- Poruka
- 29.459
da imaš na sebi nešto ispod čega mogu da se naziru tvoje telo i njegov govor. udobno a ipak... da nije trenerka tri broja veća od tebe.
a jel moze trenerka u mom broju? plizzzz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da imaš na sebi nešto ispod čega mogu da se naziru tvoje telo i njegov govor. udobno a ipak... da nije trenerka tri broja veća od tebe.

Tek sada ne razumem zašto su ti helanke na crnoj listi.da imaš na sebi nešto ispod čega mogu da se naziru tvoje telo i njegov govor. udobno a ipak... da nije trenerka tri broja veća od tebe.

Tek sada ne razumem zašto su ti helanke na crnoj listi.![]()

Pazi,zajedno XY godina i treba mi da nazirem telo ispod trenerke...
Vec znam sta ima tamo,i kako se koristi,nije obavezno da se jos inaglasava.Nije zabranjeno ali nije obavezno.
a jel moze trenerka u mom broju? plizzzz![]()

helanke nisu nikad bile. majke mi.
ok razumem te i potpuno je legitimno. ali zar ti nije uživanje kad je gledaš kako se giba u haljini koja joj savršeno stoji gde se svaki pokret ako na njega spustiš pogled obraća sa vidi me koliko sam poželja
primeti me koliko sam lepa...
neki ljudi imaju predigru pet minuta
neki ljudi imaju predigru sve vreme.
to je možda suštinska razlika
može a može i keš kredit na 12 mesečnih rata![]()

Evo ti zarozane devojke, u prevelikom džemeperu, sa neurednom frizurom, kratkim noktima. Baš je gadna i nepoželjna, zar ne?
Pogledajte prilog 541491
)Pre xy godina mama uzela da mi slaze suv ves sa zice pa pogleda neke stare isprane gaceDobro došo na temu Grušenko.
Ali evo skoro svi na temi su se izjasnili da ,stojko nema oči, i da im nije važno kakvo im je kućno izdanje jer ih je nešto drugo vezalo za partnera
znam neke starije gospođe koje su imale novi paket veša za kod lekara za na poso
za muža u kući nosilo se cepano i staro pa rekoh da pitam da li stvarno mora tako?

Dobro došo na temu Grušenko.
Ali evo skoro svi na temi su se izjasnili da ,stojko nema oči, i da im nije važno kakvo im je kućno izdanje jer ih je nešto drugo vezalo za partnera
To je taj patrijalhalni model.ne teraj preko granice dobrog ukusa. nije bilo govora o higijeni i pranju ruku to smo nadam se savladali u osnovnoj školi
bilo je reči o vizuelnom nadražaju.
imaš li ga ti i šta provocira taj osećaj
ako je neupadljivost poželjna da li to znači sledeće
mi ćemo biti neutralne i neupadljive pa ako nas se muškarci sete, sete nas se
čime ti zainteresuješ svog partnera i daš mu do znanja da ga želiš?
To je taj patrijalhalni model.
Kad me se seti seti, necu valjda ja muzu da priidjem i trazim sex
Uopste to nije lako
Kako za zene tako za tog muskarca
Jer koliko god da njemu odgovara uloga alfa muzjaka
Zene nikako da shvate da i muskarci vole kad im se pridje i pokaze paznja
Tu postoji i momenat “Sta ce on reci ako me vidi u sexy vesu?! Izgubicu sliku sebe zene ratnice jake itd...”

helanke nisu nikad bile. majke mi.
- - - - - - - - - -
ok razumem te i potpuno je legitimno. ali zar ti nije uživanje kad je gledaš kako se giba u haljini koja joj savršeno stoji gde se svaki pokret ako na njega spustiš pogled obraća sa vidi me koliko sam poželja
primeti me koliko sam lepa...

)To je taj patrijalhalni model.
Kad me se seti seti, necu valjda ja muzu da priidjem i trazim sex
Uopste to nije lako
Kako za zene tako za tog muskarca
Jer koliko god da njemu odgovara uloga alfa muzjaka
Zene nikako da shvate da i muskarci vole kad im se pridje i pokaze paznja
Tu postoji i momenat “Sta ce on reci ako me vidi u sexy vesu?! Izgubicu sliku sebe zene ratnice jake itd...”
))))To nije zarozana devojka.
To je režirana zarozanost jer model ne nosi trajnu + zaboravljenu papilotnu i vunen gunj preko trenerke već dizajniranu grubu teksturu tkanine i japansku prefekciju od frizure. O obrvama i trepavicama i da ne govorimo.
Tako da molim, bez podmetanja.
Mislim da je poenta u plebiscitarnoj naklonjenosti muškaraca oskudno odevenom ženama koje su Шејвддаундер što bi rekao Džordan Belford svom starom ocu.

Da vam pokažem fotografijom da nisu?![]()
Van pameti je reći da je svaka žena u seksi odeći ekstremno poželjna, isto kao i da je svaka u džemperu i helankama nepoželjna i zapuštena.
Fetišizam je sasvim regularna rekreacija sve dok ne postane rutina. Kad postane rutina onda je to gadan smor. Raznovrsnost u oskudnom odevanju je daleko zdravija platforma od insistiranja samo na izazovnoj zarozanosti.
To niko nije ni rekao.
Perfi pokusava da objasni kako i posle xy godina braka tvoj muz bi se obradovao tvojoj paznji, i to seksualnoj, potrebi da ga zavedes... itd...
Iako ti tvrdis da su kulinarske sposobnosti ipak bitnije... sto opet ne treba negirati jer verovatno postoje parovi i muskarci koji nemaju izrazene potrebe za sexom.