... itd...
Iako ti tvrdis da su kulinarske sposobnosti ipak bitnije... sto opet ne treba negirati jer verovatno postoje parovi i muskarci koji nemaju izrazene potrebe za sexom.

znaci, ako se ne nosi neglize nakon xy godina braka, nema izrazene potrebe za sekom?

Ne mogu sve da citam mrzi me
Ne znam ja ne moram da izlazim sa peskirom i glumim dvorsku ludu da ga privucem
Ni on mene
Samo se zavucemo kad dodje momenat i ocu da ga osetim da je tu jako jako sve ostalo ide samo
Ljubav se vezuje za licnost ja mislim
Oboje smo imali i faze kad smo bili debeli a seks je bio dobar i ne secam se da mi je sta falilo
Moze samo da me zeza stipa itd
Kad nekog volis volis ga i slinavog i bolesnog
Tako ja to vidim

Šta reći sem da je tvoj život Švicarska.

ja moram da izjavim da nije istina da ja sedim i cekam da meni prvi pridje. pridjem i ja i to vrlo rado, kad mi se prihebe. :mrgreen: i uopste mi nije bitno dal sam u pidzami ili neglizeu.

izgleda da su neki od nas sexualni manijaci u povoju. :huh:

- - - - - - - - - -

i imam pogled predatora koji lovi plen i cakle mu se oci. :zkez:

ovo o cemu Bogi pise meni vise lici na sadrzaj erotskih trilera, u kojima zanosna palvusa na stiklama zavodi nekog lika, onda ga upuca, u medjuvremenu se kresnu par puta i tako to...
dodavanje gacica ispod stola u mom mozgu izaziva toliko neprijatnih pitanja, od toga kako ikome uspe da se diskretno migolji dok ih ne skine pa do higijene tj kako cu na kafansku stolicu bez gaca..
i zamisljam izraz lica svog coveka, kome ispod stola senzualno dodajem upravo skinuti donji ves, pa lol

al super ko sve to ume, a verujem da ima dosta takvih zena. :)
seks je vazan, seks je malter, ljubav su cigle...nekada bude skrajnut zbog okolnosti, problema, navike, klimaksa, problematicnih potomaka- tinejdzera, ali ne bi valjalo da to predje u trajno stanje. ovo o cemu pise moja draga poostavljacica teme je meni skroz ok. plus, mislim da je svileni neglize mnogo seksi. zapravo, vise tera zenu da se oseti seksi i pozeljnom, a ona ce to vec preneti na muskarca/zenu ili koga god. :)
i nikada, nikada, ne sme da se podrazumeva partnerova seksualna odanost

na kome je da se vise trudi? na oboma, mislim, iako je tradicionalna uloga zene da ona bude ta koja ce zavoditi i mamiti, a on se, kao tigar, bacati na nju.

Скинеш у wc-у и ако је сукња адекватне дужине, наравно.
:)

Е, стварно кување у секси крпицама па да се усмрде на храну...
Ја не подносим да ми одећа, коса и кућа миришу на кухињу. Кувам уз отворен прозор и аспиратор, у заиста у некој бзвз мајици а одмах након кувања она лети у корпу за веш а ја у каду. Између кувања и јела се обавезно купам.
А ако те он спопадне у кухињи, онда ништа није важно :)

Nemam pojma koje te bunilo tera da spekulišeš kako bi dotična prošla kod mene ali imaj na umu da je prekognicija i dalje deo SF-a a ne činjenično stanje. Naročito u tvom slučaju.

Zar nisi ti napisao ovo?
Šta reći sem da je tvoj život Švicarska.
Pa da, ovako višeslojno umotana po savetu Nade Macure sigurno tu i tamo podbaci.

Žena lepo napiše svoje iskustvo i mišljenje a ti kreneš da je prozivaš i izražavaš sumnju u napisano, pri tom tvrdeći da sigurno podbaci tu i tamo jer nije obučena kako se tebi dopada...:roll:

Back